The Short Second Life of Bree Tanner

kyo31

New member
The Short Second Life of Bree Tanner

*קודם כל, חשוב לציין שאני -לא- אוהבת דמדומים :) אני פשוט הרגשתי צורך לפרסם את זה לטובת אלו שכן אוהבים* היום נכנסתי לאתר שאני מאוד אוהבת (http://www.vampires.com, מומלץ לכולם. למרות שאני מניחה שרובכם כבר מכירים אותו), שם גיליתי שסטפני מאייר מוציאה ספר חדש (ספין אוף. ספיף אוף = ספר\סרט\ואטאבר שמספר אודות דמות משנית בספר\סרט\וטאבר אחר ). לספר קוראים כמו כותרת ההודעה- The Short Second Life of Bree Tanner, והוא יספר אחר אודותיה של ברי טרנר הניובורן מ-"ליקוי חמה" (אין לי מושג איך תרגמו "ניובורן", או את השם שלה לעברית. אז סלחו לי על טעויות כאלו XD... קראתי הכל באנגלית, אז...) על כל ספר שימכר, דולר אחד יתרם לאגודה American Red Cross. הספר יצא למכירה ביוני 2010. אגב, לטענת סטפני, לא מדובר בספר אלא בנובלה (ספר קצר... אני משערת שיהיו לו 200 עמודים בערך)

ketrina

New member
ומה הקשר לדמדומים?

כאילו,זה על אחת הדמויות מדמדומים?(כי אם כן זה לא מעניין...
.סתם,לא אישי.פשוט התחרפנתי מקלוז אפים בסרט. האמת אני התחלתי לחפש כל מיני ספרים על ערפדים שנכתבו לשם עצמם ולא בעקבות סדרה[כמו הספרים של באפי למשל שכתובים בשפה קלילה מדי] אז זה נשמע מעניין.

kyo31

New member
אממ,

כמו שכתבתי בתוכן ההודעה, זה מספר אחר אודותיה של ברי (שמופיעה לראשונה בספר השלישי של דמדומים, ליקוי חמה). הספרים לא באו בעקבות הסרטים, אלא להפך XD

ketrina

New member
את יודעת כמה ספרים יש בסדרה של דמדומים?

סתם מסקרן. אני יודעת הספרים באו קודם,ולכן אני מתעניינת בהם כי הפוך לא הוכיח את עצמו

kyo31

New member
כן,

יש ארבעה ספרים בסדרה, שלושה תורגמו גם לעברית. Twilight (דמדומים), New Moon (מולד הירח), Eclipse (ליקוי חמה) ו- Breaking Dawn.

MoonFairy

New member
../images/Emo58.gifברי טאנר

בספר השלישי של דימדומים "ליקוי חמה" בסוף הקרב של הקאלנים ואנשי הזאב נגד הערפדים החדשים, בלה מגיעה ומגלה שהם החליטו "לחוס" על אחת הניובורנס (איך באמת מתרגמים את זה? חחח) והיא הייתה נערה צעירה בשם ברי טאנר. היא דמות מאוד מאוד (מאוד) משנית, אבל היא הייתה די חשובה כי היא הציגה לבלה איך היא כביכול תהיה אם תחליט להפוך לערפד - יצור קטן וצווחני עם עיניים אדומות בוהקות, קרועה בין פחד לבלבול לצמא מטורף ולשארית אנושיות שקיימת בה (ברי התחרטה על הכול וביקשה שיחוסו עליה כי היא לא רצתה להרוג יותר) קצת מוזר שדווקא עליה בחרו לעשות ספין אוף... גם ככה לא נשאר ממנה הרבה אחרי שהוולטרי הגיעו
בטח חפירה על כמה אנושית היא הייתה לפני כטינאייג'רית טיפוסית בסיאטל, עד לשינוי וכול התהליך ומה עובר עליה והרבה גוף ראשון, מונולוגים, בלי דיאלוגים, חפירות ובלה בלה בלה... אבל אני כ"כ רואה את עצמי קונה את הספר רק בגלל הסקרנות

Bartal j

New member
בנוסף לארבעת הספרים בסאגה היא כתבה את

Midnight Sun או התחילה לכתוב אותו ב2008. הספר עצמו היה אמור לספר את כל קורות דמדומים מנקודת המבט הערפדית של אדוארד ולא של בלה. סטפני מאייר הספיקה לכתוב רק 12 פרקים ואז הפסיקה, מאחר והעלילה הודלפה לפרסום ברשת, לפני שהסופרת סיימה לכתוב את הספר ולהוציא אותו לאור. סטפני שהייתה עצובה מאוד בשל ההדלפה, טענה שהיא מפסיקה לכתוב את הספר אחרת אם היא תמשיך לכתוב היא תגרום לג'יימס לנצח ולקלאנס למות. (אני לא הייתי מתנגדת אם אדוארד היה מת חחחח
) לדבריה למרות שסירבה לנקוב בתאריך מתי היא תסיים את כתיבת הספר הוא אמרה שאולי לאחר שנתיים ברגע שיפסיקו לדבר על דמדומים, היא תחליט לסיים את הספר (בטח כדי לנסות החיות מחדש את התהילה של הסאגה שלה ולשמור את הספר כקלף בשרוול לדעתי) בכל אופן הסופרת שמה את 12 הפרקים שהספיקה לכתוב לפרסום באתר שלה ברשת להנאת הקוראים. בלינק הבא: http://stepheniemeyer.com/pdf/midnightsun_partial_draft4.pdf (ואני אישית לא הספקתי לקרוא, אבל נראה לי יותר מעניין לקרוא את אירועי העלילה המוכרת מנקודת המבט של הערפד, גם אם זה אדוארד קאלן המתחסד,ולא מנקודת מבט של טינאייג'רית מאוהבת)

shaharEB

New member
סטפני מאייר סיימה לכתוב את הספר..היא לא

כתבה רק 12 פרקים- פשוט מישהו הדליף לאינטרנט את הפרקים הראשונים-היא התעצבנה ולא פירסמה:\\

Bartal j

New member
לפי ויקיפדיה זה מה שסטפני מאייר אמרה בתגובה

"If I tried to write Midnight Sun now, in my current frame of mind, James would probably win and all the Cullens would die, which wouldn't dovetail too well with the original story. In any case, I feel too sad about what has happened to continue working on Midnight Sun, and so it is on hold indefinitely" והיא הוסיפה עוד בנובמבר 2008: It's really complicated, because everyone now is in the driver's seat, where they can make" judgment calls. [...] I do not feel alone with the manuscript. And I cannot write when I don't feel alone."

קרניjack

New member
זה בטח יהיה רומנטי, חופר וגדוש במחשבות

פנימיות, עד שהקורא שוכח מי הוא אחריי החפירות....יש לי קודם לקרוא את the host לפני שאני עוברת לקרוא ספר אחר שלה.

למעלה