The Top 100 One Hit Wonders

greenzg

New member
The Top 100 One Hit Wonders../images/Emo92.gif

הנה רשימה (אחת מ) שמצאתי ברשת. אני מצהיר מראש - יש בה כמה נפילות ונפילות מגוכחות - אז אל תגידו שלא הזהרתי מראש ! דבר שני הרשימה היא לא רק אייטיז אבל יש לעשור יצוג נאה. לבסוף - למרות הכל תגלו כמה שירים ששכחתם/ לא ידעתם מי שר / תצטרכו להוריד כדי להכיר - שווה מבט

ט ו ר ה

New member
GREENZG יקר...

תראה.....תשמע...... אהא לדעתי לא צריכים להיות שם, גם לא גארי ניומן (שלא מכירים שירים שלו חוץ מCARS זה אומר שהוא וואן היט? לא בשבילי
) יצוג נאה אמרת? בהחלט לא בסטייל שלי (זה היה נדרש, מצטערת..)

greenzg

New member
אני אחסוך לכם את הביקורת

אמרתי מראש שהרשימה לא מושלמת וויש בה כמה שטויות: גארי ניומן (אחרי שראיתי את החתימה שלך הבנתי למה רשמת רק אותו) FAITH NO MORE T'Pau - מצחיק שדוקא ש CHINA IN YOUR HAND יותר מוכר/הצליח שינייד אוקונור - זה מגוכך Eddy Grant - מה עם ג'ואנה ? The Cardigans - נו באמת... Spandau Ballet Soft Cell a-ha - אני חושב שזה שיא הטימטום

Ice machinE

New member
אפרופו אדי גרנט ../images/Emo163.gif

מה עם romancing the stone, זה ה-שיר שלו שאני ממש אוהב (יותר מהשאר המוכרים) בזמנו לפני 5 שנים הפכתי את כל העולם ואישתו למצוא את השיר הזה, הורדתי חצי מהשירים שלו עד שעליתי עליו (תחשבו כמה זמן בזבזתי בלהוריד עם מודם 33.6)

Ice machinE

New member
לא זוכר, הייתי קטן מדי ../images/Emo163.gif

זה עוד אחד מהשירים שנצרבו לי בקליפת המוח בגיל 7 ושנים מאוחר יותר המוח שלי נזכר בהם.

turrican

New member
חסכת לי את הביקורת גריני ../images/Emo13.gif

מי שמגדיר את א-הא בתור One Hit Wonder או שאין לו מושג קלוש במוסיקה או שהוא עושה צחוק מהעבודה. אין ממש מה לומר בעניין יותר..פשוט צחוק מהעבודה.

greenzg

New member
טוב - אחרי כל הביקורת ../images/Emo122.gif

אם מתוך 100 שירים 10 לא רלוונטיים בכל זאת יש גם כמה פנינים ! קצת ביקורת בונה - אילו שירים לא הכרתם? מה שכחתם ?

greenzg

New member
נו - ומה זה אומר ../images/Emo79.gif

זכית להכיר 43 שירים חדשים !!! אני מאמין שיש אנשים שלא מכירים יותר משישים שירים

adiville

New member
נו באמת...

שינייד אוקונור וורב קארדיגנס א-הא ...... להיט אחד ? כן בטח

למעלה