The Rasmus ב-NOW10?!?!

Rasmus Girl

New member
אממ... נחמד...

למה שאתה לא תעשה? (אם כבר אמרת שלא כדאי שאתה תעשה... אז בדיוק בגלל זה אתה תעשה!!!) וחוץ מזה- למה רק על Dead Letters... לפי מה שאני זוכרת יש להם עוד 4 דיסקים + אוסף...

דד לטרס הכי טוב...

שאני אתחיל
.. או שנשמור את זה לפורום
..

TheRasmus

New member
את Dead Letters יהיה נחמד לפרסם כאן

את שאר האלבומים תשמרו לפורום
ואין לי בעיה לסקור את האלבום אם אף אחד לא יעשה זאת.

היי חבר'ה

אני ישמח לעשות סקירה על דד לטרס!! אבלאם הג'וב כבר תפוס גם על אינטו אין לי בעיה! ודרך אגב, היום ראיתי את פירס דיי אוף מיי לייף בערוץ מיוזיק בוקס של יס!!! לפחות 3 פעמים!!!!!!!!!!! זה היה השוק של החיים!!!!

Rasmus Girl

New member
אוף מה זה הקטע הזה?!

מה פתאום התחילו למסחר אותם?!?! (לא שזה רע, פשוט אם כבר ממסחרים אותם אז שיהיה בפרסומות/ערוצים שגם אני רואה!!)
ודרך אגב- אם תשמרו ת'סקירה לפורום אז תצטרכו לחכות עוד כמה זמן עם זה...

אז אני אתחיל../images/Emo70.gif

first day of my life... המפ.. שיר נחמד, אף פעם לא השתגעתי עליו אבל אין ספק שהוא שיר טוב, המוזיקה חזקה והמילים נחמדות

Rasmus Girl

New member
אוקיי דעתי על FDOML:

גם אני לא מתה על השיר הזה... זאת אומרת הוא נחמד אבל בשלב מסויים כבר נמאס ממנו קצת... הם היו צריכים להוסיף לו משהו- שלא יהיה כזה משעמם... כאילו כמו ה- "או... או..." בITS וזה...

in the shadows ../images/Emo70.gif

למרות מספר הפעמים האין-סופיות שהוא מושמע, אני עדיין חושבת שהוא שיר מעולה, יש בו כל מה שצריך כדי להצליח (והוא הצליח) ועדיין לא נמאס. (לי לפחות..) יש בו כל מה שצריך ואפילו שלושה קליפים..

Rasmus Girl

New member
אחלה שיר!!!

הוא מהשירים האלה שאף פעם לא נמאס מהם ובערך כולם אוהבים אותם!! (אם יש כאן מישהו ששונא את השיר הזה שיכתוב
) זה גם שיר מקפיץ כזה...!!

TheRasmus

New member
שיר העשור!

פשוט שיר מושלם! ואם הייתם עוקבים אחרי מסע הפרסום שעשיתי לו בארץ בתחילת שנה בעברה הייתם מבינים למה זה השיר הכי אהוב עליי בדיסק

Rasmus Girl

New member
2 דברים:

1. לא שיר העשור- שיר המאה (או יותר)! 2. מסע פרסום?.... לא הבנתי... זה דורש הסבר

TheRasmus

New member
המממ אי אפשר עדיין לדעת

אם זה שיר המאה כי יש עוד 96 שנות מוסיקה
מה שכן זה השיר הכי טוב שיצא מתחילת העשור הזה. והתכוונתי מסע פרסום כי כבר בתחילת שנה שעברה (נראה לי בדיוק לפני שנה) התחלתי להפיץ אותו בארץ ולהשמיע אותו לכל מי שהכרתי.. וגם בפורומים שונים בארץ ובחו"ל. בפורום של רדיו BU ז"ל חשבו שאני מקבל מהלהקה אחוזים על כך שאני מפרסם את השיר הזה חודשים שלמים ואפילו החתימה שלי הייתה עטיפת הסינגל

סחתיין..

אני שמחה.. אני וחברות שלי שמות ב"רדיו" של הבצפר שירי ראסמוס.. מנסות להחדיר לכולם לראש את המוזיקה שלהם.. אבל... בנתיים רק את ITS הם אוהבים..

Rasmus Girl

New member
חחחח...

אם הם לא מתכננים לעשות עוד שיר מושלם כמו ITS אז זה בהחלט יהיה שיר המאה!! ובכל ה-96 שנים האלה לא יהיה שיר יותר טוב (אני יודעת הכל!!) חוץ מכמה שירים שלהם שהם קצת יותר טובים...
ועוד משהו: איך הכרת אותם?

TheRasmus

New member
איך הכרת אותם?

אני עוקב כבר כמה שנים אחרי מצעדי העולם והכרתי אותם מF-F-F falling (שזה השיר שהכי אהבתי מבין הישנים שלהם) בכל אופן השיר היה בפסגת המצעד הפיני ב2001 ואם אני לא טועה גם היה שיר השנה שם. ת'אמת לא אהבתי כ"כ את הסגנון הישן שלהם וחשבתי שהם להקה של One hit wonder. עד שבתחילת שנה שעברה קראתי שהם חזרו ונדהמתי לראות את ITS בפסגת המצעד הפיני והורדתי אותו ופשוט טחנתי את השיר עשרות פעמים ביום. ואחרי זה הורדתי עוד כמה שירים מהאלבום ופשוט נדלקתי! אהבתי כל שיר יותר מהשני.. וכעבור קצת יותר מחצי שנה קניתי את האלבום

Rasmus Girl

New member
סיפור מרגש ביותר...../images/Emo7.gif! חחח...

משום מה אנשים גורמים לי לחשוב שזה רע שאני אוהבת אותם רק מITS... ואנ'לא מבינה מהקטע- בגלל שאני לא מסתכלת על המצעדים של פינלנד ושוודיה וגרמניה וכו'... זה אומר שאני לא באמת מעריצה אותם?! לא משנה... בכל מקרה קבל צל"ש על זה שהכרת אותם לפני ITS! F-F-F-Falling... גם שיר שולט!!! ומאוד מאוד הגיוני שהוא היה שיר השנה שם... אבל הוא לא כל כך בסגנון הישן שלהם (Myself וכל אלה...) הוא קצת יותר... אמ... פופ (?!...)

למעלה