the practice

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
the practice

אני מקווה שאני לא היחיד פה שנורא אהב את הסדרה הזאת ומקווה שהיא תחזור - יש למישהו מושג ? עם עושים עוד פרקים? אם ערוץ 2 או מצידי אחר ישדר אותם ? הפרקים של STAR WORLD ישנים כל הערוץ הזה זה פרקים ישנים

חזיר בר

New member
כן גם אני אוהב

הרבה בזכות לארה-פלינט או איך שלא קוראים לה. משוחקת היטב. את רצח מאדום לשחור אהבת?

IC4

New member
כן

אבל לא זוכר יותר מדי סדרה ישנה למדי לא ?

leeloo

New member
היא עדיין משודרת בערוץ 1

אם אני לא טועה.. טוב אבל זה ערוץ 1... זה לא אומר משהו על הסדרה? למרות שניראה לי שפעם הייתה סנסציה על הסרט הזה ממש כמו על "אוז" עכשיו...

חזיר בר

New member
למען האמת

זה לא,יש שם את חוק וסדר שזאת סידרה נחמדה אבל ממש לא ברמה של "הומסיד,לייף אין דה סטריטס". (השם הלועזי של רצח מאדום לשחור)

leeloo

New member
הומסיד...

צודק.. ידעתי שהתבלבלתי... זכרתי משהו כזה.. לא משנה... הסדרות האלה משום מה לא מדברות אליי. הסדרה היחידה שאהבתי בסגנון הזה הייתה משמרת שלישית. ואפילו היא לא הייתה במתכונת הזו. הפייר דיפרטמנט והפוליס דיפרטמנט והפרמדיק דיפרטמנט... כולם משתלבים ביחד בעבודתם היומיומית.. וכל הסיפורים המרגשים שוקרים להם כל יום, אתה לומד להעריך police work... באמת ניראה קשה לאללה... ולכל אחד מהם יש סיפור חיים פחות או יותר מרתק.. אין זו פשוט סדרה גדולה.. הצילום, הדמויות, הדיאלוגים הפילוסופים, האקשן, הרגש, פשוט הכל מתחבר בצורה כל-כך מיוחדת ומרתקת. אני בינתיים יושבת ומחכה לעונה הבאה...

חזיר בר

New member
לא משהו

משמרת שלישית הזאת..לא יודע,אני חשוב שזה בגלל שאני מתעצבן מההאדרה של "דה פייר דיפרמנט",אצלנו בארץ זה כמו זקנים שמנמנים שאוכלים כל היום ויש להם נייידת משנות ה-50. הרבה פחות הירואי ממשמרת שלישית, לעומת זאת,רצח מאדום לשחור,זה לפחות נראה מציאותי, מחלקת רצח בבולטימור,דמויות מענינות,אך עם זאת,נראות כמוני כמוך, אני מת שיחזירו אותה לאינשהוא.

leeloo

New member
זה לא נכון

רק לפני שבוע ראיתי, אני חושבת בפעם הראשונה, נהגים במכבי אש, ובגלל שהייתי באוטובוס, אז גם הייתי בגובה שלהם, וראיתי שיושב ליד ההגה בחור בשנות ה-40 שלו, והשני, שישב לידו, היה בשנות ה-30 שלו... והוא גם היה די חמוד.. זה היה ממש נחמד לראות אותם איך שהם יושבים ביחד.. ממש הזכיר לי את הסדרה... איי מיס איט.... "איפה אמא?" "אמא לא תחזור!" (איזו טראומה עם השידורי פרסומת האלו ברדיו...) אני לא מאמינה שאני צריכה לקום ב-5:30 בבוקר... שיהיה לכם לילה טוב, לילו

IC4

New member
אני נוטה להסכים עם חזיר בר

ראיתי רק כבערך פרק וחצי של משמרת שלישית וזה היה דווקא יפה אבל הרעיון של לעשות סדרה על פייר-דיפרטמנט נראה לי קצת מוגזם זה לא שאש יכולה לבוא בכמה צורות אש זה אש ! או שהבנין נשרף או שלא הבנין לא מנסה לברוח מהמצילי אש והם רודפים אחריו ואז מביאים אותו לפני שופט והוא משיג עורך דין... משום מה הנושא מביא אותי לBAY WATCH כמה כבר הם יכולים לרוץ ולהיות עם סיליקון :) כל פרק אותו דבר - כריש , מישהו נופל מהמזח ומשהו מתפוצץ בחוף למה שלא ישימו שלטים כמו זהירות כרישים או נא לא לעלות על הסלעים כי נמאס לנו לרוץ אחריכם למים או אתם מתבקשים ללכת לחוף שבו לא מתפוצצים דברים

חזיר בר

New member
משמר המפרץ

הכל שם זה תירוץ לציצים,לחפש הגיון או גיוון שם זאת סתם התחכמות.

למעלה