The Stepford Wives יוצא לדרך..

John A Smith

New member
The Stepford Wives יוצא לדרך..

היום יוצא בארה"ב סרטה החדש של ניקול קידמן The Stepford Wives ,או בתרגום עברי (כושל במקצת,בואו נודה) "נשים מושלמות". אתם מוזמנים להמר עד כמה יצליח הסרט (אם בכלל) בקופות.. לי יש הרגשה שהסרט כן יצליח למרות כל הבקורות. בכל מקרה, הסרט יגיע לארץ ביום חמישי הקרוב.. שיהיה בהצלחה.. שבת שלום לכולם..

shiray

New member
לדעתי הוא גם יצליח השבוע

לא כמואיזה שובר קופות מטורף (הארי פוטר, שרק, טרויה וכ"ו) אבל במונחים של סרט נורמלי אז כן, לדעתי הוא יצליח עכשיו, ולו מהסיבה הפשוטה שמליון ראיונות עם השחקניות והמון הופעות של ניקול בתקשורת עושות את העבודה יותר טוב מביקורת של כמה אנשים... וד"א זה מטורף- הורדתי עכשיו מלא ראיונות של ניקול ויש איזה 3-4 ראיונות שהיא עם אותה שמלה (השמלה הורודה שבר פרסמה תמונות איתה...) כי היא פשוט הצטלמה לכמה תכניות בוקר ברציפות מטורפת!

לדעתי הסרט יצליח

ובאמת שירה צודקת שעם כל מסע הפירסום שעשו לסרט , תיהיה לזה השפעה! וחוצמיזה יש כאן המון שחקנים באמת מוכשרים , כמובן שניקול בראש , והסרט , לי בכולופן , נראה ממש מושך ליראות! שירה - יש לך קישורים לראיונות? אם בא לך תעלי אותם , והסרט לא היה אמור לצאת בארץ עד הרבה זמן?

shiray

New member
בדיוק רציתי לשלוח לנעמה את זה

כדי שתוסיף לקישורים פה... יש מישהו מטים ניקול שפרסם כמה קטעי וידאו והיו לו עוד מלא אבל כל שניה מישהו לא הספיק להוריד משהו ובקיצור עכשיו הוא השיג לו הרבה הרבה יותר מקום ויש פה די הרבה ראיונות והאתר רק נפתח עכשיו: http://www.teamnicolemedia.com/downloads.htm

N i c o l e

New member
נקווה שהוא יצליח...

אני מקווה שזה יגיע לקולנוע במבשרת מהר!!!

למעלה