The Unlikely X-Men

ogmios

New member
The Unlikely X-Men

האמת היא, שזה התחיל כבדיחה בעבודה. פחות מידי שעות שינה ופחות מידי דם במערכת הקפאין שלנו הובילה אותי וחבר טוב מהעבודה לשעה של בדיחות קרש על הסביבה הגרפית של יוניקס ועל איך שהיא נשמעת כמו טייטל גרוע של Marvel Comics (עם אפליקציות כמו X-Emacs, X-Eys ואפילו X-Sokoban). בתור אחד שלא מסוגל לסרב לאתגר, לקחתי את הבדיחה סרת הטעם הזו צעד אחד יותר וכתבתי קבוצה שלמה של גיבורי-על א-לה-אקס-מן, רק מגוכחים הרבה יותר, החל בX-Press שנע במהירות מדהימה דרך האחים X-Tend ו X-Pand שיכולים לשנות את מידותיהם ועד X-Plode הפירוטכנית. אשמח להערות, הארות, תגובות וסתם קטילות. אגב, מישהו כאן משחק גיבורי-על (גם מהסוג הפארודי כמו הגרסה הזו לאקס-מן אבל בעיקר מהסוג שלא)?

ננסק

New member
בצירוף מקרים מוזר,

בדיוק נכנסתי לאתר שלך לפני כמה שבועות, כדי לבדוק אם אני סתם דביל שאני לא מסתובב בו יותר, וננעלתי דווקא על זה. קראתי את כל החבר'ה האלה עד הסוף. מאוד מרוצה מהם. יש לי איזה, ארר, פרוייקט זעיר וחביב שכולל גיבורי על. אפשר יהיה להשאיל חלק מהם?

shadowfax

New member
ננסק אני אחזור על המלצה

נסה להשיג את המערכת של MARVEL משנות ה80 (ניתן גם להשיג באמצעים לא חוקיים) יש שם תאורים גם של כוחות וגם של רוב הגיבורים שהיו קיימים אז היסטוריה + מצב עדכני (אז) . ישנו אפילו ספר הנותן עוד המון המון סוגי כוחות "ספר הכוחות האולטימטיבי" (UPB בקיצור) . השיטה לא רע ודי פשוטה להבנה (היא נועדה לקוראי קומיקס יותר מאשר שחקנים רציניים).

DDN

New member
ננסק - !!!!

יש לי את הקופסא הצהובה, הMARVEL SUPER HEROES המקורי אצלי בבית אם אתה חפץ בו.

shadowfax

New member
אם משהו ממכם מעוניין למכור

אני בשימחה רוצה לקנות ערכה אחת

ogmios

New member
מארוול אמורים להוציא משחק חדש

הRPG החדש שלהם ייקרא באופן לא ממש מפתיע Marvel Universe Roleplaying Game, והוא אמור לצאת בסביבות יוני.

shadowfax

New member
תראה את הגירסה השלישית

(ז"א האחרונה) לא אהבתי (מכניקת משחק מוזרה) מעניין מה הם מתכננים.

ogmios

New member
רוב תודות, ננסק

שמח לשמוע שמישהו [בארץ] יודע בכלל שהאתר קיים
לגבי שימוש בהם - ברמת העיקרון אין בעיה, אבל הייתי שמח ללינק חזרה למקור עם אתה מתכוון לפרסם את זה ברשת. בכל אופן - שלח לי מייל או הודעה באייסי ונסגור פרטים.

shadowfax

New member
רוב הXMAN קיימים

רק שהם לא XMAN בהכרך, יש והיו המון גיבורי על לMARVEL ויש לחלקם גם כוחות כאלו. החל מXPAND (הBLOB) וכלה בXCEL .

ogmios

New member
זה חלק מהאירוניה

למען האמת, אני מאד אופתע אם יש אפילו גיבור אחד עם כוחות מקוריים

shadowfax

New member
כוחות מקוריים?

הבלוב עתיק יומין, וולורין הופיע בענק הירוק בשנות ה-70 המוקדמות, ספיידרמן שייך לשנות ה50 וכנ"ל עוד המון גיבורי על, הם המקור - לא היה "איש לפיד" ליפני "איש הלפיד" (4 המופלאים) ורובם עדיין "חיים" גם לאחר עשרות שנים, כך שאין פה "לא מקורי".

ogmios

New member
לא הבהרתי את עצמי כמו שצריך, סליחה

כוונתי הייתה שאני מאד בספק אם אפילו אחד מהUnlikely X-Men מציג כוחות מקוריים. זו חלק מהאירוניה.

רמץ

New member
אני וחברים שלי תמיד צחקנו

שהדרך הפשוטה ביותר להפוך לגיבור על בגוטהם היא למות כשאתה מכוסה ב-Theme שלך (ע"ע אשת-החתול, פויזן אייבי, הג'וקר ואיש הקרח ההוא - איך שלא קראו לו...) ערכנו גם דיון על יכולות מיוחדות מפגרות עד שחבר שלי קם והכריז בהירואיות: "אני חולש על אשלגן!" בכל אופן, ננסק, יש משחק מחשב RPG חמוד לאללה בשם "Superhero League of Hoboken" על גיבורי על עם יכולות מצויינות כמו היכולת לראות דרך ארגזי פיצה, היכולת לאכול מזון חריף ללא מצוקה ועוד. מומלץ לכולם.

למעלה