The Silent Weekend

../images/Emo183.gifאני ברשימה D:

אני נורא גאה בעצמי. עליתי ב30 הודעות מהשבוע הקודם P: אין שאלון? ;;

אזירפאל

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif השאלון ../images/Emo69.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לא שכחת משהו, אביעד?
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע:

אזירפאל

New member
אני אתחיל

שיר/י השבוע של ווית'ין: Forgiven, Angels. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: רדיוהד, פורקיופיין טרי, Red Hot Chili Peppers - The Zephyr Song. אלבום השבוע: Amnesiac, כרגיל.
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Pull/Pulk Revolving Doors של רדיוהד. עכשיו התחלף ל-You and Whose Army. דבר טוב שקרה השבוע: כל סוף השבוע וכמה דברים נחמדים שהיו בעבודה. דבר רע שקרה השבוע: לא זוכר. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הדיסקבוקס של רדיוהד תגיע אלי!
וגם הארי פוטר השביעי יוצא בעברית. אה וגם יהיה לי חופש משלישי ועד סוף השבוע. ^^ אתר השבוע: דיסקונט.
מאכל השבוע: אין משהו מיוחד. ספר השבוע: לא קראתי. X: סרט/סדרת השבוע: דקסטר.
תמונת השבוע: אין.

../images/Emo183.gifיוהווו D: ~מפגרת~

שיר/י השבוע של ווית'ין: DOF שיר/י השבוע לא של ווית'ין: פירטתי למעלה ~.~ אלבום השבוע: little defects/amram inc. מה את/ה שומע/ת עכשיו: imaginary-Evanescence דבר טוב שקרה השבוע: גיליתי שיש הופעה של עמירםאינק שבוע הבא D: קניתי שני ספרים חדשים וחולצה P: דבר רע שקרה השבוע: המ. לא משנה. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שאני אסיים להכין את ההדרכה וההפעלות שלי
אתר השבוע: נמ. תפוז?כרגיל מאכל השבוע: פיצה ספר השבוע: שבועת רחל. סרט/סדרת השבוע: האנטומיה של גריי תמונת השבוע: עוד מעט. תפוזונה לא נותן לי להעלות

Gremshnit

New member
מגניב, אני מציפן ../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Jillian שיר/י השבוע לא של ווית'ין: *כל* האלבום Timeless של שרה ברייטמן
אלבום השבוע: Timeless- שרה ברייטמן
מה את/ה שומע/ת עכשיו: את אבא שותף את הרצפות בגינה. דבר טוב שקרה השבוע:קניתי דיסק של שרה ברייטמן
דבר רע שקרה השבוע: לא עולה לי משהו בראש כרגע משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לקנות סוף כל סוף את הדיוידי של לורינה מק'קניט, Nights From The Alhambra
אתר השבוע: אין ספציפי מאכל השבוע: שוקולד פסק זמן במילוי קרם אגוזים *~* ספר השבוע: סיימתי את "מכשפה" מאת סיליה ריס, כרגע קורא את "אלים אמריקאים" של ניל גיימן. סרט/סדרת השבוע: האי XD תמונת השבוע:

../images/Emo183.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יש לזה גם המשך. 'קוסמת'. ~או שזה הראשון? לא זוכרת את הסדר.~ ספר מיוחד

../images/Emo69.gif../images/Emo58.gif [בערך]

היא מהזה עיצבנה אותי בסוף של הספר קוסמת <_< הייתי בטוחה שזה הכל אמיתיייי@%@# ;;

../images/Emo45.gif, בערך ../images/Emo58.gif

כשמדברים על זה שהיא הופכת לזאב וכאלה, זה נהיה פחות אמין.
במכשפה זה עוד איכשהו יכול להיבלע כסיפור אמיתי, אבל בלע כל הקטע שבסוף הספר כתוב שאם מישהו יודע עליה משהו שישלח את המידע... למרות שעכשיו כשאני חושבת על זה, גם מכשפה בדיוני או שזה דווקא כן אמיתי? כי שם לא כתוב כלום על זה שזה בדיוני ובקוסמת כן כתוב.

../images/Emo58.gif

מכשפה זה גם בדיוני
היא כתבה שמספר אחד נוצר שני ספרים, ז"א שהכל בידיוני. נראלי. אוף אני שונאת סופרים בריטים. הם תמיד עושים דברים כאלה.

taroboy

New member
לפי מה שאני זוכר,כתוב שמכשפה זה כן אמיתי

קוסמת זה ספר המשך בדיוני

../images/Emo183.gif../images/Emo58.gifבאמת?!

וואו. אחרי מכשפה היתי בטוחה שזה אמיתי וקוסמת הרס לי בסוף ><'' נמ. מגניב שהוא אמיתי ~.~

../images/Emo58.gif

כן גםאניXD גם כל העדויות וזה.. בכ"מ, אולי גם מכשפה בדיוני כי היא כתבה שכאילו במקום ספר אחד, היא עשתה שניים. וגם איך זה הגיוני שמרי הספיקה לכתוב את הקטע שרוצים לתפוס אותי בזמן שהיא ברחה והשאירה את שמיכת התלאים מאחוריה? זה לא ממש הגיוני |:

../images/Emo183.gif../images/Emo58.gif

תכלס. היו כמה קטעים שאמרתי WTF? הקטע עם הבריחה באמת לא מאוד הגיוני.

למעלה