The Police Vs. G.A. Clan

kodman

New member
הם נסעו באוטובוס??? ../images/Emo12.gif

טאגז כמוהם לא אמורים להיות באיזה אימפלה קופצת מגניבה כזאת ולהיות מצויידים בכמה רובים והומיז שיגנו על הגב שלהם?

Grandmaster KC

New member
זה העניין

שה-G.A. Clan זה חבורה של אנשים ששומרים על עצמם אמיתיים. נוסעים עם העם והקהל שלהם וכל זה. Word! ת´אמת, לא היה להם כסף למונית

Itai S

New member
מה אמיתיים?

תהיי רציני ותגיד שאפילו לקורטינה 83 לא היה תקציב וזהו... -מנצור משומשות-

SoulJ

New member
הממ..

איך יש לך זמן לכתוב כל כך הרבה הודעות אתה לא אמור להיות עסוק בללקק לאנשים מסויימים את התחת? או להכין איזה ג´חנון ט-עים? פלצן

kodman

New member
לאחרונה התפנה לי זמן

התחלתי לתלות פוסטרים של ה clan המגניב שלכם אז התפנה לי זמן כי למדתי מנהגי חיים מהליריקס שלכם והחלטתי להיות גם טאג מגניב ולהפסיק ללקק ולהכין ג´חנונים - עכשיו שאני ט´אג אז ההומיז שלי מכינים לי תג´חנונים. yeah yeah keep it real!!!!

SoulJ

New member
כנס וקרא

א. בחיים שלך לא שמעת ליריקס שלי ב. בליריקס של אנשים אחרים מהלהקה שלי הם לא אומרים שהם ט´אגז ואם הם אומרים משהו שגרם לך לחשוב ככה, כנראה יש סיבה שהם אמרו את זה ג. מישהו צריך ללמד אותך קצת על דרכי העולם וקצת על איך להיות ילד פחות פלצפן ומגעיל שחי בסרט וד"א אתה ל-א ראפר!!! אפילו לא מתקרב צריך חוש קצב בסיסי כדי לשבת על ביט ואפילו את זה אין לך שלא נדבר על הליריקס המדהימים שלך שכוללים אוצר מילים רחב: ט-עים, ג´חנון, קוואמי, לירון, יא מאן, טעים ועוד פעם ג´חנון בתור מישהו שקטנטנות יכולות לעשות ראפ יותר טוב ממנו אתה לא אמור לדבר כל כך הרבה על הרכבים אחרים אז לך קח כמה פוינטרז מצ´יקיטיטאס ותתבגר ואז אם יהיה לך משהו להגיד, עדיין תשמור אותו לעצמך

Rapid נאור

New member
כבן אדם שבילה עם אלון

לילה שלם בשמיעת ליריקסים שלו, אני חייב לציין שיש לו בהחלט ליריקסים טובים ומשובחים... (אלון מקווה שקובי הקוברה עדיין פעיל :))

SoulJ

New member
תודה אחי

אבל אתה שמעת את הדברים הישנים יש הרבה דברים חדשים הרבה יותר טובים ובטח שקובי פעיל אין קוברה כקובי הקוברה המאפרה הכי בת זונה שיש

The EmineM ShoW

New member
לצטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

"אלון מקווה ש-+-+-+-קובי הקוברה-+-+-+- עדיין פעיל" יא סוטים!!! זה לא מה שאתה חושבים!!!... הוא דיבר על... צינור... של נרגילה!!! (אני מקווה בשבילו שאני צודק
)

kodman

New member
כנס וקרא

עדיף שתשמור תזיוני מוח שלך לעצמך. מי שפה רואה צ´יקיטיטס ובטח מושפע מהם זה אתה - ילדותי כמוהם וכל מי שגיכח מההודעה המגוכחת ישר הגבת לו ותקפת אותו ברמה של כיתה ב. כנ"ל על התגובה שאני מגיב לה. אז אל תגיד לי להתגבר וקודם תסתכל על עצמך. ואני בכלל לא ירד לרמה של כל הזיוני מוח האלה - אני יכול גם לרשום 70 סעיפים עם בולשיט. ואל תדבר על הראפ שלי כי לא שמעת אותי ואתה מבסס את השטויות הלא מבוססות על דברים ששמעת פה ושם שגם לא תואמים את מה שאמרת. ואני לא פלצן, את הגזים שלי אני מוציא לרוב בגרעפסים, אולי אתה פלצן בגמילה שמתאפק לא להפליץ ואז נוצר לך עומס גזים שאותו אתה מוציא בעצבים או משהו כזה. ובאמת אם תנשום רגע תראה שאתה התחלת לתקוף ישר בגלל שחשבת שבאו להתקיף את הקרו שלך - מי ישמע.. kodman

SoulJ

New member
ההודעה באמת מפגרת

וגם אני צחקתי ממנה למרות שזה באמת נכון אבל ההודעה עצמה הייתה מטומטמת ואני לא יודע למה שמו אותה פה בכלל ולא אמרתי כלום למי שגיחך האנשים היחידים שעניתי להם מדגיש עניתי ולא תקפתי זה אנשים שהיו חייבים להוסיף הערות מזלזלות וכמו שאתה התעצבנת כשזלזלתי בך עכשיו תבין שאני מתעצבן שחבורה של אנשי מחשב שלא יודעים כלום חוץ מלשחק אותה אינטיליגנטים של עולם הראפ מתנשאים ומזלזלים בהרכב שלי כמה שאני גם לא מסכים עם חלק מהדברים שהם עשו לפני שהצטרפתי ללהקה והרבה השתנה מהטראקים שאתה שמעת כמה שאני לא מסכים עם זה, לאף אדם אין זכות לבוא ולזלזל בהם ולהתנשאות עליהם בגלל המוזיקה שלהם שהיא ד"א הרבה יותר טובה מרוב הראפרים במדינה הזאת אני לא ילד קטן ולא מחפש להתחיל פה כלום כי זה לא יתן שום דבר פשוט כל פעם שאני אראה פה הודעה מזלזלת ומתנשאת ומגעילה שנובעת מהבורות של חלק מהאנשים בפורום בין אם זה על סתם אנשים ובמיוחד אם זה עליי או על הלהקה שלי אני אענה חזרה מישהו צריך להחזיר חלק מהאנשים פה קצת לאדמה all youth´s shall wittness when babylon falls blessed be the onez who trust in jah!!!

kodman

New member
הבנתי את העניין כבר לפני

שאתה מגן על הלהקה שלך. ואתה לא ענית את תקפת בלי בסיס - גם אני יכול "לענות" בדיוק אותו דבר (נגיד שגם אני פתחתי איזה קרו מגניב
) : ---- א. בחיים שלך לא שמעת ליריקס שלי ב. בליריקס של אנשים אחרים מהלהקה שלי הם לא אומרים שהם ט´אגז. ג. מישהו צריך ללמד אותך קצת על דרכי העולם וקצת על איך להיות ילד פחות פלצפן ומגעיל שחי בסרט (נו באמת אני חי בסרט? 90% מהפורום חושבים שאתם אלו שחיים בסרטים..) וד"א אתה ל-א ראפר!!! אפילו לא מתקרב צריך חוש קצב בסיסי כדי לשבת על ביט ואפילו את זה אין לך (דרך אגב אני רוצה שתעלה קטע סאונד אחד שאני לא יושב על ביט). ---- סתם רק בשביל להמחיש לך את העניין. ולא היה שום זילזול והתנשאות אלו היו תגובות באותו רמה וגובה של ההודעה. לפי דעתי כדאי לסיים את כל הריב המטופש הזה כאן, אני אישית יותר ישתדל לא להגיב להודעות שלכם שלא תתרגזו (באמת מה כבר כתבתי בסה"כ תגובה משעשעת על האוטובוס - אל תגזים), ואתם מצידכם באמת אולי תחסכו הודעות כאלה שבכלל אפילו לא קשורות למוזיקה שחורה וסתם גוררות גיכוחים. אם אתה מסכים תגיב תגובת אישור ונסגור את העניין ואת כל השירשור. kodman

SoulJ

New member
הממ

90% מהפורום חושבים שאנחנו חיים בסרט כי הם שמעו חומר ישן של הלהקה וכי חלק מהאנשים בלהקה שרופים על וו-טאנג אז אני יכול להגיד שאתם חיים בסרט כי אתם שרופים על סלאג או על כל ראפר אחר אתם שופטים אנשים לפי המוזיקה שהם שומעים וזה בורות וטמטום כי בדיוק מה שהרבה אנשים עושים למי ששומע ראפ בארץ אתה יודע כמה שנים אני הולך בבית ספר ושומע: יו יו ניגה יו כושי ווסאפ וכאלה? עכשיו זה בצחוק אז זה סבבה אבל ברגע שאתם באים ומזלזלים במישהו כי הוא מעריץ להקה אז אתם אנשים ממש נחותים שלא נדבר על זה ש90% מהפורום חי בסרט שאני בכלל לא אכנס אליו עכשיו למה חבל סתם לפתוח שטויות עכשיו ואחי בתגובות שלך היה את האמ אמא של כל הזלזולים במיוחד בגלל שהם היו תגובות מתנשאות וזה משהו שאני ממש לא סובל live and let live הרבה אנשים צריכים פה צריכים להפנים את המשפט הזה לא מעניין אותי לריב פה עם אנשים או להתווכח או להגן על עצמי או הלהקה שלי אבל ברגע שכותבים הודעות לא במקום אני עונה לא תכתבו הודעות כאלה אני לא אענה ואז לא יהיו שרשורים כאלה simple as that מקווה שחלק מהדברים שכתבתי בהודעות האחרונות פה יחדרו לחלקכם

SoulJ

New member
להחזיר חזרה לאדמה הכוונה

להוריד אותם חזרה לכדור הארץ יענתו למציאות שלא יתנפלו עליי שאני מאיים להרוג כי אני ט´אג ובולשיט כזה

למעלה