The Strawbs- Grave New World

the band member

New member
The Strawbs- Grave New World

אני מעוניין לרכוש את האלבום, ולא ניתן להשיגו באילת. האם למישהו יש מושג איפה ניתן לרכוש את האלבום (מלבד באינטרנט...)?

giloni

New member
תראה...

ב"קצת אחרת" (דיזנגוף 93 בחצר), הייתי לפני שלושה שבועות וזה היה שם במחיר של סביב 70 ש"ח. אני חושב שבטאוור רחובות תוכל למצוא את זה, אבל במחיר קצת יותר גבוה. אל תנסה להזמין דרך טאוור באילת כי זה ודאי לא יופיע אצלהם במחשב. פשוט תתקשר לטאוור ברחובות ותבקש את אמנון פלג. אתה יכול לומר לו שאני המלצתי לך להתקשר. בחנויות אחרות לא בדקתי, אבל כמו שזה נראה, האוזן השלישית בתל-אביב לא מהססים לפרסם את הסחורה שלהם בפורומים האלה ואם תשאל את אותה שאלה גם בפורום בנענע הם ודאי יגידו לך אם יש להם או לא. ב Amazon uk הדיסק עולה 8 פאונד. בחישוב גס, זה יוצא משהו כמו 60 שקל ועם דמי משלוח זה יגיע למחירים של הארץ, אלא אם כן תזמין כמה דיסקים. אם תזמין כמה, ואני בהחלט ממליץ על כל דיסק של הסטרובס שתמצא, זה יכול להיות משתלם - רק שזה עניין של לא פחות משבועיים. בקיצור, תתקשר לרחובות, תנסה לברר ב"קצת אחרת" ותראה איפה יותר כדאי. בשום אופן אל תוותר על מוסיקה כל כך נפלאה!! בהצלחה יקי

the band member

New member
תודה שוב ../images/Emo13.gif

תראה, אני מעדיף לברר בחנויות בארץ מהסיבה שאני צריך את האלבום הזה בשביל מישהו. בכל אופן תודה רבה על העזרה

the band member

New member
כן, ההורים שלי בדיוק היו בצפון...

והם ביררו ונמצא שיש את האלבום בסניף ברחובות...

epitaph

New member
טאואר רקורדס...

בתחנה המרכזית בירושלים,יש להם כמה עותקים של האלבום,בכלל,יש להם שם מבחר פרוג די מרשים.

למעלה