The Police Vs. G.A. Clan

Grandmaster KC

New member
The Police Vs. G.A. Clan

חברי ה-G.A. Clan נלקחו לחקירה על ידי המשטרה. הסיבות לחקירה עדיין איני לא יכול למסור אך ניקו A.k.a. Nza, אלבין a.k.a. Crazy-X ו-ג´וליאן a.k.a. Don-J נתפסו באמצע נסיעת אוטובוס על ידי כוחות המשטרה. על חברי ה-G.A. אף נשלפו אקדחים. שלושת הרפארים שוחררו אחרי חקירה ממושכת. Fuck Tha Pigs! We livin in a police state

kref

New member
למה מה הם כבר עשו

מה זה הסיבות לחקירה עדיין אני לא יכול למסור לכם מה אכפת לך תכתוב

Itai S

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"חברי ה-G.A. Clan נלקחו לחקירה על ידי המשטרה. הסיבות לחקירה עדיין איני לא יכול למסור אך ניקו A.k.a. Nza, אלבין a.k.a. Crazy-X ו-ג´וליאן a.k.a. Don-J נתפסו באמצע נסיעת אוטובוס על ידי כוחות המשטרה. על חברי ה-G.A. אף נשלפו אקדחים. שלושת הרפארים שוחררו אחרי חקירה ממושכת. Fuck Tha Pigs! We livin in a police state" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

^G.G^

New member
חחחחחחחחח אחי אתה אכול סרטים...

אחושארמוטה מה אתה מנסה להראות שאתם משכונות מצוקה תצא מהסרט אחי די הסרט נגמר אתה לא ילד בן 12.

stas aka GhoSt

New member
זה הם אמרו לך או המשטרה???

כי אם זה המשטרה אז אל תאמין להם מנסיון אישי שלי במשטרה אוהבים להגזים בדברים כאלו...

Grandmaster KC

New member
תשמע, אני לא ממציא לך כאן דברים

What is the State? The State is this organized bureaucracy It is the po-lice department

Grandmaster KC

New member
מה נראה לך???

the police become necessary in human society only at that junction in human society where it is split between those who have and those who ain´t got

Grandmaster KC

New member
2 לבנים ושחור אחד

לא עצרו אותם על זה. ואתה צודק, הם טובים מאוד ויש רמה

SoulJ

New member
לא לא זה עדיין חוקי

כי אם זה לא היה חוקי גם להיות רכיכה כלואה בגוף של בנאדם לא היה חוקי ואתה היית הראשון בתא מעצר

למעלה