the song of the heart

dgil

New member
the song of the heart

OK אז מה דעתכם על השיר החדש ? נשמע קצת כמו B side משנות התשעים שלו לא? שיר חביב,לא הרבה מעבר..אני מניח שעושה את העבודה כליווי לכותרות הסיום של הסרט. מה שטוב זה שבד"כ בסרטי אנימציה אנשים נשארים גם לכותרות כי תמיד קורים שם "קטעים ושיגועים",אז אולי מישהו ישים לב לשיר . הדבר הכי מרגש כאן זה שעל האריזה מאחורה יש לוגו של warner לצד npg records שזה משהו שלא קרה מזמן :) אהה..ומישהו צריך לומר לו שנמאס מהתמונות שלו לבוש בחולצה כחולה וז'קט כחול.

dgil

New member
אוייש נו

טוב אז כבר דיברו על זה פה לפני 3 עמודים לא באמתם חשבתם שאני אחפור עד שם...ובכל מקרה הסינגל יצא פיזית רק עכשיו... ובכלל הכי כיף לדבר עם עצמך בפורום :)

XkoalaX

New member
../images/Emo35.gif

יש פה תפוז כועס... ואני חושבת שהוא כועס עלי. אני אתרום לדיון בנושא הסינגל "song of the heart" ואספר כי קראתי איפשהו שהבמאי, המפיקים והמאיירים של הסרט ממש ישבו והמציאו, צעד אחרי צעד, כוריאוגרפיה לדמויות שירקדו לצלילי השיר בזמן כותרות הסיום. אה, והוא גם ביצע חלק קטן ממנו בהופעות של הסופ"ש האחרון, בווגאס. ואם כבר ווגאס - מה אתם חושבים שזה אומר, שההופעה של צ'אקה קאן (אתמול, יום רביעי) היתה חינמית לתושבי ווגאס? בעיות במכירת הכרטיסים או ניסיון להיות נחמד?

למעלה