The Springfield Files

muldercrushed

New member
The Springfield Files

הצלחתי לראות (בדרך לא חוקית במיוחד אבל זה לא כ"כ עקרוני...
) את הפרק של הסמיפסונס ש"מארח" את סקאלי ומאלדר!! נפשכתי על הרצפה כמו מטורפת!!! (במיוחד הרג אותי התג שנראה לי שעינת תמצא כנחמד עד למאוד... מצ"ב תמונה) פרק ממש יפה-כל מי שרוצה לראות שיפנה אלי במסרררררר...

תודה אופק

אני ראיתי את הפרק הזה כבר 3 או 4 פעמים וחייבת לציין כי באמת כל פעם נשפכתי מצחוק... אחד הטובים של סימפסונס..

andrew161

New member
הייתה תקופה שראיתי אותו

כמה פעמים ביום.ללא ספק זהו פרק פשוט מעולה.הוא צריך להיות ב- 10 הגדולים של הסימפסונס.

aerynsun

New member
יש את הקטע שסקאלי מריצה

את הומור על הריצון וכל השומנים שלו גולשים שם. מולדר שואל אותה,למה היא עושה את זה, זה לא קשור לחקירה. סקאלי עונה: 'סתם בלי סיבה' קטע שתמיד נשפכי ממנו

עוד קטע טוב זה

כשסקאלי חוקרת את הומר בפוליגרף ושואלת אותו הבנת? אז הוא עונה כן והמכונה מתפוצצת....

muldercrushed

New member
היא גם מוסיפה עוד משו:

היא אומרת שהיה נראה לה שהוא צריך להוריד קצת משקל...

aerynsun

New member
נכון! יש סימפסון בערוץ ביפ

התחיל לפני שבוע. ואני משתדלת לא להפסיד אף פרק! בכל אופן מישהו יודע איזה עונה הם משדרים ואם הפרק של מולדר וסקאלי נמצא בעונה הזאת?

orityemini

New member
פרק מצחיק......./images/Emo6.gif

אני זוכרת שלפני כמה שנים, נסעתי לטיול שנתי ואח שלי במקרה הקליט לי (בלי שביקשתי) פרק של סימפסון (כי אז הייתי צופה ביחד איתו יחסית בקביעות) כדי שלא אפספס בזמן הטיול , וכשהגעתי גיליתי שמאלדר וסקאלי מופיעים בו וממש התלהבתי...בעיקר בגלל שזה הפרק היחידי שמוקלט לי ואפילו לא ביקשתי ומה עוד שמדובר בפרק שווה במיוחד....נוסטלגיה

Gilliana

New member
אכן מצחיק בטירוף ../images/Emo13.gif

ראיתי אותו מתישהו באמצע השנה שעברה לראשונה והתג הוא אכן "גולת הכותרת" של הפרק.

למעלה