THE RECORD

חושחש057

New member
שלם

אם יש מישהו בארון ולא רוצה לצאת מזה.וצריך עזרה ישלי פיתרון בשבילו.אם אתה בין הגילים 25-30 דתי או חילוני ועדין בארון ולא רוצה לצאת מזה שיצור איתי קשר יש לי פיתרון טוב בשבילו..

מחפש חבר לקשר נעים

שלום לכולם. אני מאוד מתוסכל ,אני מאוד רוצה ליפגוש מישהו שנימצא במצבי ותמיד מרגיש כמו באיזה שוק בשר.אפשר ללכת לגן העצמאות בישביל לחטוף איזה סטוץ אבל זה פשוט לא ניראה לי.אני מחפש אנשים מירושלים סתם לשבת לדבר לשתף ופשוט להכיר אדם לאדם אם מישהו מהאיזור מעוניין לשבת לאיזה בירה מוזמן ליצור קשר...

שלום לכם ! מתכנן נופש....‏ ‏

שלום וברכה וחג שמח ! אני די חדש כאן ומאוד אוהב את הפורום זה.‏ אני בארון ובחיים לא אצא מהארון מחפש חבר בן גילי ומטה ‏‏(זאת אומרת :מתחת לגיל עשרים‏) שיבוא איתי מייד אחרי החג לכמה ימים של נופש בצפון או בדרום.‏ לא אכפת לי אם הוא ביישן אז רק לכמה ימים ואז ננתק קשר אני פשוט חייב להתפרק קצת.‏ אז אם נראה לך שהודעה זאת מופנית גם אליך אח יקר ‏,‏ אנא צור איתי קשר בפרטי.‏ יש לציין שלא אכפת לי דתי או לא ‏....‏ אגב אני מאזור המרכז...‏ שיהיה המשך חג שמח....‏ ‏

שותף להבאת ילדים

שלום שמי כנרת בת 33 וחצי ומעוניינת להביא ילדים לעולם ב"ה עם שותף גיי, ללא מגורים משותפים, מאיזור תל אביב, לגידול במשמורת משותפת. שבת שלום:) [email protected]

nnn22

New member
טוב, קצת פאדיחות

אבל אשמח להכיר מישהו למטרת קשר. אם יש כאן מישהו כזה דתי, דתל"ש או כל דבר אחר באיזור הזה, אשמח אם ישלח לי מסר אישי. :)

neryak1

New member
היי

אחרי חודש של חשבונות נפש וחיטוטים על השנה האחרונה אני מחפש כתף להניח את הראש... מישהו למסנג'ר ואולי גם להפגש... לא מחפש מין! חברות אמיתית עם מישהו נחמד... על עצמי: 20, בייני"ש-הסדרניק, גברי, זורם, חוש הומור ומעניין - מחפש דומה... אתם מבינים? כל החברים התגייסו... (תפנו אליי בפרטי) אוהב אתכם! נרי'ה

avitano

New member
THE RECORD ../images/Emo32.gif

שרשור ההיכרויות שלכם :] עקב ריבוי שרשורים

justmee2

New member
שלום לכולם../images/Emo13.gif

אז האמת שהייתי קורא סמוי פה, ויש מצב שמדי פעם הגבתי פה אבל בכינוי אחר. מקווה עכשיו שיצא לי יותר לכתוב פה. אני בן 24 (הומו מן הסתם) דתי ומקווה להישאר ככה נעים להכיר את כולכם

B O N B O N Y

New member
מחפש להכיר

אזור ר"ג ב"ב אני בן 40 גברי ומוצק מחפש גברי ומצוייד ממוקם ודיסקרטי למפגשים דיסקרטיים ועוד

אורן11110

New member
שלום לכולם....

מחפש מישהו (עדיף דתי) מאיזור המרכז בגיל סביב ה-20.. למטרת היכרות . מישהו רגיש , חמוד, זורם, ובוגר.... אם אתה חושב שזה מתאים- מוזמן לפנות אליי בפרטי....

aniani9

New member
מחפש חבר או ידיד

בוקר טוב אני כבן 40 מאלקנה כיפה סרוגה מחפש משהו להכיר לטיולי כיף ועוד כל מיני בסבבי,ובלי לחץ ,פגיות כיף וכדומה ,אשמח לשמוע [email protected]

בהצלחה נרי`ה היקר. התגעגעתי....

/tapuzforum/images/Emo13.gif/tapuzforum/images/Emo26.gifאשמח לשמוע ממך בפרטי. מה קורה? מה נשמע?

frik50

New member
היי כינרת

כן גשם זה באמת כיף חח אני בן 25 עצמאי מבוסס שמעוניין בילד מאוד מעוניין ובשל אשמח להמשך קשר שבוע טוב

למעלה