The Voice - חצי הגמר.

• פותח הנושא is00
  • פורסם בתאריך

is00

New member
The Voice - חצי הגמר.

הייתי מנצל את האשכול של שבוע שעבר כדי לציין את זה, אבל לצערי הוא כבר "ישן" מדי, משמע זה לא יקפיץ אותו לראש הפורום, אז פתחתי אשכול חדש... מתברר שהשבוע(ושבוע הבא) הולכות להיות 2 תוכניות - היום אמורות להיות ההופעות של הטופ-8 (וכמובן שקודם נדע מי עלה לחצי הגמר מהקבוצות של אדם וסי-לו, אני מניח) ומחר(רביעי) אמורה להיות עוד תוכנית - תוכנית התוצאות שבסיומה אני מניח נדע מי הם המתמודדים שיהיו בגמר בכל קבוצה וקבוצה. מי שעדיין עוקב אחרי התוכנית... ראו הוזהרתם. אל תגידו שלא ידעתם.
אני מקווה שזה אומר שיש סיכוי גדול יותר לקבל מחר איזה דוואט בין סניה ודיה. הגיע הזמן!

אתה יודע אולי באיזה שעה זה משודר הערב?

ואיפה יש לינק לשידור ישיר? נראה לי שאני אהיה ערה הלילה... אז אולי אצפה בזה כבר בשידור ישיר...

is00

New member
כרגיל - 4 לפנות בוקר שעון ישראל.

תוכנית התוצאות תשודר בשעה 3 לפנות בוקר, שעון ישראל. לגבי לינק לצפייה ישירה... אין לי מושג, אני בד"כ מחכה שמישהו מהפורום של כריסטינה אגילרה יעלה את הפרק לאתר העלאת קבצים וייפרסם את הלינק לשם בפורום שלה, ואז אני מוריד את זה משם וצופה. אולי בפורום כריסטינה אגילרה(715) יוכלו לעזור לך לגבי לינק לשידור ישיר.

תודה - נרדמתי לפני 4..חחחח

אבל נראה לי שיש לי קישור לצפייה ישירה, לא בטוחה אם הוא עובד, אותו קישור של איידול. רק על תחנה אחרת תכף הולכת לצפות בתוכנית

boopy 1

New member
אהבתי ../images/Emo13.gif

ויקי הייתה עצומה!!! ובברלי שיחקה אותה לגמרי... דיה מתוקה אמיתית וכישרונית בטירוף! וזהו אני חדשה פה...מכורה ל-THE VOICE מקווה להשתלב
"Dogs Days are over...."

is00

New member
ברוכה הבאה.

טוב לראות פה מישהי שמגיעה הנה בגלל "The Voice" ולא "אמריקן איידול"(אני לא בא פה בטענות לאף אחד!). אני מקווה שעכשיו יהיה קל יותר להעלות פה גם דיונים רבי משתתפים גם על "הקול", למרות שלא נשאר הרבה זמן עד שהעונה תגמר.. אגב... ראית את כל התוכנית, או רק את ההופעות? אם את כולה... יש לך מושג אם קייסי בחרה את השיר של וויטני יוסטון בעצמה או שאדם בחר אותו בשבילה?

boopy 1

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

כן ראיתי את כל התוכנית והיה להם ויכוח לגבי השיר שלה ובסוף היא בחרה אותו ואדם רק נתן עצות... והכי כייף שגם היום יש פרק !! הצבעתי לויקי ודיה מקווה שהן יעברו

is00

New member
האמת...

ראיתי את הקטע של קייסי ביטיוב ולי זה נראה שאדם בחר לה את השיר השבוע ולא היא. מצד שני... יש מצב שלא ראיתי את כל ההקדמה ובגלל זה זה נראה לי ככה.

boopy 1

New member
אממ...

יכול להיות...הייתי שקועה בויכוח שלהם ובבחירת שיר התמוהה שיכול להיות שהבנתי לא נכון... (בכל זאת 4 לפנות בוקר...)

naama59

New member
אדם נגד אדם? ../images/Emo3.gif

אדם (למברט) בתגובה למה שאדם (לבין) אמר אתמול: adamlambert Adam Lambert Yeah Nakia! Saaaang boy!! Great performance. I think Adam might know who I am after this next album. Get ready for me Levine. Hahah But for the record, Im def a Maroon 5 fan. Fans: there is NO reason to be angry. Thanks for being protective but it's all good. :) וכנראה שהמעריצות של אדם קצת תקפו את אדם (לבין) בטוויטר (
לא מופתעת) על זה שהוא לא מכיר את השיר או משהו, אז הוא הגיב: adamlevine Adam Levine I had honestly never heard that song before. I thought that @nakia made me like a song that would have otherwise fallen flat. I'm NOT sorry.

SHTRUDIDI

New member
איזה שיר של אדם הוא שר?

לא יצא לי לראות את הפרק לצערי... ראיתי רק את ההופעות של פרנצ'י ושל חוויאר.

is00

New member
התרשמויות.

קודם כל אפתח ואציין שלא ראיתי את כל התוכנית, לצערי, כי הקישור שהיה לי אל הפרק לא זז כשאני מנסה להוריד אותו, אז פשוט הסתפקתי בצפייה בהופעות מהתוכנית(+ ה"אימון" + התגובות מהשופטים אחרי ההופעה), דרך יוטיוב. אני אפתח ואומר ש... הפעם הבחירות של הממשיכים היו צפויות מדי. בעיקר אצל סי-לו. היה כל כך ברור שהוא יעביר את נאקיה, אחרי שויקי תקבל את המקום שלה מהמצביעים, וחבל. אצל אדם היה מאוד צפוי שחוויאר יעבור שלב ע"י המצביעים(וחבל שכך!) ואז זה רק יהיה בין ג'ף לקייסי, ו... לג'ף יש קול גדול, אבל קייסי פשוט התקדמה הרבה יותר ממנו בכל הנוגע להופעות שלה, לדעתי, אז זה ממש לא הפתיע אותי שאדם בחר להציל אותה(ואני שמח שזה מה שהוא עשה). חבל שלא יכולתי לראות את החלק הזה בתוכנית, כי מעניין אותי מה נאמר שם ובעיקר מה הקהל באולפן צעק כשאדם היה צריך לבחור את מי להעביר. לגבי ההופעות של המתחרים עצמם... אני כבר אציין שאני הולך לכתוב הרבה על דיה וסניה, 2 המתחרות המועדפות עלי בתוכנית, אז נתחיל... אני חייב להגיד שהכי הופתעתי מהקבוצה של בלייק. למה? קודם כל הופתעתי מאוד מהבחירה של דיה להופעה שלה(Losing my Religion של REM), ואני חייב להגיד שכששמעתי לראשונה שזה השיר שהיא בחרה חשבתי שזה לא היה צעד חכם במיוחד, מצידה. אבל אני חושב שזה גם נעוץ בכך שלפני שבועיים ראיתי את הריאיון שלה מאחורי הקלעים, אחרי ההופעה שלה והיא נשאלה איזה שירים היא היתה רוצה לשיר בהמשך. היא ענתה להם ודיברה על שיר של אואזיס, "ממפורד ובניו" ו"ווילקו". כששמעתי את זה , אמרתי ששיר של אואזיס יכול להיות מעניין. על "ממפורד ובניו" לא שמעתי בכלל, אז הקשבתי לכמה שירים שלהם(ולכיסוי שדיה העלתה לפני חודש וקצת ליוטיוב לאחד מהשירים שלהם שנקרא "המערה") ואמרתי לעצמי - ש"ממפורד ובניו" יתאימו לה בול, וכבר ציפיתי לראות את זה בתוכנית ואז היא עלתה עם השיר של REM... אני אפתח ואומר שדי התאכזבתי מהביצוע שלה. הוא לא היה מספיק טוב ומספיק חזק כמו הביצוע שלה ברבע הגמר, אבל גם מהביצוע הזה הדיעה שלי רק התחזקה שצריך לפנות אל דיה כאמנית ולא זמרת, כי זה מה שהיא - אמנית. התאכזבתי מהביצוע, אבל ההערכה שלי אל דיה עצמה רק גדלה. סניה, מצד שני גם הפתיעה אותי... למה? כי סוף סוף היא בחרה את השיר בעצמה, ולא נתנה לבלייק לבחור לה את השיר שלה. ולא רק זה היא כנראה גם התעקשה על השיר הזה, כי מ"האימון" שלה היה לי ברור שבלייק קצת מאוכזב מזה, אבל אתם יודעים מה? טוב שכך! סניה בחרה שיר שמתאים לה וסניה עשתה איתו עבודה מעולה! זאת כנראה היתה ההופעה האהובה עלי ביותר של הערב. לא הכי טובה, אבל ההופעה שעשתה לי את זה הכי הרבה. היא נשמעה נפלא, לטעמי והשיר מאוד התאים לה והוציא ממנה כמה מהדברים הכי טובים שיש לקול שלה! טוב מאוד סניה. הציפייה שלי לאלבום שלם שלך רק הופכת קשה יותר. הקבוצה של אדם - אף פעם לא הייתי מעריץ של חוויאר וגם חצי הגמר לא שינה את זה. יש לו קול טוב, אפילו קול מצוין, אבל הוא לא עושה לי כלום. אותם שטיקים, אותה הגזמה בשירה שלו לעיתים... נמאס לי! והכי מתסכל... איפה המקוריות? איפה האמן שבך? הוא קיים בכלל בתוכו? זאת לא תחרות קריוקי, למיטב ידיעתי, אז למה ככה זה נשמע(לדעתי) על הבמה? רק חבל לי שאדם לוין החליט "להתנקש" בסיכויים של קייסי להמשיך הלאה, כשהוא בחר לה את "I Will always love you" להופעה שלה בחצי הגמר! ההופעה של קייסי, לטעמי, היתה פשוט איומה ונוראה. השיר כל כך לא התאים לה, העיבוד לא התאים לה. זאת היתה פשוט בחירה אומללה לשיר, ובעיקר בשלב כל כך קריטי של התוכנית. מאוד חבל לי עליה. הקבוצה של כריסטינה - הבחירה של בוורלי, סליחה... הבחירה של כריסטינה לבוורלי גם היא לא עשתה לי כלום. אין ספק שבוורלי טובה, אבל לטעמי השיר שכריסטינה בחרה לה לא התאים למעמד הזה. פרנצ'י דיוויס... השיר של מדונה שכריסטינה בחרה לה, עבד טוב בשביל פרנצ'י, ושוב הביא לידי ביטוי את איכויות הקול שלה, אבל מצד שני לטעמי גם הוא נשמע לי קריוקי מדי. חבל שהם לא ניסו לעשות עיבוד קצת שונה לשיר הזה. פרנצ'י היתה טובה, אבל פרנצ'י היא "רק" זמרת, לא יותר מזה, כך זה נראה לי. ברודוויי הוא המקום המתאים לה. אני גם חייב להגיד שעד לפני סוף השיר חשבתי להכתיר את ההופעה של פרנצ'י כאחת הטובות של הערב, אבל לדעתי היא ממש הרסה את כל ההתרשמות שלי בחצי הדקה האחרונה של ההופעה שלה - היא לקחה את זה למקומות לא ברורים... הכי חבל לי שכריסטינה לא נותנת לאמנים שלה לבחור בעצמם את השירים שלהם. קבוצת סי-לו... ויקי ,כמו תמיד, היתה מעולה. היא פשוט נתנה הופעה מצוינת. כשראיתי אותה לראשונה על הבמה אני חייב להגיד שפרץ צחוק נמלט מפי... מה זה היה הבגד הזה? מה זאת הייתה התסרוקת הזאת? הלבוש שלה והתסרוקת שלה פשוט לא היו ויקי, ואני רק מתאר לעצמי כמה לא נוח ויקי הרגישה ככה, אבל גם אם זה נכון וגם אם לא... היא נתנה הופעה מעולה! כנראה הטובה ביותר של הערב. השיר הרבה יותר התאים לה מהשיר שהיא שרה בשבוע שעבר ושמעו את זה. התגעגעתי להתרוצצויות של ויקי על הבמה. תמשיכי בעבודה הטובה, ויקי! זה מה שקורה כשנותנים לאמן לבחור את השיר בעצמו! נאקיה - אני חייב להודות שאהבתי את ההופעה שלו, עד ששמעתי את המקור... נאקיה עשה את זה שוב הוא הוכיח שהוא זמר קריוקי ענק!
מצטער זאת אמורה להיות תחרות כשרונות ולא תחרות קריוקי. אני לא צריך לראות שם זמרי קריוקי אני רוצה לראות אמנים. אני רוצה משהו יותר מקורי! בשורה התחתונה... ויקי היתה ענקית. סניה נתנה את ההופעה שהכי נהנתי ממנה. ההופעות ככלל היו לא רעות ואפילו טובות. בכל מקרה, אלו מי שאני מקווה לראות בגמר בשבוע הבא - דיה, ויקי ופרנצ'י ולצערי אני כנראה אצטרך להמשיך לסבול גם את חוויאר. אומנם מהקבוצה של בלייק, אהבתי השבוע את סניה הרבה יותר, אבל לדעתי דיה היא היחידה שגם מסוגלת לנצח את יתר המתחרים, וזאת הסיבה שאני רוצה לראות אותה שם. הכל עכשיו תלוי במצביעים ובמאמנים. אגב, קראתי איזה כתבה עם דיה שהיא אמרה שהיא הציעה לסניה להתחיל לכתוב לה שירים לאלבום משלה. אני מקווה שדיה היתה רצינית ולא סתם אמרה את זה לכותב/ת כדי להיות נחמדה, כי זה יהיה מעניין... גם שמעתי שהיא אמרה שהיא רוצה לשיר דוואט עם סניה... אם זה ייקרה זה בכלל יהיה, חכו לזה... אגדי! עם קצת מזל זה עוד ייקרה לפני שהעונה הנוכחית של "הקול" תגיע לסיומה.

../images/Emo240.gifהעלתי את השירים מאתמול../images/Emo240.gif

חוויאר http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3902959 סניה http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3902947 קייסי http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3902940 בוורלי http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3902939 פרנצ'י |הלינקhttp://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3902932|סלינק| ויקי http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3903030|xkhbe| וההופעה הכי טובה של הערב לדעתי - דיה
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3902930|סלינק| אחד מיותר לא העלתי...

LeAnnDylan

Well-known member
דעתי על ההופעות

הבחירות של הקהל ממש לא הפתיעו אותי. שמחתי שאדם בחר בקייסי ולא במסחטת הדמעות הצ'אבית שלו
וההופעות- פרנצ'י - באיזה סרט כריסטינה חיה אם היא חושבת שלהפוך את Like A Prayer לשיר כנסיות זה "לחשוב מחוץ לקופסה" או "משהו שלא נעשה מעולם" היא אמיתית? אני לא צריכה ללכת לכנסיות כל יום ראשון כדי להכיר לפחות 5 גרסאות כיסוי "כנסתיות" ועוד בערך 20 גרסאות אחרות שהן פשוט טובות יותר מזו של פרנצ'י. הופעה עלובה. נאקיה - עוד לפניי שהוא התחיל לשיר החלטתי שאני שונאת את הביצוע בגלל בחירת השיר. למה להרוס שיר כל כך יפה? אבל חייבת להודות שהופתעתי לטובה. נכון זה לא אדם אבל זה היה בהחלט חביב. כל הכבוד לסילו על מחשבה אמיתית מחוץ לקופסה (כריסטינה, שימי לב). דיה - בחירת שיר מעולה בשבילה. הביצוע עצמו היה לא פחות ממושלם. קייסי - חביב ולא יותר. ההופעה של מארון 5 הייתה מחרידה בעיניי. השיר מזעזע ונשמע כמו אחד משירי הוואן היט וונדר של שנות ה-90 שהיינו שומעים במסיבות כיתה בגיל 8. הדבר היחיד שגרם לשיר להיות קצת פחות נוראי הייתה הגיחה של כריסטינה. בוורלי - הופעה טובה שלה והיחידה שלה שבה אהבתי אותה. חוויאר - הופעה טובה. ההופעה של בלייקי
אני אהיה הלואזיאנה שלך אניטיים
אהבתי שסניה ודיה הצטרפו אליו בסוף. זה היה חמוד. הצחיק אותי כשהוא שר You'll be my little Loretta ושם יד על הראש של סניה כאילו להדגיש את זה שהיא קטנה
סניה - פעם ראשונה שאני ממש ממש אוהבת ביצוע שלה. בחירת שיר נהדרת בשבילה. ויקי - הופעה מעולה שלה. אהבתי את כל השואו הרבה יותר משאהבתי את השירה אם כי הווקאל לא היה רע בכלל.

omer719

New member
מסכים עם רוב מה שאמרת ../images/Emo45.gif

הבחירה לסניה הייתה מעולה, לעומת השיר של ג'סי בפעם הקודמת שעשה לה רק רע. דיה הייתה מושלמת כמו תמיד
חוויאר היה מעולה, ויקי הייתה מושלמת כסיום, הביצוע היה מעניין אבל לדעתי כן שמעו על הקול שלה את כל הריצות המיותרות האלה שהורידו מהביצוע הווקאלי. ובוורלי באמת לראשונה הייתה טובה לטעמי. מסכים גם לגביי השיר של מארון5
הדבר היחיד שהיה טוב שם הייתה כריסטינה
מה שלא הסכמתי בדיוק זה לגביי פרנצ'י. נכון שזה לא חידש כלום, אבל הייתה הופעה טובה! יש לה קול עוצמתי. היא לא המנצחת מבחינתי, אבל היא בהחלט מעולה ועדיפה על בוורלי.

למעלה