THE UNDERTAKER

Wyld stallyn

New member
אני זוכר

שהיה לו קרב נגד בר היט מן הארט ולא ידעתי לטובת מי להיות התייעצתי עם סבא שלי הוא אמר לי לא לראות את הקרב לא זוכר מי ניצח כשעשו מה שעשו לו בקרב נגד יוקוזונה התחלתי להתחרפן חשבתי שאני מתפוצץ פעם הייתי מתכונן לכל אירוע גדול של WWF שבועות שלמים כשזה היה משודר לא הייתי מאמין שזה קורה פעם אחרונה גם שיצא לי לראות משהו משם היה לפני יותר מ7 שנים.... יש עדיין משהו לחפש שם? בפעם אחרונה שראיתי ראיתי שדיזל שולט שם.... ואני זוכר את התקופה שהוא היה סה"כ השומר ראש של שון מייקלס...

קרליטו

New member
ואני זוכר...

את הפעם הראשונה שהוא הופיע הטלויזיה. עוד בימים שבהם ראינו היאבקות בערוץ המזרח התיכון (לבנון) במוצאי שבת. בחור צעיר. הופיע עם תחתונים בצבע תכלת, מתלהב מעצמו בטירוף (לגמרי שונה מהתדמית שהוכתבה לו לאחר מכן כקברן). הוא קרע את המתחרה שלו (לא זוכר מי זה היה) תוך זמן קצר......

deathcaster

New member
קרליטו אתה צודק

לפני שהקברן הגיע לWWF הוא הופיע הליגת USWA בה גילה את כשרונותיו ביל מודי ששם הוא נקרא פרסי פרינגל והיום אתם מכירים אותו כפול בר המנהל של טייקר אנדרטייקר הופיע שם בתור mean mark callas וזה לא רחוק משמו האמיתי מארק קלאווי calaway מנהלו " פול בר " כיום יושב בביתו ומטפל באשתו חולת הסרטן אנו מאחלים לה רפואה שלימה

למעלה