The PWL Tours MP3's

tatababa

New member
The PWL Tours MP3's

אולי מישהו יוכל לעזור לי? יש לי mp3's של ה LGTI Tour (אבל רק השירים שישנם על הקלטת + HOYH + גרסת קריוקי לייב ל WDIHTD + גירסת אקפלה של LGTI ) אבל אני מחפש את שאר השירים שהיו בהופעה ולא הגיעו לקלטת. חוצמזה, יש לי את Enjoy Yourself Tour על mp3's אבל עדיין האיכות לא משהו... למי יש איכות קצת יותר שווה של זה?? גם שירים מה ROL Tour יתקבלו בברכה. אם מישהו יכול לעזור לי אז שישלח לי הודעה פרטית פה בתפוז. תודה, רן נ.ב : אני גם בחיפושים אחרי ההופעה של קיילי מ T In The Park 95!

אפרת ר

New member
dc++

sorry, I can't write in hebrew from this computer. i think I saw you downloading from the program dc++ and I saw the videos for those thinks you are looking for there. maybe you can later take just the audio and make them MP3 with another program.

tatababa

New member
כן

אני משתמש ב DC אבל לא ראיתי שם שום דבר מה ROL Tour.... גם לא קבצי וידאו מה EY Tour. ראית שם משהו כזה?!

אפרת ר

New member
there are a few

search for live in japan, that's the EY tour .. I saw 2 clips I think. And yhey have things from t-in the park that you were looking for.

tatababa

New member
really??

I found the EY tour live in London. As for the T In The Park - are you talking about Shocked & Surrender? If so then I already have had them for ages.. Thanks anyway Efrat :)

tatababa

New member
חחחחח

ו DC זה הראשי תיבות של תוכנה הנקראת Direct Connect. אפשר למצוא שם המון דברים חביבים... אתה יכול למצוא מידע קצת יותר מדוייק לגבי איפה להוריד אותה וכו בחלק האםפי3 של SayHey.

p i n g o

New member
זה בסדר...

גם העברית שלך לא משהו

חחחחחחחחחחח

אם לומר את האמת זה די מעליב אבל זה לא העברית שלךי אני כותבת עם טעויות כי אני כותבת מהר לא עם טכעויות אלא עם שגיאות של קלידה.. את מבין?? יפוי הנה אני רואה שיש לי מלא טעויות שם מאחורה ואין לי כוח לתקן זהו

p i n g o

New member
לא התכוונתי להעליב

רק שאולי תחשבי על זה שאחרי שאת שולחת את ההודעות שלך, אם את רוצה שאנשים יקראו אותן תבדקי שאין שגיאות כתיב או שגיאות הקלדה, כי לך יש ממש מלא ואם לומר את האמת אין לי כוח תמיד לקרוא את הוהדעות שלך. למי יש כוח להתחיל לפענח מה את רוצה להגיד.

חחחח וואלה אבל חבריםש לי

רגילים (חברים מפורום אחר)וכשאני מתקנת הםא ומרים"עיזבי" כי אחר כך יש הודעות כאלה: "תיקונים" רוצה* (הכוכבית היא סימן של תיקון) והםאלא רוצים שאני אתאמץ(איזה חמודים הא?) טוב אני אנסה לעשות את מה שאמרת כי אני חדשה פה ואתם לא רגילים לזה.... אב אני מתה על הסמיילי הזה:
הוא ממש חמוד חחחחח

חחחחח../images/Emo6.gif

שמעתם... רקי בישראל יורדת היא היתה אמורה לרדת ביוני אבל היא תרד מהר יותר בגלל מה שקורה לערוץ 10 אוף למה ארז טלא בל לערוץ 10 למה?? לא רק שהוא יפסיד בגללו גםר ק בישראל תרד כמה תוכניות קודם(כי ערוץ 10 ביקש ממנו לעבור מהר יותר פחחח) אני מה זה עצובה מזה כי מי שיראה כתוב בכרטיס האישי שלי שאני חולה על רק בישראל......

אפרת ר

New member
I saw Locomotion

Live in japan mpg.. and as for t-in the park, yes it's the ones you have. I think I have audio version of some more songs on my computer at work, I'll check on sunday. BTW, i saw you were d/l from me a few things :)

חחחחחח

איזה ציני אתה.... למה אתה מדבר אנגלית? בצחוק בגללה...? חחחח אתה נשמע די מצחיק כשאתה כותב באנגלית .... אם לומר את האמת(ואני נשמעת מצחיקה בכול השפות...)

tatababa

New member
ממש לא ציניות..

למרות שאני יכול להיות מאוד ציני לפעמים, סתם כתבתי באנגלית כי אני כותב כל מיני שמות של שירים ושמות באנגלית ככה שכבר יותר קל לי להשאר באנגלית מאשר לקפוץ בין השפות כל שנייה וחצי...

כן אנ מבינה אותך...

אני מתכתב עם חברה שלי מארה''ב(ולא אכפת לה שאני כותבת עם טעויות חחח) ומון פעמים אני עושה סימנים במקלדת בעברית וזה יוצא משהו אחר באנגלית המון פעמים אני רואה הרבה\\\\\\ סלשים כאלה במקום נקודות חחחחח וסימני אחרים...... טוב יאללה זזתי שבת שלום לכם

p i n g o

New member
כן, יש משהו יותר מעצבן

זה ממש מעצבן אלו שכותבים שמות של שירים באנגלית באותיות עבריות... כמו עיתוני הנוער המטומטמים וכו'

למעלה