the the the, מה זה הזין הזה?

Goshka

New member
the the the, מה זה הזין הזה?

זה רק אני או שיותר מדי להקות בזמן האחרון מופיעות עם the בשם שלהם? ואתם צריכים לראות מה יש אחרי ה-the... זה התחיל עם the white stripes ו-the strokes...והוסיפו לבוא: the coral, the hiss, the vines, the french kicks, the libertines ואני בטוח שיש עוד יותר גרועים. מה זה הזוועות האלה? זה עתיד של הרוק והמטאל? של Mtv2 שחורש על שירי האינדי רוק העצובים האלה? sum 41 עשו על הנושא קליפ אדיר. אלוהים יעזור לנו...

Hellbeast666

New member
נקודה מעניינת

אבל בדרך כלל להקות בריטיות לא יוצלחות שיצאו מהגראג' של ההורים שלהם לוקחים את השמות האלה הם גם ככה להקות דפוקות לפחות רובן אז אל תתייחס ד"א אלוהים לא יעזור לנו

Goshka

New member
אכן לא יוצלחות...אבל אתה צריך לראות

מה עשו מהלהקה העצובה הזאת the darkness...מושיעי הרוק הבריטי! אם הם המושיעים של הרוק הבריטי אני לא רוצה לשמוע רוק בריטי! הזוועות בל יתואר.

hgvrycuihnhuyb

New member
כן!!!!! תופעה מעצבנת הבריטים האלה..

אבל גונזו (לא סובלת אותו) מ-m2 צחק על זה....זה באמת דפוק כאילו וווו תהיו מקוריים נכנסו לשוונג..חחה והקליפ של סאם או "the sums" אבל זה קטע שעוד התחיל משנות ה-60 החל מהביטלס אז אל תתרגשו רק שעכשיו יותר מטומטם מנסים כל מיני שחזורים של כל מיני תקופות בין אם פסיכודליה,רוק בריטי הרבה בשחור לבן ,הרבה אנשים שלא מתרחצים בקיצור ולסיום האיכויות של כל הלהקות האלה שווים לתחת מהכל לא מצאתי שום להקה אחת משמעותית אולי ניתן קצת קרדיט ל-white stripes אבל השאר הכל חרא...סאם גם יותר צוחקים על the strokes כי הם כאילו ה"גדולים" של הרוק הבריטי בימינו...שימו לב לקליפ שלהם לשל הסטרוקס לא זוכרת איזה.....אני מקווה מאוד שזה לא העתיד אבל בעצם אני מזמן השלמתי עם עתיד שחור של רוק ה-2000 אודיוסלייב איכזבו אותי קצת..אבל הפרוייקט החדש של להקת גאנז אן רוזס וסלאש האגדי עם הסולן סקוט וילינד מהסטון פיילוטס לא יודעת זה לא ניו מטאל אבל שיהיה הם ותיקים בתחום אולי יש תקווה.....

kiticat

New member
האממ

לא קוראים לו גונזו.... לתוכנית קוראים גונזו למנחה קוראים זיין לו.

kiticat

New member
אין מה לומר

צודק. זה מעצבן ומעלה את הסעיף בצורה בלתי נסבלת... אגב, מישהו שמע את הקליפ החדש של אמריקן ריג'קטס? ממש נדלקתי על הסגנון שלהם.

את מתכוונת אול-אמריקן ריג'קטס?

אם כן אז הם להקה חמודה, לא יכולה להגיד שאני ממש אוהבת אותם אבל יש להם כמה שירים די טובים, אחד הטובים נמצא באוסף atticus הראשון אם בא לך לשמוע

למעלה