THE POLICE ההופעה...

Vdrums

New member
THE POLICE ההופעה...

מופע חימום: פו פייטרס!!! כבר התחלה ברגל ימין עם האנרגיות של דייב גרוהל וטיילור הוקינס. גרוהל קצת נחנק לקראת הסוף שהם סיימו עם השיר המטופש THE BEST OF YOU אבל הם אחלה על הבמה בכללי הפוליס עלו אחרי חצי שעה של חילופי כלים, כמו בניחוש של חבר שלי, פתחו עם הודעה בבקבוק והמשיכו עם הולך על הירח. להיט אחרי להיט, סטינג וקופלנד מדהימים, סאמרס מאכזב, אבל מצד שני הוא מעולם לא היה מעניין ובולט. הביצועים היו טובים, במיוחד "עטוף מסביב לאצבע שלך". עם כלי ההקשה. הם אנרגטיים, הם נשמעים כמו לפני 30 שנה ולא נרקבו עם הזמן. זו להקה שלא חשבתי שאני אראה על הבמה אבל כנראה שאי אפשר לדעת. לעומת ווטרס למשל הם הרבה יותר טובים וכמובן שאין להם שירים מאלבומי סולו שלא קשורים לכלום. ../images/Emo45.gif

Anuerysm

New member
היית בהופעה של ווטרס בכלל?!

הבן אדם עשה בהופעה של שלוש שעות כולה שני שירים מהאלבום סולו שלו ולעומת הפוליס הוא לא עושה רק את הלהיטים

Vdrums

New member
הייתי. וגם בלי קשר לשירים, כל פעם שווטרס פתח

את הפה היה נראה שעוד רכע הוא מתמוטט על הבמה. אם אתה משווה אותם בתור אמני עבר הפוליס לא רואים אותו ממטר. הם יותר חיים ממנו. (מה גם שחצי מההופעה שרו הזמרי ליווי שלו). במקרה של הפוליס, הלהיטים זה מה שמעניין. היו כמה לא להיטים והיה ממש משעמם. (שירים שאני דווקא מכיר)

Anuerysm

New member
לא ראיתי את הפוליס בהופעה שאני יכול להשוות

אבל הבן אדם חיה רעה, הקול שלו לא מה שהיה פעם אבל עדיין אחד הקולות המגניבים ביותר עלי אדמות

למעלה