the rock girl

שלוץ

New member
the rock girl

זאת תום :] שנים אל הייתי פה... בקיצור אני לא מצליחה לפתוח חשבון חדש ונתקעתי עם הניק המכוער של אחותי..

Stillwater

New member
ברוכה השבה!

טוב לראות אנשים מפעם וגם טוב לדעת שיש אייקון של מדוזה! מה זה? למה אצלי זה לא מופיע?

שלוץ

New member
חחח תודה +ערב מחווה לנירוונה!!!!

חחחח אין לי מושג
אגב, אני לא יודעת אם אתם יודעים אבל ב 13.7 (אני בחו"ל לצערי..) יש ערב מחווה לנירוונה וגאנס אנד רוזס... בבארבי בת"א המחווה לנירוונה היא ע"י Serenity (ליאור אבל.. למי שמכיר..) המחווה לגאנס אנד רוזס היא ע"י Crossfire בקשר למחיר אין לי מושג.. אני אשאל את ליאור.. למי שהולך ...שיהנה... כי אני לא אזכה להיות שם

היי , ברוכה השבה

הערב מחווה הזה נשמע נחמד למדי :) ואולי אפילו אני אזכה להיות שם... והמומייה הזאת נראית כמו קן לציפור אבל לא משנה...

ענבר ש

New member
מי שבאמת באמת

חושב על ללכת לשם שיגיד מכיוון שאני מתה ללכת, אבל מה לעשות שאין לי עם מי ללכת :(

לאאאאאאאא זה לא פייייררררר

גם אני בחול....... לא רוצה קקה פיפי שונאת את אירופה. עכשיו אני בכלל לא רוצה ללכת. אני רוצה להיות בבארבי בתל אביב. זה לא פייר . כל חיי חיכיתי לערב מחווה כזה. וסוף סוף כשיש אותו אני בחול. זה לא פייר!.

life style

New member
את באירופה?

תבדקי יש מלא פסטיבלי רוק בקיץ באירופה... אולי תמצאי משהו טוב

shaNirvana

New member
אני מכירה

יש לך טעות זה ב12.7 בבארבי החל משעה 10 עד... הערב יכלול הופעת מחווה לנירוונה ולגאנז אנד רוזס והקרנת הופעה של איזה להקה על מסך ענק מחיר:60 שקל במכירה מוקדמת

Queen of Spells

New member
../images/Emo6.gifחחחחח.....

זה לא אייקון של מדוזב זה איקון של מומיה...וזה מפסח....

אני מדברת רציני יש סיכוי שאפשר לבקש

מהם לדחות את זה לחמש עשרה שש עשרה שבע עשרה שמונה עשרה תשע עשרה או עשרים ליולי?..........

life style

New member
ברוכה השבה

לא נרהא לי שאת זוכרת אותי אבל אני זוכרת אותך

FlamMAble

New member
hey tom! ../images/Emo13.gif

welcome back!! hey people..i'm sorry that you don't see me much here it's beglal she ha fucking hebrew in the computer nidfak.... ani achzor lichtov hodaot ksheze istader.... benatim ani tzofa mehatzad...!! al taasu balagan!! lefahot lo yoter miday!!
love you all , meshy

YaAaAaAaA BiTcH

New member
זאת תום ../images/Emo6.gif

חחח היי
לדחות..? אמממ אני לא חושבת
ולמה לעזאזל אני לא מצליחה לפתוח חשבון נורמלי בתפוז???

Runaway Train

New member
תום תום תוםםםםםםם

מה קורה הכל טוב? מה איתך תכנסי יותר לפורום אנחנו לא מקבלים אנשים שנכנסים פעם ב- :) למה אינך כותבת לאנוכי מסרים בתוכנת האייסיקיו?

למעלה