the same shit

זוזו לדבר יפה ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

נו... זה היה ברור שכולם אותו דבר... כשצריכים אותם באמת כמעט תמיד צריך להילחם...

זואילי

New member
חחח ובטח...

39 מהקבילות של ה 2039 שהוגשו על הכללית - הן שלי..

galim29

New member
ואני אחראית על התלונות למכבי../images/Emo3.gif

אמ. באמת לא הגשתי תלונה המון זמן.
עסוקה בבירוקרטיה של בתי חולים בימים אלו (איכילוב, מאיר, שיבא) אז לא היה זמן להתמקד במכבי... ככה זה כשצריך להתאשפז במאיר... הראש עסוק. מבטיחה להתלונן ובמהרה

זואילי

New member
פרטי, נמקי והסבירי

מה זה כל הבתי חולים האלה?? פעמיים התקשרתי ולא ענית...

galim29

New member
הסבר, בלי נימוק הולך?../images/Emo9.gif

לפני שעושים לי ביופסיה בצלעות שזה ניתוח ומנסה להימנע, צריכה לעושת CT מכוון לצלעות במאיר שהד"ר יהיה שם און ליין כי הוא ראה משהו פתולוגי בצלע שכתובה במיפוי שיש שם קליטה מוגברת... וכאן היופי שבעניין: למרות שלא כתבו כלום בשני ה- CT שעשיתי הוא בכל זאת מצא משהו וזה אומר ששוב ושוב אני למדה עד כמה הבדיקות שוות ל.... כשלא יודעים לפענח אותן.. ולצערי הרב זה מחזיר אותי בדיוק לימים שאבא שלי ז"ל עשה בדיקות ובסוף על אותות CT שלא מצאו כלום הפרופ' הסתכל ומצא גידול שהתגלה כסרטן בלבלב שאי אפשר היה כבר לנתח. מעודד נכון?
אז מאחר ואני לא רוצה להתעמד בזה, פשוט עושה את מה שהרופאים שלי מחליטים כי למזלי גםהרופא משפחה וגם ד"ר לוי שמנהל את פנימית ה' במאיר, עקשניים ולא מוותרים לי. אז הייתה שביתה בכללית ועכשיו צריכה להגיע למיון לאשפוז ליום אחד כי מכבי בחיים לא יאשרו לי לעשות את ה-CT שם למרות שהמטומטמים (לא מצטערת) לא מצאו כלום עד עכשיו ועברו כבר 8 חודשים מאז שהכול התחיל...

למעלה