The Shining הניצוץ

asdasdsadhg

New member
The Shining הניצוץ

מישהו ראה את הסרט הזה? עם ג`ק ניקולסון בקיצור ראיתי אותו היום בדי וי די ויש לי קצת בעיה להבין אותו וקיויתי שמישהו כאן יוכל להסביר לי. מה סוף הסרט אומר???? מה אומרת הסצנה עם התמונה בסוף ??? תודה

goldi san

New member
ספויילר וכו´

נכון, יש שם את הסוף שמראים תמונות מלפני 100 שנה שרואים בהן פתאום את גיק ניקולסון. נו אני לא מספיק חכמה כדי לייצר הסבר איכותי ונבון לזה, אני די מרגישה למה הן שם, להראות שזה לא מקרי מה שקרה וכאלה ושיש קשר בין ניקולסון למלון וגלגול נשמות אבל הסבר יפה ומנוסח אין לי. מישו?

Chot

New member
מההה?

גלגול נשמות? שהוא זה שהרג את התאומות הפסיכיות? התמונה האחרונה באמת הייתה התמונת סלברטיז של ג´ק ניקולסון?

אני מוכן לנסות ../images/Emo42.gif

עברו איזה חמש עשרה שנה מאז שראיתי את "הניצוץ", אבל משהו אני עוד זוכר. יש קלישאה קולנועית כזו, שבתחילת הסרט הגיבור מגיע לטירה, ורואה על הקירות פורטרטים של בעלי הטירה לדורותיהם. יש את זה ב"רבקה" וב"וורטיגו", למשל. אני הייתי מפרש את הסצנה שאת מתארת כאמירה מעין זו: "נכון שהרוצח הזה זעזע אתכם? אבל בעוד הרבה שנים התמונה שלו תהיה אטרקציה לתיירים שיבקרו במקום". וזו אמירה על התרבות, כמובן. All work and no play make Shoh a dull day

infectme

New member
סוף שונה לחלוטין...

מהספר של סטיבן קינג. לא חשבתי על זה אמנם, על המשמעות של סוף הסרט, כי היה לי נעול עוד הסוף של הספר. בכל מקרה, הספר יותר טוב בכמה מידות.

למעלה