The traditional game - the chain

ofribecker

New member
The traditional game - the chain

Hi friends! This time the traditional chain game before the Superbowl begins here, in the United States, as I am at the Washington airport on the way to my flight to Tampa, Florida, where I will be attending Superbowl XLIII in just a little more than 48 hours from now. The chain game is simple: Every one that responds, answers the question that the previous person asked, and then posts a question of his own. The questions are supposed to be oppinion questions and not trivia. for example: "Who was the best coach of the Bengals ever" or "Who do you see as the worst player in Houston's offensive line?", etc. etc. Don't forget always to post a question of your own as to not stop the chain. And now, here's my first question: Who do you think will be Superbowl XLIII MVP?

meirhala

New member
לדעתי.. טרוי פולומאלו..

אריזונה הולכת למסור ולמסור ולמסור.. ושחקן הפוטבול היחיד עם שיער יותר ארוך משלי הולך לראות הרבה כדורים באים לקראתו בעזרת הפאסראש של בליצבורג.. השאלה שלי.. למי יהיו יותר חטיפות.. קורט וורנר או ביג בן.. עפרי.. תהנה!

modz0r

New member
שוויון

לדעתי יהיה 1 לכל אחד. איזה קבוצה תלך על יותר FG Attempts (לא תצליח בהכרח)? תהנה עפרי!

lgicher

New member
פיטסבורג

אם ההגנה של פיטסבורג תעשה את המוטל עליה אז יהיה משחק בעל ניקוד נמוך, פיטסבורג תלך על יותר בעיטות ל FG בפעמים שהגנת הקארדז יעבדו מה גמר הפנטזי האלטרנטיבי שלכם בעונה הזאת (הכל הולך גם דטרויוט סינסי)

meirhala

New member
אטלנטה מיאמי

שתי קבוצות שהיו הבדיחה של הליגה בשנה שעברה.. סופרבול שלהם היה פשוט גאוני.. מי שחקני ההגנה וההתקפה האהובים עליכם בNFL.. וכן אני יודע.. לא קל..

ryan02

New member
ריצארד סימור

את מי ראיין קלארק ישלח לחדרי ההלבשה בסופרבול וכמה זמן זה יקח לו?

meirhala

New member
אחלה שאלה! (וביקשתי גם התקפה וגם הגנה)

אני אומר... הממ.. טים הייטאוור אחרי כמעט מחצית וגם לארי פיצג'רלד לא גומר משחק.. ואני שואל.. כמה הזדמנויות יהיו קורט וורנר להתרגל לטעם של הדשא בטמפה.. או במילים אחרות.. כמה סאקים יעשו עליו?

laufgas

New member
שלושה סאקים...

כל מחצית
כן, אז אני טוען שכל המשחק יהיו 6 סאקים. השאלה שלי היא כזאת: נניח ואריזונה תתחיל בהתקפה - מה המהלך הראשון שנראה בסופרבול?

ryan02

New member
ג'יימס ריצה ל-2 יארד.

כמה פעמים בולדין יפתח פה מלוכלך על טוד היילי במשחק?

meirhala

New member
פעם אחת..

אחרי זה הוא בחדר הלבשה. מי הראשון שיתפתה למשוך לטרוי פולומאלו בשיער? :D

ofribecker

New member
L. fitzgerald will pull Pulamalu's hair 1st

Who is/was the most genius in coaches in the NFL ever?​

ryan02

New member
בריאן ביליק.

הקח אליפות עם טרנט דילפר. מי הקוורטרבק הכי גרוע להגיע לסופרבול אי פעם?

TS1759

New member
זה קשה - רקסי

לא זכורה לי קבוצה שהגיעה לסופרבול >למרות< הק"ב שלה, ולא בזכותו או איתו. משחק הריצה של מי יהיה יותר אפקטיבי מחר?

Yo-man

New member
ברור ששל פיטסבורג

גם אריזונה היו מקום 32 בריצה בעונה (יותר גרועים מאינדי!!!!) וגם ההגנה של פיטסבורג נגד הריצה היא מקום ראשון. אין סיכוי שאדרגין ג'יימס לעשה יותר מ-60 יארד במשחק הזה. מצד שני יש את ווילי פארקר שמדי פעם מבליח ל-70 יארד במהלך אחד. האם ההופעה של ברוס ספרינגסטין תהיה עוד אחת מסדרת המופעים הזקנים והמשעממים כמו שהיו בסופרבולים האחרונים (פטי סמית, פול מקרטני, פרינס...) שיגרום לנו להתגעגע לג'סטין וג'נט או שיהיה מלהיב שיצדיק את הציפייה?!

steeple

New member
זקנים ומשעממים ../images/Emo3.gif

באיזה רבע יעשו אריזונה את הפלי-פליקר הראשון שלהם? (ואין אפשרות שהם לא יעשו)

modz0r

New member
ראשון

לקראת סופו, לדעתי. באיזה רבע פולומאלו יאבד את הקסדה תוך כדאי תיקול (גם פה נראה לי שאין אפשרות שזה לא יקרה)?

ofribecker

New member
In the 3rd qtr

And my question is: Who is the best player in Arizona cardinals to be playing tomorrow, except for Kurt Warner?​

TS1759

New member
אם לשפוט לפי המשחק מול פילי - פיצג'רלד

היכולת שלו לתפוס את הכדורים, תוך כדי בריחה מהתיקול הראשון ולעיתים גם השני, היא פנומנלית. הרבה מהמשחק האווירי של אריזונה יהיה תלוי ביכולת שלו לברוח מהתיקול הראשון של הגנת הפלדה. למי יהיה ק"ב רייטינג טוב יותר?

Yo-man

New member
אני חושב שלקורט וורנר, למרות הכל

הכח של פיטסבורג הוא בהגנה ובריצות. בן R טוב, אבל לא מצויין במסירות שלו. אריזונה חיים על המסירות. קצרות או ארוכות יש לוורנר 3 מטרות מרכזיות ועוד 2 כאופציה. גם נגד ההגנה של פיטסבורג ועם פוטנציאל לאינטרספשנז - וורנר כל העונה עם רייטינג גבוה יותר. אין סיבה שזה יהיה אחרת הלילה. מאיזה ענף תהיה הפרסומת הכי טובה הלילה? בירה? משקאות קלים? רכב? ויזה? פאסט-פוד???

laufgas

New member
בירה (ברור שבאדווייזר)

באיזה רבע ג'ון מאדן יוציא את משפט השטות הקבוע מהפה שלו?

למעלה