The Police Vs. G.A. Clan

SoulJ

New member
ההודעה באמת מפגרת

וגם אני צחקתי ממנה למרות שזה באמת נכון אבל ההודעה עצמה הייתה מטומטמת ואני לא יודע למה שמו אותה פה בכלל ולא אמרתי כלום למי שגיחך האנשים היחידים שעניתי להם מדגיש עניתי ולא תקפתי זה אנשים שהיו חייבים להוסיף הערות מזלזלות וכמו שאתה התעצבנת כשזלזלתי בך עכשיו תבין שאני מתעצבן שחבורה של אנשי מחשב שלא יודעים כלום חוץ מלשחק אותה אינטיליגנטים של עולם הראפ מתנשאים ומזלזלים בהרכב שלי כמה שאני גם לא מסכים עם חלק מהדברים שהם עשו לפני שהצטרפתי ללהקה והרבה השתנה מהטראקים שאתה שמעת כמה שאני לא מסכים עם זה, לאף אדם אין זכות לבוא ולזלזל בהם ולהתנשאות עליהם בגלל המוזיקה שלהם שהיא ד"א הרבה יותר טובה מרוב הראפרים במדינה הזאת אני לא ילד קטן ולא מחפש להתחיל פה כלום כי זה לא יתן שום דבר פשוט כל פעם שאני אראה פה הודעה מזלזלת ומתנשאת ומגעילה שנובעת מהבורות של חלק מהאנשים בפורום בין אם זה על סתם אנשים ובמיוחד אם זה עליי או על הלהקה שלי אני אענה חזרה מישהו צריך להחזיר חלק מהאנשים פה קצת לאדמה all youth´s shall wittness when babylon falls blessed be the onez who trust in jah!!!

WuDisciple

New member
Blessed are those - Killah Priest

השיר הזה מתאים עכשיו אין לי מושג מה הולך פה אני חדש פה אבל soul j אתה שומע וו טאנג ? ICQ # : 176845624 קח את זה אני מת על וו טאנג CREAM Peace & Equal

למעלה