The Vampire Diaries Episode16:
|דם|

Bartal j

New member
The Vampire Diaries Episode16:../images/Emo58.gif|דם|

שם הפרק: There Goes the Neighborhood" תקציר: Anna brings a surprising guest along when she pays a visit to Damon. Elena and Stefan go on an awkward double date with Caroline and Matt, but Stefan and Matt find they have some common ground. Jenna reunites with her old friend Kelly, and Jeremy’s relationship with Anna takes an unexpected direction הנה טריילר לפרק למי שמעוניין לצפות http://www.youtube.com/watch?v=yG3DFc39bwA אני עכשיו הולכת לצפות בפרק ולהגיב..

MoonFairy

New member
מגיבה ../images/Emo58.gif

טוב אז.... 2 דברים טובים!!
ג'רמי חזר לעניינים
... ג'רמי חזר לעניינים
חחח לטעמי הפרק היה משעמם במקצת. זה מה שקורה כשהם מחליטים לשחק אותה נורמלים ליום אחד... ah well. כל הנושא של משולש אלנה-מאט-קרוליין מתחיל להימאס ומיצה את עצמו כבר מזמן. אחלה מכונית יש לסטפן
מישהו חוץ ממני ניסה לקרוא מה לעזאזל כתוב על הכרית בספה שדיימון ישב עליה כשפרל באה לבקר אצלו בבית????
דברים חשובים שכן גילינו:
גילינו בת כמה פרל
ושהיא הערפדית הכי חזרה באזור נכון לעכשיו
גילינו שג'רמי רוצה שאנה תהפוך אותו
(בכלל, כל הסצנה במטבח כשהוא הכריח אותה לגלות את עצמה כערפד כ"כ עשתה לי את כל הפרק
)
גילינו שיש איזושהי "תוכנית על" עבור כל יוצאי הקבר, פרל אחראית לאגוד את כולם יחד. עדיין לא ברור מה התוכנית אך אני אשמח לגלות זאת בפרקים הבאיפ
פיספסתי משהו?
אה כן, והרפר הוא פשוט אחד המתוקים

../images/Emo216.gif../images/Emo58.gif

ואי הסצנה כשג'רמי חותך את עצמו ולא מפחד בכלל מהתוצאה(שיכלה להיות הרסנית..חח) גרמה לי לחשוב אחרת על הדמות שלו. נו שתהפוך אותו כבר
הוא מדהים!!

קרניjack

New member
מה שהוא ביקש../images/Emo58.gif

שהיא תהפוך אותו- זה אחד הדברים הכי טיפשיים ולא כל כך אמינים, כרגע בחלק הזה של הסידרה. כן הגיוני אולי שהוא היה מבקש את זה מאוחר יותר, אבל לא שנייה אחריי שהוא גילה שהם ערפדים, אין לו שמץ בכלל.

MoonFairy

New member
אווווו מצאתי!

מה כתוב על הכרית!!!
“If you can’t say something good about someone, come, sit right here by me.” Alice Roosevelt Longworth (She was the oldest child of President Theodore Roosevelt. This is a takeoff (different version) of the popular saying, “If you can’t say something good about someone, don’t say anything at all.”) (ההסבר מתוך האינטרנט)

Bartal j

New member
אוקיי לאחר צפייה בפרק

כי אתמול לא הצלחתי לצפות בלי שבני המשפחה יפריעו לי.. דעתי על הפרק היא שהפרק היה מאוד מעניין בעיקר בגלל ג'רמי ופרל
ג'רמי ממש התעלה על עצמו הפעם כשהוא חתך את היד שלו בכוונה כדי לראות את התגובה של אנה חח אחלה דרך לגלות ערפד, הסצנה שאנה שתתה ממנו ולא הרגה אותו הייתה סצנה חמודה בעיני... לא נראה לי שאנה תהפוך את ג'רמי לערפד ואם כן אז זה היה אחלה.. הייתי רוצה לראות את ג'רמי בתור ערפד
לדעתי הוא יהיה שפוי בהרבה מויקי. אני חייבת לציין שאני אוהבת את השינוי לטובה שחל בג'רמי
גם הסצנה שבה פרל מסבירה להארפר על הפלאפון של אנה שעשעה אותי, לראות איך ערפד מסתגל לחיים המודרניים.
הארפר דווקא דמות חמודה
באופן כללי אהבתי את הדמות של פרל דווקא,למרות שהיא פרי דמיונם של תסריטאי הסדרה ולא מופיעה בספרים. זה היה חזק איך שהיא הכניסה את הסכין לבטן של הערפד הבעייתי הזה ואז שתתה דם מול הפנים שלו כשהוא כולו סובל .. מגיע לו לערפד הזה! הוא עצבן אותי קצת הפרק הזה.
למרות שפחות אהבתי איך פרל הכאיבה לדיימן חחח לפעמים דיימן כזה ילד רע שזה מגיע לו LOL ואם כבר הזכרתי את דיימן, שוב פעם נהניתי מהדמות שלו
דיימן הזה שובב חחחח נראה לי אין בחורה בסדרה שהוא לא ניסה איתה משהו...
הפרק עצמו היה מעניין מלבד כל המשולש הזה של מאט, קרוליין ואלנה נמאס כבר! כל סצנות הדאבל דייט הזה היו מיותרות לדעתי, וסתם היו משעממות ולא תרמו לפרק.. ואם כבר הזכרנו את מאט ריחמתי עליו עם אימא כזו כשהוא תפס אותה מתמזמזת לה עם דיימן, בסדרה עשו אותו ממש מסכן כזה, בספרים הוא לא ככה... מחכה כבר לפרק הבא

Bartal j

New member
הפרומו לפרק 17 ../images/Emo58.gif Let The Right On in

http://www.youtube.com/watch?v=nVj_dHFXmOc מצאתי את זה ביוטיוב.. נראה לי שבפרק הבא סטפן הולך לסבול קצת... עושה חשק כבר שיגיע יום שישי

ketrina

New member
היי,יש לי שתי שאלות../images/Emo58.gif

קצת התבלבלתי מכל הנתיבים והעלילות שיש בפרקים: למה אותו ערפד מזוקן אמר שבגלל האחים סלבטור ה נכנסו לקבר? זה לא היה דיימון שהביא לקתרין את הקריסטל מלכתחילה? תודות:)

Bartal j

New member
../images/Emo58.gif הראו באחד הפרקים

שהאבא של האחים סלבטורה רדף כמו תושבי העיירה אחרי הערפדים והיה אחראי ללכידתה של קתרין, וגם פרל בגלל שסטפן סיפר לו בתמימותו שקתרין ערפדית. הקריסטל עצמו היה שייך לאמילי הסבתא רבה המכשפה של בוני, ובאמצעותו דיימן קיווה לשבור את הכישוף ולפתוח את הקבר שהיה נעול כי הוא חשב שקתרין בפנים ורצה להוציא אותה החוצה.

../images/Emo216.gifתגובתי על הפרק../images/Emo58.gif

אני כ"כ שמחה שהראו את ג'רמי הפרק ועוד יותר שמחה שיש לו ביצים לנסות להבין שאנאבל היא ערפד ולא לברוח כמו משוגע...ולבקש מאנה שתהפוך אותו לערפד?!..צ'יזס. ידעתי שהוא יגלה מתישהו..רק לא ידעתי איך. וזה היה קטע מעולה:) בנוסף, חבורת הערפדים הזאת, אין לי מושג מה הם מצפים לעשות בעולם מודרני..לפלוש חזרה? שלא ישכחו שהמועצה יודעת על קיומם ואני בספק אם דיימון יעזור להם(אלא אם כן יקרה משהו קיצוני למדי ולא תהיה לו ברירה..) אבל זה ידוע, דיימון לא אוהבת ערפדים אחרים לידו. כשחושבים על זה,יהיה מעניין לראות איך בדיוק דיימון יפעל נגדם..
הערפד הזה עם המעיל עור שניסה להתחיל עם ג'נה..הוא באד ניוז וזה כתוב לו על המצח. לא אוהבת אותו. אבל אוהבת מאוד את הרפר
ממ...כל עניין הדאבל דייט נחמד, והאמא המאוד שרלילה של מאט(לא יוצא לי מהראש הדמות שלה מהOC..). פרק נחמד..וג'רמי הזה. אלוהים אדירים..

קרניjack

New member
גאד, פרק כ"כ טוב!!!

במילה אחת: ג'רמי
איזו סצנות מצויינות עם אנה... הפרקים רק משתבחים ומשתבחים! הפירוט המלא אני אכתוב מחר או כבר בתגובות פה:)

למעלה