The Rasmus ב-NOW10?!?!

Rasmus Girl

New member
נכון...

ת'אמת גם אני לא התלהבתי כל כך כששמעתי ת'דיסק הראשון... אבל יש להם שירים ישנים נחמדים... כמו life705! אני ממש אוהבת את השיר הזה!

זה שיר טוב..

אבל.. פרוג? פאנקי ג'אם? דירטי מיוז? פנדה?.. כל אלה הם ממש לא טובים... (למרות שהם מעוליםםםםם
)

Rasmus Girl

New member
מה?!../images/Emo2.gif

פרוג זה שיר שולט!!!! חחח הוא מצחיק אותי... ופאנקי ג'אם דווקא נחמד!! וכל השאר... הם בסדר, פשוט הם לגמרי לגמרי שונים מהשירים ב-dead letters ו-into...

זה שהוא מצחיק לא אומר שהוא טוב,

אל תביני אותי לא נכון, כל שיר אני שומעת כל היום ( אני בתיכנונים לדעת את פאנקי בעל פה
..) אבל הם לא שירים טובים, פשוט לא..

Rasmus Girl

New member
האמת...

אם לא הייתי מכירה ת'שירים האלה לא הייתי מבינה על מה את מדברת...!! אבל אני ממש מבינה אותך... וגם רוב השירים שלהם (הישנים) נורא דומים... אבל מה לעשות שהם הוציאו שירים כאלה... אפשר רק לאהוב או לא לאהוב- ואם לא, אז אוהבים ת'שירים היותר חדשים!! חוץ מזה לשירים החדשים יש יותר משמעויות (יכול להיות שלפרוג יש משמעות שאני לא יודעת עליה, אבל לא נראה לי...) ולפי דעתי זה חשוב שיהיה לשירים משמעויות!!!!

לפרוג יכולה להיות משמעות

אבל לפאנקי ג'אם
זה על התקף לב של כלב
.. אז או שהם כתבו את זה שיכורים.. או מסוממים.. או שזה סתם הייתה בדיחה שהלכה רחוק... אני בהתחלה שרק התחלתי להכיר את הראסמוס שמעתי רק את דד לטרס.. עכשיו אני מכורה לה-כ-ל אפילו לשירים הפינים..

Rasmus Girl

New member
כן, פאנקי ג'אם הוא קצת מוזר...

ולא נראה לי שלפרוג יש משמעות... בעצם יכול להיות... שיהיה לי כוח אני יחשוב על זה... וחוץ מזה השירים הפינים ממש נחמדים!!! זה נחמד שהם קצת מגוונים!!! למרות שהם לא כל כך מתים על השירים בפינית והם לא מתכוונים לעשות עוד- זה סתם נחמד לשמוע שיר בשפה אחרת! (ועוד פינית שזאת שפה ממש יפה!!)

Rasmus Girl

New member
התכוונתי ש...

הם לא מתכוונים לכתוב שירים חדשים בפינית... ואת יודעת איפה הם שרו את akkausulaulu ? כאילו בפינלנד או במקום אחר?

אממ.. נראה לי בשוודיה או משהו כזה..

או נורווגיה... אבל אמרו שזה היה מפתיע.. כי הם אפעם לא שרים אותו...

Rasmus Girl

New member
טוב... לא שמעתי על זה...

וזה באמת מפתיע... זה גם שיר ישן וגם בפינית... אבל אם אני יהיה בהופעה שלהם (הלוואי...) אז זה יהיה נחמד לשמוע שיר כזה... שאף אחד לא חשב בכלל שהם יופיעו איתו...

Rasmus Girl

New member
חחח...

תעלי לבמה ותגידי להם: תעצרו!!! תפסיקו לנגן!! עכשיו תנגנו את rakkausulaulu!!! וה- אהיה הזה... אוף!!!!

Rasmus Girl

New member
חחח...../images/Emo9.gif

הבעיה היא שאני צריכה להמשיך עם הגישה הזאת עוד... שנתיים......

Rasmus Girl

New member
לא...

אני חושבת שאני יעביר את הזמן בלחפש עליהם חומר! וגם בללמוד פינית!

למעלה