The Power and the Glory

RedCherry

New member
The Power and the Glory

שמעתי שממש קשה להשיג את הלבום הזה. בכל מקרה, היום די חרשתי את החנות של iTunes וגיליתי להפתעתי כמה דברים: 1) יש להם מחלקה חדשה של ProgRock!!! 2) יש להם מבחר רב שיש בו גם כמה להקות די איזוטריות (אבל יש גם כאלו שהם לא פרוג בגרוש). 3) יש להם את האלבום הנ"ל! ורק במחיר המצחיק של 9.90 דולר! ממש מגניב.

meandmeandme

New member
אז בוא תשמע

הנה ביקורת מהשרת העיוור: http://hasharat.co.il/html/article_2197.php אני אגב בחיים לא ראיתי את האלבום הזה באף חנות בארץ, והשירות הזה של איטיונס נראה לי נחמד, אני יכנס לבדוק.

RedCherry

New member
אייטונס-

באמת השירות של אייטונס בעבר לא היה משהו, אבל משהו קרה שם והם התחילו לקבל מוזיקה בכמויות וביחד עם זה מחלקת הפרוג שלהם גדלה בצורה דרסטית. עוד משהו די נדיר שראיתי שם למשל (יחד עם עוד הרבה דברים אחרים): THinking Plauge- in this Life (אני די משכונע שכבר לא מדפיסים את זה יותר). ולמה קפיטליסט?

B a z a

New member
אם אני לא טועה

אייטונס זה מקום שבו מורידים שירים בתשלום, אבל עכשיו אין שום בעייה להזמין את הדיסקים של ג'נטל ג'יאנט שעברו רמסטר - במאי יצאו רמסטרים של In a glass house Freehand ביוני יצאו The power and the glory Interview ובאוגוסט יוצא האלבום החי - Playing the fool וגם 2 אלבומים אחרים אם אני לא טועה - The missing piece ועוד אחד לא יודע אם יש הדיסקים בחנויות בארץ, בכל מקרה באמזון יש ובמחיר סביר, אני בטוח שיש גם חנויות אינטרנטיות אחרות. הרמסטרים באיכות טובה מאוד חוץ מ-Interview ששם היו בעיות כלשהן בסאונד, וניתן היה להחזיר את הדיסקים ללא תשלום (אני חושב), בכל מקרה את זה לא הזמנתי כי אני אוהב אותו פחות.

Rudess

New member
ןןןא

למעלה