The Voice

MoRoSH11

New member
The Voice

חנן
רז

moshavnikit

New member
עידו צוריאל ואור חמרי

עידו צוריאל - הבעיה העיקרית שלו זה חוסר כריזמה, יש לו קול יפה אבל אף אחד לא זוכר אותו והוא לא מעניין ולכן לא מסמסים לו.

אור חמרי - היה שיפור מכל הטרללייליי של המזרחית הנמוכה, אבל אני לא אוהבת אותו.

השורד

New member
שרית חדד עשתה טעות מביכה היום

אם קוראים לזמר ברי סחרוף, זה לא אוטומטית אומר שהשיר לא מזרחי.
לא יעזור איך תסובבי את זה - לא הוצאת את אור "אייל גולן 2" חמרי מהמשבצת שלו - השיר הזה הוא מזרחי לחלוטין!
ואור כרגיל נעלם לתוך חיקוי של אייל גולן, עם כל הדיקציה והמניירות. עד היום לא מצאתי את אור חמרי על הבמה.

נכון, זה מזרחית ברמה הרבה יותר גבוהה מהשיר הממוצע של דודו אהרון או אייל גולן (ומרוב השירים שלה), אבל מישהו צריך להגיד לשרית (מזל שאביב היה שם) שההגדרה שלה למוסיקה מזרחית מצומצמת מדי.

מביך.

moshavnikit

New member
זה גם מה שאני חשבתי

ונראה לי שאביב ניסה בעדינות להגיד את זה איכשהו

kobyz21

New member
הגזמת בקטילה על שרית

קודם כל זה שיר רוק עם השפעות מזרחיות אתניות, אז אולי היא לא הוציאה אותו לגמרי מהמזרחית אבל כן הזיזה אותו מהמשבצת הקבועה שלו.
אתה מנסה לתפוס אותה במילה... זה שהיא לסבית לא אומר שאתה לא צריך לכבד אותה
.

השורד

New member
הפוך: שיר מזרחי עם השפעות של רוק

היא לא הוציאה אותו מהמשבצת הקבועה - הוא לקח את השיר למחוזות שלו, ולא היה צריך להתאמץ הרבה. איך אביב הגדיר את זה - "אדום על אדום". ובנוסף אביב הזכיר שהשיר הוא במקור טורקי.

לא חיפשתי את שרית, אני דווקא הופתעתי לטובה משרית בתחרות עד עכשיו, חשבתי שהיא לחלוטין נעל לפני שהכרתי אותה בדה ווייס.
ואני מבקש - שרית טוענת בתוקף שהיא לא לסבית!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

kobyz21

New member
בתוצר הסופי בוודאי

זה יצא מזרחי נטו, אביב צדק לגמרי, כל הרוק של הביצוע המקורי נעלם, גם בעיבוד וגם בשירה!
כמובן שהוא נשאר באותם מחוזות, לא חושב שיש בו משהו אחר. אבל הוא עדיין יצא קצת מהמשבצת של למחזר שיר מזרחי שגרתי, להתלהב ממה שעשה זה כבר משהו אחר, גם אותי הביצוע לא עניין ולא נגע.

בקיצור רק אלוהים יכול לדעת אם היא אכן לסבית... או אבי גואטה!!

kobyz21

New member
עידו צוריאל, היתרון העיקרי שלו

שיש לו מראה שיווקי, פרצוף תימני חמוד-מצחיק כזה שישר מזהים.

moshavnikit

New member
קטלין

הבעיה העקרית שלי איתה היא שאין לה נמוכים.

בקיצור, לא משהו הנבחרת של שרית

moshavnikit

New member
כנראה שאביב ורמי ראו את מה שאנחנו ראינו

מה שלומי אמר לה?

השורד

New member
היום היא הוכיחה

שהיא יכולה גם לשיר קטן.
שמח שהקהל מסכים איתי

השורד

New member
ברוב השיר

עד לנקודה מסוימת.
והשליטה שלה בקול, הניואנסים...
ממיסה אותי.

kobyz21

New member
עד לנקודה המסויימת

זה הרגיש כלאחר יד, סתמי, חסר חן, גם אם זה נקרא לשיר קטן היא לא עשתה עם זה כלום ורק משכה זמן, רק בחלק האחרון שפתחה בתוספת הצליל הגבוה זה היה יפה.
אבל בכללי היא זמרת לא מדהימה, לא בא ממנה הרגש הטבעי, אין מגע אישי מעניין, מאוד חסר לה השליטה הדינמית על השיר, נראה לי גם הקול שלה מאוד לא גמיש.
זכותך לאהוב אותה!

moshavnikit

New member
גדי אלטמן

אני לא אוהבת אותו, הדמות שלו מעצבנת אותי.

הקול שלו יפה אבל בכל התכנית הזו הוא לא הביא לנו משהו באמת מעניין

למעלה