The Sims Complete Collection

phrizer

New member
The Sims Complete Collection

אני מתכוון לראשון למקרה שיצא גם לשני.. שלום, אני צריך עזרה... איפה אני יכול למצוא בארץ (בזול) את החבילה "The Sims Complete Collection"? והיא באה עם הבונוסים של "דלוקס" או שעליהם אני צריך לוותר? היא באה עם מארז? ולגבי האתר של ea: http://eastore.ea.com/shopping/product/detailmain.jsp?itemID=1227&itemType=PRODUCT&ProductID=1227 . למה שם זה כ"כ זול (לפני כמה שנים כל חבילה עלתה 150 ש"ח אאל"ט)? אני יודע שעבר הרבה זמן ושזה בחו"ל ושזה האתר של החברה אבל בכל זאת ללא ממש נשמע לי הגיוני... לא הבנתי נכון משהו או שיש פה קץ' או שזה באמת עולה 39.95$? וכמה עולה משלוח (לישראל)? כמה עולה מכס? איך מזמינים דרך האתר? יש אפשרות לבקש מהם לצרף חוברות הוראות בעברית או לקנות בארץ רק את החוברות?
רבה מראש וסליחה על כל השאלות
.

Red Ninja

New member
דווקא נשמע הגיוני

ואני מאמין שהצ'יטים יעבדו כרגיל, זה אותו משחק אחרי הכל.

phrizer

New member
../images/Emo51.gif, אחרי התשובה וחיפוש ארוך באינטרנט

נשארו השאלות: אפשר לקנות את זה בארץ? ולגבי אמאזון (שם יותר זול): יש אפשרות לבקש מהם לצרף חוברות הוראות בעברית או לקנות בארץ רק את החוברות?

phrizer

New member
לאחר בדיקה באמאזון שלא ידעתי שצריך לעשות

הצטערתי והשאלה שלי היא: כבר לא אכפת לי מהחוברות, איפה אפשר למצוא אותו באינטרנט עם משלוח לישראל?
רבה מראש
.

phrizer

New member
אז..

יש חנות בארץ שמוכרת את כולם ביחידים או שיש לאמאזון בארה"ב סניף שאפשר לאסוף את המשחק ממנו או שאתה יודע על חנות בארה"ב שמוכרת או משהו?

למעלה