The Salute to Israel Parade

Hedy48

New member
The Salute to Israel Parade

כשניו יורק חוגגת היא עושה זאת בגדול. היום חגגו כאן את יום ההולדת הששים ושתים למדינה במצעד גדול שנתי על 5TH AVENUE וחגיגות והופעות בכל בעיר וב- וCENTRAL PARK המצעד ערך יותר מחמש שעות עם מאות אלפי אנשים שבאו לצפות בהולכים, נפנפו דגלי ישראל, רקדו ושרו שירים בעיברית. WE FELT THE LOVE EVERYWHER בין הצועדים היו ראש העיר בלומברג, שני הסנטורים של ניו יורק, המושל היוצא ומר קואומו שבעתיד אולי יהיה המושל הבא של מדינת ניו יורק, חברי משלחת ישראל לאום עם השגרירה, הקונסול הכללית ואין סוף לרשימת האורחים. אני מקוה שאצליח להעלות כמה תמונות מהמצעד.

סימה42

New member
היי הדי, ריגשת אותי כמה יפה...

נשמח מאוד לראות עוד ועוד תמונות...... תודה רבה.................................

Hedy48

New member
הי סימה,

גם אני התרגשתי. כל שנה חוגגים את יום העצמאות כאן, וליום אחד ניו יורק הופכת לכחול לבן. לפי בקשתך עוד תמונה. עובדי אל על ניו יורק.

סימה42

New member
פשוט תענוג לראות.....

זה מחמם את הלב..יפה יפה, תודהההההההההההה

Hedy48

New member
Hi Laveeg

כן, אני צלמתי את התמונות. אני מנסה להגיע עם ידידים כל שנה, זו ממש חוויה.

מיכל שמ

New member
הי הדי ,תודה ששיתפת אותנו ...

מחמם את הלב לראות דברים כאלו

Alvai

New member
מעניין שלא איזכרו את זה בחדשות...

לא זכור לי... ארוע כזה מרשים לכבוד המדינה. תודה הדי מה עם עוד תמונות מהביקור בישראל ?

Hedy48

New member
Hello Alvai

לדאבוני היתה לי בעיה עם המצלמה בביקורי בארץ ונשארו לי רק שתים או שלוש תמונות מהמפגש שלנו שאותן העלתי בזמנו לפורום. אחד מהזכרונות היפים והמרגשים שיש לי מביקורי בארץ היה פגישתי עם צביקה וחברי הפורום, וביקורי בקברו של מייק. אתם קבוצה נהדרת. המשיכו באהבה למייק ובחיבה העמוקה שישנה בניכם.

mikamike

New member
היי הדי ../images/Emo24.gif

תודה תודה לך, תמונות מרגשות כיף לראות את דגל ישראל , להת,,,מתגעגעת מיקה

למעלה