אוקיי לאחר צפייה בפרק
כי אתמול לא הצלחתי לצפות בלי שבני המשפחה יפריעו לי.. דעתי על הפרק היא שהפרק היה מאוד מעניין בעיקר בגלל ג'רמי ופרל
ג'רמי ממש התעלה על עצמו הפעם כשהוא חתך את היד שלו בכוונה כדי לראות את התגובה של אנה חח אחלה דרך לגלות ערפד, הסצנה שאנה שתתה ממנו ולא הרגה אותו הייתה סצנה חמודה בעיני... לא נראה לי שאנה תהפוך את ג'רמי לערפד ואם כן אז זה היה אחלה.. הייתי רוצה לראות את ג'רמי בתור ערפד
לדעתי הוא יהיה שפוי בהרבה מויקי. אני חייבת לציין שאני אוהבת את השינוי לטובה שחל בג'רמי
גם הסצנה שבה פרל מסבירה להארפר על הפלאפון של אנה שעשעה אותי, לראות איך ערפד מסתגל לחיים המודרניים.
הארפר דווקא דמות חמודה
באופן כללי אהבתי את הדמות של פרל דווקא,למרות שהיא פרי דמיונם של תסריטאי הסדרה ולא מופיעה בספרים. זה היה חזק איך שהיא הכניסה את הסכין לבטן של הערפד הבעייתי הזה ואז שתתה דם מול הפנים שלו כשהוא כולו סובל .. מגיע לו לערפד הזה! הוא עצבן אותי קצת הפרק הזה.
למרות שפחות אהבתי איך פרל הכאיבה לדיימן חחח לפעמים דיימן כזה ילד רע שזה מגיע לו LOL ואם כבר הזכרתי את דיימן, שוב פעם נהניתי מהדמות שלו
דיימן הזה שובב חחחח נראה לי אין בחורה בסדרה שהוא לא ניסה איתה משהו...
הפרק עצמו היה מעניין מלבד כל המשולש הזה של מאט, קרוליין ואלנה נמאס כבר! כל סצנות הדאבל דייט הזה היו מיותרות לדעתי, וסתם היו משעממות ולא תרמו לפרק.. ואם כבר הזכרנו את מאט ריחמתי עליו עם אימא כזו כשהוא תפס אותה מתמזמזת לה עם דיימן, בסדרה עשו אותו ממש מסכן כזה, בספרים הוא לא ככה... מחכה כבר לפרק הבא