The Pitt עונות 1&2 👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️💉💊🩸🩺

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ווא אני בקושי זוכרת מה היה שם כבר, מרגיש כאילו מזמן.
כן, זה היה לפני איזה חודשיים. מה הוא מעלה את זה פתאום?
כן ויש גם רגע שרואים את רובי מחוץ לחדר מסתכל עליו איתה. וגם היה רגע אחר שמישהו/י אמרו משהו טוב על לנגדון ליד רובי.
אני מרגישה שמכינים אותנו בהדרגה לכך שהוא יחליט שהוא כן רוצה את לנגדון בצוות שלו כי הוא יבין איזה ערך יש לו, גם אם הוא עדיין לא בדיוק יסלח לו (זה יבוא רק יותר מאוחר).
אני מקווה שאת צודקת,
כי לי זה הרגיש כאילו הוא מסתכל עליו כי הוא מרגיש שהוא צריך להגן על בקה מהרופא הלא יציב הזה שמי יודע מה יעשה לה.
אולי קצת מעליב לסנטוס, אבל הגיוני שאם את מפגינה חוסר רגישות יותר מדי פעמים אז אנשים לא ירצו שתטפלי באחות המאוד רגישה שלהם.
בהחלט.
אם כי היא אמרה לפחות שזה בגלל שהיא רק שנה שניה. הגיוני גם שהיא תרצה שמי שמטפל בה יהיה רופא עם כמה שיותר ניסיון.
(נראה לי שהיא כבר לא הייתה שם עם מה שקרה לג'בדי, אבל היא עכשיו בהחלט לא תסמוך עליה עם אחותה)
וואי כבר שכחתי מזה אפילו :-D
זה היה כזה קטע אפי שאני לא יכול לשכוח
זהו זה מה שאני קיוויתי, שהתצהיר שלה עוד לא התחיל וכן יראו לנו את זה. אבל ממש לא יודעת כי באמת עוד לא ראינו שום סצינה בסדרה במיקום שונה.
רגע! עכשיו נזכרתי שכן ראינו בעונה 1 את וויטאקר באיזה חדר באגף נטוש בבי"ח שהוא היה ישן בו ואז סנטוס מצאה אותו שם והציעה לו לעבור אליה.
נכון. גם היה קטע של רובי ואבוט על הגג.
אבל נראה לי שאנחנו מקבלים את זה רק או ממש בתחילת פרק ראשון לעונה או בסוף פרק אחרון לעונה (כמו זה שראינו את רובי נוסע באופנוע)
אני לא הבנתי באמת למה רובי אומר לו להוריד את היד.
אני גם לא בטוח, אבל אני חושב שזה בגלל שלכולם יש שאלות על איך להתמודד עם השינויים לעומת המצב הרגיל. אוגלבי הוא ביום הראשון שלו שם (נראה לי?) אז שום דבר לא רגיל לו והוא אמור לקבל הדרכה בכל דבר בכל מקרה.
היא באה להביא לוויטאקר את התג דוקטור החדש שלו, אז היא כנראה מהאדמיניסטרציה של הבי"ח.
מישהי נחמדה מאדמינסטרציה?!? זה בטח טעות.
אבל כן לאחרונה ליוויתי את אבא שלי ל"טרם" שזה כמו מיון למקרים קלים יחסית והיה שם את הרופא המתלמד שעשה לו כאילו טריאז' ראשוני והיה באמת חתיך אז חשבתי שהוא יכול היה להיות דמות בסדרה (אבל הוא היה דתי עם ציציות).
זה מזכיר לי שהייתה פעם שהגעתי עם אמא שלי לחדר מיון, איזה שנתיים לפני שהיא נפטרה.
וזה היה בערך היום הכי טראומטי בחיים שלי, אבל הרופא שטיפל בה היה די חתיך.
וזה לא שאני זוכר שחשבתי ככה באותו יום, אבל איזה חודש אחר כך הייתה שביתת רופאים גדולה והייתה תמונה שלו בעיתון תוך כדי עבודה בבית חולים עם שלט מודבק על החזה שלו שכתוב עליו "עובד בכפייה" והתלהבנו שראינו אותו אז גזרנו את הדף הזה ושמנו על המקרר. והדף הזה עדיין על המקרר של אבא שלי כיום. ועכשיו הלכתי לשם והסתכלתי על הדף כי לא זכרתי מה היה בדיוק כתוב על החזה שלו וזה הוביל לכך שדיברתי עם אבא שלי שגם צרוב לו היום הזה. ובעצם בשיחה איתו אני קולט שהייתה לי לחלוטין חוויית חדר מיון דרמטית נורא שלחלוטין הייתה יכולה להיות בפרק של הסדרה הזאת.

דיברגנט חדש

Well-known member
לבונז יש 12 עונות. בכל עונה יש איזה 20 פרקים. סה"כ 246 פרקים, אז לא תסיים כל כך מהר.
אני לא ראיתי, אבל אני יודע שהרבה אהבו.
צודק, לא ידעתי, אך נשאבתי לסדרה, סיימתי כבר את העונה הראשונה, שבסוף העונה, יש התייסות להורים של בונז וזה, כמובן, פותח את הנצרה לעונה השנייה, שבאמת מתחילה בנושא הזה.
בכלל, כל פרק הוא בפני עצמו, למעט ההתייחסות להורים של בונז, שמדי פעם יש התייחסות אליהם.

את "שלו ושלה" אהבת?
כן, למרות שראיתי סדרות טובות יותר.

Lhuna3

Well-known member
The Pitt
פרק 2X10
אוף אז גם לא הראו לנו את מתן העדות של מל וגם מסתבר שזה הלך לה לא טוב בכלל והיו קשוחים איתה יותר מאחרים :-(
אני מקווה שבאמת כמו שאמרה לה העו"ד לא תהיה לזה השפעה עליה בהמשך.

אז מקריסת המגלשת מים מגיעים רק 3 פצועים בסוף, זה לא כזה אר"ן כמו שחשבנו.
אבל שיט זה מקרים קשים מכל מיני בחינות.

זאת עם הרגל - קשה ביותר לצפיה, וזה שהיא לא יודעת שזה קרה... ואוגילבי הדביל עומד שם עם הרגל שלה :-D
ואז כשהיא מגלה, אוי זה נורא... אבל רובי ניהל את זה יפה ככל האפשר.
ומגיע איזה רופא אורתופד מעצבן ויהיר שמכנים אותו "הכריש" לאשר שאפשר לחבר לה בחזרה את הרגל |מזיע| לפחות זה.

והאבא שנפצע קל אבל איבד שם את הבן שלו ויש חשש כבד שהוא נהרג כי יש משם 2 הרוגים ואחד מהם ילד.
אבל האחות החדשה מוצאת אותו דרך הסושיאל ודיינה אומרת שאולי ג'ן זי צריכים לעבוד ב-FBI.

ומגיע משם גם ילד אחר שהוא במצב ממש קשה ואל האשימי מבצעת עליו הליך מאוד חריג ומצילה את חייו.
ואז גרסיה מנסה להוריד לה שהניתוח לתיקון אחרי מה שהיא עשתה יהיה קשה, אבל אל האשימי מחזירה לה שצריך להגיד תודה שהצילה אותו.
החלטתי שגרסיה היא הדמות שאני הכי קרובה ללשנוא. היא פשוט כזאת דושית לא נעימה לכולם בלי שום סיבה.

לנגדון וסנטוס נאלצים שוב לעבוד יחד על מטופל, וכל פעם אני חושבת שהולכים להראות לנו ככה איך הם מתקרבים ומשאירים את הביף מאחור כבר, אבל הסדרה מתעקשת שאי הנעימות ביניהם תמשך, ולמרות שזה עצוב לי אני גם קצת מעריכה את הכותבים על זה שלא ממהרים לקלישאות ופיוסים קלים, וזה בתכלס באמת יותר אמין שהם לא יתגברו על זה כל כך מהר (מצד אחד עבר הרבה זמן, אבל זה רק היום השני שהם עובדים ביחד).
אבל לגמרי גם בא לי שזה יגמר באיזה רגע לוהט שלהם רבים ואז מתנשקים פתאום :-D
(אבל אז אני גם נזכרת שהיא לסבית ושאותו אני בכלל רוצה עם מל.)
אז מצד לנגדון זה עושה רושם כאילו הוא קצת מזלזל בה ומלמד אותה דברים של מתחילים, למרות שבאמת לא ברור לי אם זה מכוון מצידו או סתם ניסיון תמים לעשות את תפקידו בהדרכה שלה. אבל סנטוס כמובן לוקחת את זה אישית ומגלגלת עיניים ומטילה ספק בכל דבר החלטה שלו, למרות שלפי כל הרופאים האחרים שמסביב - הוא צודק.
אח"כ סנטוס מתלוננת לגרסיה על כך שצידדה בו וגרסיה טוענת שהבעיה היא אצל סנטוס, ופה אני חושבת שדווקא גרסיה צדקה (למרות שגם מבינה את סנטוס)(ולמרות שגרסיה לא יותר טובה מסנטוס ביחס שלה לקולגות.)

כפיצוי לפחות יש לנו את לנגדון ממשיך להיות חמוד בטירוף!!! עם בקה, האחות של מל |מאוהב|
וגם חשוב לו לעזור במימון קבורה ראויה ללואי, חסר הבית הקבוע שלהם שנפטר לפני כמה פרקים.
ודיינה |לב| דואגת שרובי ישים לב לכמה שלנגדון הוא איש טוב.
ושוב אני חושבת שכל זה חייב להוביל לכך שרובי יחליט להשאיר אותו בסוף העונה.

בכל אופן עם בקה לנגדון גילה שיש לה דלקת בדרכי השתן אבל אהבתי שהוא מציית לכללי האתיקה איתה (למרות שאם מל אפוטרופוסית שלה, מה שאני לא זוכרת אם נאמר או לא, אז לא בטוח שזה תקף) ולא מספר למל ללא הסכמתה.
אז היא מספרת לה בעצמה, ועל הדרך גם מגלה לה שיש לה חבר ושהיא מקיימת איתו יחסי מין, מה שנראה שדי מזעזע את מל.

מוהאן ואמא שלה - ידעתי שזה שאמא שלה לא מפסיקה להתקשר ומוהאן לא מפסיקה לסנן אותה יוביל למשהו לא טוב.
לא הבנתי ממש מה הסיפור שם, אבל זה הוביל את מוהאן להתקף פאניקה רציני שלרגע נראה כמו התקף לב (כנראה ביחד עם העובדה שהיא מתקשה במציאת עבודה כמתמחה).
אז כולם מאוד נבהלים אבל כשמתברר שזה "רק" מה שזה אז רובי מגיב בהרבה חוסר סבלנות ואמפתיה וקצת צועק עליה, ואח"כ מקבל על זה שיחה מאל-האשימי ומתנצל בפני מוהאן.

יש עוד כמה רגעים שוברי לב עם האישה שגוססת מסרטן, שנפרדת מהילדים שלה ומשפחתה, ובעקבות כך לג'באדי יש קצת רגשות אשם שהיא רק מנסה להתרחק מאמא שלה, אז בעידודה של דר' מ'קיי היא מדברת איתה, אבל אמא שלה רק נוזפת בה על הטעות שלה בפרק הקודם שכמעט הרגה מטופלת ועל הבחירה שלה להתלמד בחדר מיון, שזו בעיני האמא שלה רפואה נחותה :rolleyes: (את זה היא דואגת "לצעוק בלחש" כדי לא להעליב את כל הרופאים "הנחותים" שמסביב, אבל עדיין כולם שומעים חחחח)

דר' רובי מאלץ חבר טוב שלו (שהוא מכונאי האופנועים שלו) לבוא לבדיקה במיון בגלל צרידות בגרון ועושה לו בדיקה שפעם עשו לי גם, שמכניסים צינור עם מצלמה לגרון דרך האף שעובר דרך חלק של העין...
שתכלס זה לא מקרה לחדר מיון בכלל, אבל כנראה שרובי התייאש מלשלוח אותו לראות רופא בדרך אחרת כי הבחור סרבן.

מה עוד היה?
* מגייסים מתנדבים לעזרה בשליחויות עבור דיינה מבין עובדי חנות המתנות של ביה"ח.
* דיינה משתמשת בביטוח הרפואי של עצמה בשביל מרשם למדבקות ניקוטין עבור הפקידה האדמיניסטרטיבית שהגיעה לעזור לה בהתנדבות בפרק הקודם. ג'באדי קצת מזועזעת מ"הונאת הביטוח" הגדולה :-D

ובסוף הפרק דר' מ'קיי נותנת לאישה הגוססת את מנת המורפיום הככל הנראה אחרונה... ;-(

dilly snake

Well-known member
אוף אז גם לא הראו לנו את מתן העדות של מל וגם מסתבר שזה הלך לה לא טוב בכלל והיו קשוחים איתה יותר מאחרים :-(
אני מקווה שבאמת כמו שאמרה לה העו"ד לא תהיה לזה השפעה עליה בהמשך.
אני קצת תוהה אם הרופאה ההיא(ד"ר אליס?) לא אמרה משהו שניקה אותה כדי שילכו אחרי מל ואז אמרה למל משהו אחר.
זאת עם הרגל - קשה ביותר לצפיה, וזה שהיא לא יודעת שזה קרה... ואוגילבי הדביל עומד שם עם הרגל שלה :-D
נורא הציק לי שהם לא טיפלו ברגל שלה בצורה כזאת שאם היא תתעורר שלא יקרה מצב שהדבר הראשון שהיא רואה זה את הרגל הכרותה שלה.
החלטתי שגרסיה היא הדמות שאני הכי קרובה ללשנוא. היא פשוט כזאת דושית לא נעימה לכולם בלי שום סיבה.
ממש.
רסיה טוענת שהבעיה היא אצל סנטוס, ופה אני חושבת שדווקא גרסיה צדקה (למרות שגם מבינה את סנטוס)(ולמרות שגרסיה לא יותר טובה מסנטוס ביחס שלה לקולגות.)
כן, אבל מצד שני גרסיה כבר מנתחת בכירה וסנטוס מתמחה שנה שנייה.
וברור גם שעד כמה שזה לא הוגן אנשים גם יעדיפו לקחת את הצד של לנגדון שהם מכירים כבר שנים לעומת סנטוס שנמצאת שתי דקות בבית חולים וכבר עשתה משהו כזה למישהו בכיר ממנה, למרות שלנגדון היה לא בסדר(והקטע גם שלנגדון נורא לייקאבול לא מוסיף)
לנגדון וסנטוס נאלצים שוב לעבוד יחד על מטופל, וכל פעם אני חושבת שהולכים להראות לנו ככה איך הם מתקרבים ומשאירים את הביף מאחור כבר, אבל הסדרה מתעקשת שאי הנעימות ביניהם תמשך, ולמרות שזה עצוב לי אני גם קצת מעריכה את הכותבים על זה שלא ממהרים לקלישאות ופיוסים קלים, וזה בתכלס באמת יותר אמין שהם לא יתגברו על זה כל כך מהר (מצד אחד עבר הרבה זמן, אבל זה רק היום השני שהם עובדים ביחד).
וואי...זה היה ממש אי נוחות רצינית לראות אותם יחד :-D :-D .
אז מצד לנגדון זה עושה רושם כאילו הוא קצת מזלזל בה ומלמד אותה דברים של מתחילים, למרות שבאמת לא ברור לי אם זה מכוון מצידו או סתם ניסיון תמים לעשות את תפקידו בהדרכה שלה.
אני כ"כ אוהבת את לנגדון שאני לא רוצה לחשוב על זה שהוא עושה לה דווקא.
אבל חלק מזה שהוא כאילו מתנשא מעליה זה בגלל שאל-השימי כל הזמן דוחפת אותו להסביר לסנטוס דברים.
פיצוי לפחות יש לנו את לנגדון ממשיך להיות חמוד בטירוף!!! עם בקה, האחות של מל |מאוהב|
הוא כ"כ דובי אכפת לי.
אז היא מספרת לה בעצמה, ועל הדרך גם מגלה לה שיש לה חבר ושהיא מקיימת איתו יחסי מין, מה שנראה שדי מזעזע את מל.
ההבעה של מל הייתה פרייס לס. זה נראה כאילו הגבה שלה נעלמה בשיער:-D:-D:-D.
אז כולם מאוד נבהלים אבל כשמתברר שזה "רק" מה שזה אז רובי מגיב בהרבה חוסר סבלנות ואמפתיה וקצת צועק עליה, ואח"כ מקבל על זה שיחה מאל-האשימי ומתנצל בפני מוהאן.
אצל רובי הבעיה שנואה ויילי נראה כזה חמוד במציאות שגם שהוא יוצא דושבג קשה לכעוס עליו.
(ולפחות הוא התנצל, אני רק לא מבינה איך הוא אומר למוהאן ללכת הביתה כי א' היא אחת הרופאות הכי טובות שם וב' עם הקטסטרופה שהולכת שם הם צריכים כל רופא עם דופק)
*גם מוהאן רצתה שאבוט ייתן לה מכתב המלצה, אבל זה לא עדיף מרובי?
יש עוד כמה רגעים שוברי לב עם האישה שגוססת מסרטן, שנפרדת מהילדים שלה ומשפחתה, ובעקבות כך לג'באדי יש קצת רגשות אשם שהיא רק מנסה להתרחק מאמא שלה, אז בעידודה של דר' מ'קיי היא מדברת איתה, אבל אמא שלה רק נוזפת בה על הטעות שלה בפרק הקודם שכמעט הרגה מטופלת ועל הבחירה שלה להתלמד בחדר מיון, שזו בעיני האמא שלה רפואה נחותה :rolleyes: (את זה היא דואגת "לצעוק בלחש" כדי לא להעליב את כל הרופאים "הנחותים" שמסביב, אבל עדיין כולם שומעים חחחח)
ממש ריחמתי על ג'בדי, בעיקר כי זה נראה שהיא אוהבת את המיון. והאימא שלה הייתה מאוד לא הוגנת כלפיה.
(ואני בטוחה שגם האימא שלה עשתה לא מעט פשלות כשהיא הייתה בגילה)
דר' רובי מאלץ חבר טוב שלו (שהוא מכונאי האופנועים שלו) לבוא לבדיקה במיון בגלל צרידות בגרון ועושה לו בדיקה שפעם עשו לי גם, שמכניסים צינור עם מצלמה לגרון דרך האף שעובר דרך חלק של העין...
לבוס שלי יש דבר כזה ואנחנו עושים בדיקות כאלו במרפאה אז קצת התלהבתי:-D:-D:-D.
(גם לי פעם עשו).
ובסוף הפרק דר' מ'קיי נותנת לאישה הגוססת את מנת המורפיום הככל הנראה אחרונה... ;-(
חלק ממני כבר רוצה שהיא תמות, הסיפור הזה נהיה נוראי לצפייה יותר ויותר.

ודיינה:"בדור שלכם יודעים לקרוא רק באימוג'יז"
(צריך בסוף העונה לחפש משהו שייאגד את כול הואן ליינר שלה)

ואני רוצה עוד מהאורתופד הזה :-D

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני אנסה משהו אחר שבו אני אכתוב על הפרק בלי לעשות תגובה על כל ההודעות שלכם ולחלק את זה כי אין לי כרגע זמן ואני לא רוצה לדחות את זה.

אז קודם כל - אני מופתע שאתן יחסית לקחתן בקלות א מה שהיה בין רובי ומוהאן.
מבחינתי זה היה הכי מגעיל שאי פעם ראיתי את רובי בכל הסדרה הזאת. אני יודע שהיו מקרים שהוא צעק על אנשים ובעונה הקודמת היה קטע שמישהו אמר שהוא עצבני במיוחד, אבל הוא תמיד היה לדעתי ממש טוב עם אנשים. אפילו עם סנטוס כשהיא נוראית הוא יחסית נחמד. אז לחלוטין לקח אותי בהפתעה איך שהוא הגיב אל מוהאן. הוא בעצם אמר לה את המילים mommy issues ושתתמודד עם עצמה או תלך הביתה, תוך כדי שיש לה התקף פאניקה.
ואז היה לי ברור שאל המידי תדבר איתו ושאחר כך הוא יתנצל. והוא באמת התנצל, אבל זה היה הכי התנצלות כסתחית שיש ועדיין סיים את זה בכך שהוא אומר לה להפסיק לרחם על עצמה.
אני ממש בשוק ממנו.

ונכון שבמקביל היו דמויות שהתנהגו יותר מגעיל בפרק הזה, אבל מאחרים אני מצפה את זה.
אגב, ההתנהגות של גרסיה בכלל לא נראתה לי כל כך רעה, אבל זה אולי בגלל שאני מרגיש שאני מכיר אותה והאמירה שלה על כך שהיא תצטרך לתקן את מה של אל האמידי עשתה הרגישה לי סוג ההתנשאות הרגילה שהיא עושה כשהיא דווקא מתרשמת ממישהו. בסופו של דבר לדעתי היא מאוד מכבדת את כל עובדי חדר המיון גם כשהיא מגעילה איתם. ראינו את זה טוב בעונה שעברה כשהיא כל הזמן עקצה את לנגדון ואז הבהירה לסנטוס שהיא חושבת שהוא רופא ממש טוב.
הרגיש לי שאל האשימי נעלבה כי היא לא מכירה את גרסיה באופן כזה.

חוץ מזה סנטוס גם הייתה די נוראית אל לנגדון באמת. ואולי אני מפרש את זה לא נכון, אבל לי ממש נראה שהוא לא מנסה לעשות לה דווקא עם העצות אלא מנסה להיות מקצועי. אני הופתעתי שאל האשימי לא דיברה איתה אחר כך על זה שהיא הייתה לא מקצועית.

אבל בעניין התנהגות מגעילה המנצחת של הפרק זאת אמא של ג'בדי שלא רק שהיא מתנשאת בצורה מגעילה לחלוטין על כל רופאי חדר המיון, אלא היא גם נוראית אל הבת שלה. ומול קהל.

אם כבר ג'בדי - משהו מצחיק שלא ראיתי שציינתם זה כשמסתבר שג'וי יודעת על כך שג'בדי היא אינפלואנסרית תחת השם דוקטור ג'יי וזה ממש מצחיק את אוגלבי .

עוד משהו - היחסים בין רובי ואל האשימי נעשים אפילו יותר גרועים. היא טוענת שאין לו אמפתיה (שעד הפרק הזה הייתי מגחך לגבי זה). הוא אומר שהוא דואג לגבי מצב החדר מיון אחרי שהוא יעזוב (או משהו רע יותר מזה).

ועוד עוד משהו - יש לי תחושה שנגלה שלחבר של רובי, דיוק, יש סרטן קשה וזה מה שיגרום בסופו של דבר לרובי להשאר.

אני צריך ללכת אבל אולי אכתוב עוד דברים בהמשך.

dilly snake

Well-known member
לדעתי כל הקטע של הפרק הזה להראות בין היתר איך הכול מתפרק לקרת הפרקים האחרונים. אנחנו רואים את רובי יורד מהפסים, מל אחרי התצהיר, ג'בדי ואימא שלה, מ'קיי ורוקסי, מוהאן וההתקף שלה.
מבחינתי זה היה הכי מגעיל שאי פעם ראיתי את רובי בכל הסדרה הזאת. אני יודע שהיו מקרים שהוא צעק על אנשים ובעונה הקודמת היה קטע שמישהו אמר שהוא עצבני במיוחד, אבל הוא תמיד היה לדעתי ממש טוב עם אנשים. אפילו עם סנטוס כשהיא נוראית הוא יחסית נחמד. אז לחלוטין לקח אותי בהפתעה איך שהוא הגיב אל מוהאן. הוא בעצם אמר לה את המילים mommy issues ושתתמודד עם עצמה או תלך הביתה, תוך כדי שיש לה התקף פאניקה.
מצד שני, אני יכולה כן לראות איך הוא מנסה בכוח לשמור על המיון מתפקד עד לסוף וזה נכון שאין שום זמן טוב להתקפי חרדה והתחושה שהכול מתפרק. אבל מצד שני, מהרופאים הזוטרים היחידה שהוא יכול לסמוך עליה זה מוהאן(ולנגדון אם רובי אי פעם יוציא את הראש מהתחת) עם כל הכבוד לויטקר שעדיין יש לו חלב על השפתיים.
חוץ מזה סנטוס גם הייתה די נוראית אל לנגדון באמת. ואולי אני מפרש את זה לא נכון, אבל לי ממש נראה שהוא לא מנסה לעשות לה דווקא עם העצות אלא מנסה להיות מקצועי. אני הופתעתי שאל האשימי לא דיברה איתה אחר כך על זה שהיא הייתה לא מקצועית.
גם אני מפרשת את זה שהוא ניסה להתגבר על כל המבוכה והיה ממש מקצועי איתה. והיא סתם גלגלה עיניים בכל פעם(ואני גם מסכימה שאל השימי הייתה צריכה לנער אותה או לכל הפחות לשאול אותה מה הדרמה עם לנגדון).
אבל בעניין התנהגות מגעילה המנצחת של הפרק זאת אמא של ג'בדי שלא רק שהיא מתנשאת בצורה מגעילה לחלוטין על כל רופאי חדר המיון, אלא היא גם נוראית אל הבת שלה. ומול קהל.
גם ג'בדי עדיין לומדת רפואה, אם כבר הפאשלה היא על מי שלא טרח לפקח עליה כמו שצריך.
עוד משהו - היחסים בין רובי ואל האשימי נעשים אפילו יותר גרועים. היא טוענת שאין לו אמפתיה (שעד הפרק הזה הייתי מגחך לגבי זה). הוא אומר שהוא דואג לגבי מצב החדר מיון אחרי שהוא יעזוב (או משהו רע יותר מזה).
אני לא חושבת שהם גרועים, אבל מישהו צריך לקרוא אותו לסדר במיוחד אחרי הסיפור עם מוהאן, ויש בערך שלושה אנשים כאלו שיכולים לעשות את זה(חוץ מהבוסית שלו שאיננה) אל השימי, דיינה ואבוט(שהלך לישון).

Lhuna3

Well-known member
אני קצת תוהה אם הרופאה ההיא(ד"ר אליס?) לא אמרה משהו שניקה אותה כדי שילכו אחרי מל ואז אמרה למל משהו אחר.
לא חשבתי בכיוון, ממש מקווה שלא.
נורא הציק לי שהם לא טיפלו ברגל שלה בצורה כזאת שאם היא תתעורר שלא יקרה מצב שהדבר הראשון שהיא רואה זה את הרגל הכרותה שלה.
גם לי! איזה סתומים!
וברור גם שעד כמה שזה לא הוגן אנשים גם יעדיפו לקחת את הצד של לנגדון שהם מכירים כבר שנים לעומת סנטוס שנמצאת שתי דקות בבית חולים וכבר עשתה משהו כזה למישהו בכיר ממנה, למרות שלנגדון היה לא בסדר(והקטע גם שלנגדון נורא לייקאבול לא מוסיף)
כן זה נכון, כל הסיטואציה די לא הוגנת כלפיה.
אני כ"כ אוהבת את לנגדון שאני לא רוצה לחשוב על זה שהוא עושה לה דווקא.
כנ"ל.
ההבעה של מל הייתה פרייס לס. זה נראה כאילו הגבה שלה נעלמה בשיער:-D:-D:-D.
:-D:-D
לבוס שלי יש דבר כזה ואנחנו עושים בדיקות כאלו במרפאה אז קצת התלהבתי:-D:-D:-D.
חלק ממני כבר רוצה שהיא תמות, הסיפור הזה נהיה נוראי לצפייה יותר ויותר.
אוף כן... עצוב מדי.

ודיינה:"בדור שלכם יודעים לקרוא רק באימוג'יז"
(צריך בסוף העונה לחפש משהו שייאגד את כול הואן ליינר שלה)
כן :-D
ואני רוצה עוד מהאורתופד הזה :-D
חחחחחח אני קצת מפחדת לדעת למה קוראים לו "הכריש"!
אז קודם כל - אני מופתע שאתן יחסית לקחתן בקלות א מה שהיה בין רובי ומוהאן.
אני חושבת שזה קצת כמו שעדי|נחש| כתבה שהוא כזה חמוד שקשה לכעוס עליו, אני התקשיתי לראות את זה באותו רגע בתור תגובה "מגעילה", אני כאילו קיבלתי את זה בתור תגובה של הקלה כזאת על זה שאין לה כלום (פיזית) ואפשר לחזל"ש, אבל טוב אני הולכת רגע לצפות שוב בקטע... צפיתי שוב. לא יודעת, כאילו אני לא יכולה להתווכח עם מה שכתבת, על הנייר זה באמת נשמע די מגעיל וגם כולם מסביב הגיבו ככה אז כנראה שזה נכון, אבל עדיין כשאני צופה בזה זה לא מרגיש לי כזה נוראי, למרות שברור שזה לא תגובה אמפתית בכלל ובראש אני מבינה שזה פוגעני.
אגב, ההתנהגות של גרסיה בכלל לא נראתה לי כל כך רעה, אבל זה אולי בגלל שאני מרגיש שאני מכיר אותה והאמירה שלה על כך שהיא תצטרך לתקן את מה של אל האמידי עשתה הרגישה לי סוג ההתנשאות הרגילה שהיא עושה כשהיא דווקא מתרשמת ממישהו. בסופו של דבר לדעתי היא מאוד מכבדת את כל עובדי חדר המיון גם כשהיא מגעילה איתם. ראינו את זה טוב בעונה שעברה כשהיא כל הזמן עקצה את לנגדון ואז הבהירה לסנטוס שהיא חושבת שהוא רופא ממש טוב.
יכול להיות, אבל התגובות שלה אף פעם לא נשמעות לי כמו עקיצות ידידותיות בין חברים, אלא תמיד סתם דושיות.
חוץ מזה סנטוס גם הייתה די נוראית אל לנגדון באמת. ואולי אני מפרש את זה לא נכון, אבל לי ממש נראה שהוא לא מנסה לעשות לה דווקא עם העצות אלא מנסה להיות מקצועי.
גם אני מפרשת את זה שהוא ניסה להתגבר על כל המבוכה והיה ממש מקצועי איתה.
אני שמחה ששניכם חושבים ככה כי קיוויתי שזה ככה ולא הייתי בטוחה.
טוב אבל היא באמת תמיד נוראית ככה.
אם כבר ג'בדי - משהו מצחיק שלא ראיתי שציינתם זה כשמסתבר שג'וי יודעת על כך שג'בדי היא אינפלואנסרית תחת השם דוקטור ג'יי וזה ממש מצחיק את אוגלבי .
אה כן. ואני עדיין כועסת על הסדרה שלא מראה לנו סרטונים שלה.
ועוד עוד משהו - יש לי תחושה שנגלה שלחבר של רובי, דיוק, יש סרטן קשה וזה מה שיגרום בסופו של דבר לרובי להשאר.
כן אני גם כמעט בטוחה שזה מה שיש לו :(
אני לא חושבת שהם גרועים, אבל מישהו צריך לקרוא אותו לסדר במיוחד אחרי הסיפור עם מוהאן, ויש בערך שלושה אנשים כאלו שיכולים לעשות את זה(חוץ מהבוסית שלו שאיננה) אל השימי, דיינה ואבוט(שהלך לישון).
חוצפן אבוט הזה, מה הוא הולך לישון באמצע העונה |שפם|.

dilly snake

Well-known member
עוד משהו שעכשיו עלה לי בקשר לגרסיה

הרגיש לי שאל האשימי נעלבה כי היא לא מכירה את גרסיה באופן כזה.
יכול להיות, אבל התגובות שלה אף פעם לא נשמעות לי כמו עקיצות ידידותיות בין חברים, אלא תמיד סתם דושיות.
אני תוהה אם גרסיה לא התחנכה אצל אימא של ג'בדי ובגלל זה היא כזאת בלתי.

Lhuna3

Well-known member
The Pitt
פרק 2X11
לנגדון בעידודה של אל-האשימי מתנצל בפני סנטוס על זה שהוא היה דוש אליה ביום העבודה הראשון שלהם יחד.
(האם הוא אכן היה דוש אליה? אני רוצה לחזור לקרוא מה כתבנו עליהם בעונה הראשונה, כי אני לא בטוחה שזה מה שחשבתי).
בכל אופן היא לא מקבלת את ההתנצלות שלו כי עדיין רוב הצוות לא יודעים שהוא למעשה גנב תרופות מהבי"ח ולכן יותר מאשימים אותה, שהיא כאילו הלשינה עליו שהיה מכור, ואני די מבינה את הטיעון שלה. אבל אם הוא יחשוף את זה אז יהיו לזה השלכות משפטיות חמורות, לא?

מל לא מקבלת טוב את זה שלאחותה יש חבר שהיא שוכבת איתו וכבר חצי שנה היא מסתירה את זה ממנה, ואפשר גם בהחלט להבין אותה, אבל מתברר שמה שעוד קשה לה זה לא רק הדאגה לאחותה אלא גם לזה שהיא עצמה תשאר לבד בלעדיה.

דר' מ'קיי הולכת להעניק טיפול לחסרת-בית נרקומנית בפארק שליד ביה"ח ולוקחת איתה את אוגילבי, שאם למישהו עוד היה צל של ספק לגבי זה שהוא על הספקטרום אז אני בטוחה שאחרי הסצינה הזאת כבר אין...
חוץ מזה הוא גם די מסכן עם הפציינט שלו המורה לאנגלית שהוא היה דווקא ממש נחמד והביא לו ספר לקרוא (כי הוא חשב שאולי לא יהיה לו מה לעשות במשמרת :-D)
אז מסתבר שהוא פספס לבדוק משהו חשוב, וגם מוהאן שבפניה הוא הציג את המקרה לא שאלה אותו את השאלה הנכונה ולא הבינה נכון את תשובתו, ובקיצור האיש הזה כמעט מת וצריך עכשיו ניתוח דחוף.
יתכן שהיה פה שילוב של האוטיזם של אוגילבי שצריך להיות מדויקים במה ששואלים אותו וחוסר הריכוז של מוהאן בגלל הבעיות האישיות עם אמא שלה וההתקף פאניקה.
בכל אופן רובי מאשים את מוהאן, וכשהיא אומרת לו שהיא אולי לא מתאימה לעבודה שם אז הוא אפילו לא מגיב, שזה בעיני יותר מגעיל מצידו מההתפרצות עליה בפרק הקודם.
עוד מקרה שמראים לנו את חוסר הרגישות שלו זה שהוא מתחיל לדבר דווקא יפה עם מל על איך שהיא מרגישה בעקבות העדות שנתנה, אבל אז נוטש באמצע שהיא מדברת בשביל לצעוק על מ'קיי על כך שיצאה עם אוגילבי לטפל בנרקומנית בפארק (היא באמת היתה צריכה לפחות להגיד).

אבל אני חושבת שמראים לנו עד כמה הוא באמת שחוק וצריך את החופש הזה.
ומצד שני כמובן שיש משהו חמור לחבר שלו ועכשיו הוא מבטיח להשאר בשבילו לפחות עד אחרי שיעשו לו CT.

משטרת ההגירה מביאה אישה שנפצעה והם צריכים לעצור אותה, אז כל המטופלים שהם מהגרים בלתי חוקיים בורחים וגם חלק מאנשי הצוות למרות שיש להם אישורים חוקיים אבל הם מפחדים מהם ולכן צריך להפטר מהם כמה שיותר מהר אבל העצבים עולים וזה מסתבך והם עוצרים את האח הזה שאני לא זוכרת את שמו.

ומגיעה אישה עם הבן שלה שנרדם באוטו וחטף מכת חום קשה, והיא מגיבה בצורה שנראיית קצת מוזרה אז ג'וי חושדת בה שהיא הרגה אותו במכוון אבל זה רק כי היא בשוק והיא כמעט מתאבדת אבל אל-האשימי עוצרת בעדה בזמן.

אה ויש מטופל אחד שיצא לו המרפק מהמקום כשתפס כדור במשחק בייסבול אז הוא לא מוכן לשום סוג של הרדמה כי הוא מפחד שיגנבו לו את הכדור אז מחזירים לו את המרפק למקום בלי הרדמה.
אני יודעת כמה זה אישיו אצל אמריקאים כי היה לא מזמן עניינים ויראליים שקשורים לקטע הזה שהכדורים שתופסים במשחקים שווים המון כסף אז יש מקרים שילד מנסה לתפוס ואיזה מבוגר אחר ליד כאילו "גונב לו" ואז עושים להם שיימינג, ולא תמיד גם השיימינג מוצדק.
אבל עדיין מה הבעיה שלך עם הרדמה מקומית...

בסוף מטופל שהגיע מורדם אחרי קטטה כשהיה שיכור מתעורר כשאמה האחות החדשה מטפלת בו והוא נכנס לפאניקה ותופס אותה חזק ואף אחד לא רואה.
אמה!
אני בטוחה אבל שהיא תהיה בסדר, לא באמת עובד עלי הקליף האנגר הזה.

* פינת אמא של ג'באדי מגעילה אליה: היא מגיעה להליך חירום אצל המטופל שפספסו את הבעיה שלו וישר שואלת את ג'באדי "זה את שפישלת?"

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לנגדון בעידודה של אל-האשימי מתנצל בפני סנטוס על זה שהוא היה דוש אליה ביום העבודה הראשון שלהם יחד.
(האם הוא אכן היה דוש אליה? אני רוצה לחזור לקרוא מה כתבנו עליהם בעונה הראשונה, כי אני לא בטוחה שזה מה שחשבתי).
לא זכרתי בהתחלה, אבל אז חשבתי על זה ונזכרתי שהיה איזה קטע שאחרי הרבה חיכוכים בינהם היה קטע שלנגדון ממש צעק והשפיל את סנטוס על כך שהיא לא יודעת דברים ורובי (בתקופה שהוא עוד אהב את לנגדון) לקח אותו החוצה ונזף בו.
בכל אופן היא לא מקבלת את ההתנצלות שלו כי עדיין רוב הצוות לא יודעים שהוא למעשה גנב תרופות מהבי"ח ולכן יותר מאשימים אותה, שהיא כאילו הלשינה עליו שהיה מכור, ואני די מבינה את הטיעון שלה. אבל אם הוא יחשוף את זה אז יהיו לזה השלכות משפטיות חמורות, לא?
זהו, הנחתי שזה לא שיודעים את כל האמת על מה שהוא עשה. אז בעצם הוא סיפר לאנשים על כך שהייתה לו התמכרות אבל לא על זה שהוא גנב. ולדעתי כן היה קטע שבו לנגדון בערך מאיים על רובי שלא יספר על כך שהוא גנב ורובי באמת לא סיפר ולכן רובי כל כך כועס עליו ולכן גם האחרים לא מבינים למה רובי כל כך כועס.
אגב, מעניין שהיאאמרה שרק איזה 3 אנשים יודעים שהוא גנב תרופות, אז מעניין אותי מי חוץ מרובי יודע.
ועוד משהו - אל האשימי שומעת את השיחה שלהם אז עכשיו אני תוהה איך זה ישנה את היחס שלה אל לנגדון והאם היא תספר עליו עכשיו את האמת.
מל לא מקבלת טוב את זה שלאחותה יש חבר שהיא שוכבת איתו וכבר חצי שנה היא מסתירה את זה ממנה, ואפשר גם בהחלט להבין אותה, אבל מתברר שמה שעוד קשה לה זה לא רק הדאגה לאחותה אלא גם לזה שהיא עצמה תשאר לבד בלעדיה.
די הייתי מעוצבן על מל (פעם ראשונה בחיי) עם התגובה שלה אל אחותה. אבל אחרי זה הבנתי. באמת מוזר לגלות משהו כזה לראשונה כשזה לא משהו שהיא חשבה עליו אי פעם בהקשר של אחותה, בנוסף לחשש שאולי מנצלים אותה, בנוסף לזה שאחותה שיקרה לה המון זמן והיא גם ככה במצב מנטלי קשה עם מה שהיא עברה בשימוע הזה.
ואז עוד נוסף על זה מה שהיא אומרת שהיא מפחדת שהיא תהיה לבד, באמת עצוב מאוד. (תכלס מה שיהיה ממש עצוב אם כן יעיפו את לנגדון זה שמל תאבד אותו שוב)
דר' מ'קיי הולכת להעניק טיפול לחסרת-בית נרקומנית בפארק שליד ביה"ח ולוקחת איתה את אוגילבי,
הולי שיט הפצע שלה היה נוראי. זה ממש הקפיץ אותי. אולי כי גם ממש לא ציפיתי לשום דבר.
שאם למישהו עוד היה צל של ספק לגבי זה שהוא על הספקטרום אז אני בטוחה שאחרי הסצינה הזאת כבר אין...
חוץ מזה הוא גם די מסכן עם הפציינט שלו המורה לאנגלית שהוא היה דווקא ממש נחמד והביא לו ספר לקרוא (כי הוא חשב שאולי לא יהיה לו מה לעשות במשמרת :-D)
אז מסתבר שהוא פספס לבדוק משהו חשוב, וגם מוהאן שבפניה הוא הציג את המקרה לא שאלה אותו את השאלה הנכונה ולא הבינה נכון את תשובתו, ובקיצור האיש הזה כמעט מת וצריך עכשיו ניתוח דחוף.
יתכן שהיה פה שילוב של האוטיזם של אוגילבי שצריך להיות מדויקים במה ששואלים אותו וחוסר הריכוז של מוהאן בגלל הבעיות האישיות עם אמא שלה וההתקף פאניקה.
אוגילבי היה ממש מסכן שם. ממש ריחמתי עליו.
בכל אופן רובי מאשים את מוהאן, וכשהיא אומרת לו שהיא אולי לא מתאימה לעבודה שם אז הוא אפילו לא מגיב, שזה בעיני יותר מגעיל מצידו מההתפרצות עליה בפרק הקודם.
זה באמת היה נורא מגעיל
עוד מקרה שמראים לנו את חוסר הרגישות שלו זה שהוא מתחיל לדבר דווקא יפה עם מל על איך שהיא מרגישה בעקבות העדות שנתנה, אבל אז נוטש באמצע שהיא מדברת בשביל לצעוק על מ'קיי על כך שיצאה עם אוגילבי לטפל בנרקומנית בפארק (היא באמת היתה צריכה לפחות להגיד).
כן, גם זה היה לא יפה.
(האמת שקורה לי לפעמים בעבודה שאני מדבר עם מישהו על רגשות שלו או משהו ואז משהו אחר מושך את תשומת ליבי ואז אני צריך להזכיר לעצמי לחזור לבן אדם)
האמת שלא חשבתי על זה ככה. יש בזה משהו.
האמת שאני לקחתי השבוע חופש בימים שני ושלישי בדיוק מהסיבה הזאת - שאני הרגשתי שאני חסר סבלנות יותר מהרגיל עם אנשים.
ומצד שני כמובן שיש משהו חמור לחבר שלו ועכשיו הוא מבטיח להשאר בשבילו לפחות עד אחרי שיעשו לו CT.
זה היה צפוי לכולנו.
משטרת ההגירה מביאה אישה שנפצעה והם צריכים לעצור אותה, אז כל המטופלים שהם מהגרים בלתי חוקיים בורחים וגם חלק מאנשי הצוות למרות שיש להם אישורים חוקיים אבל הם מפחדים מהם ולכן צריך להפטר מהם כמה שיותר מהר אבל העצבים עולים וזה מסתבך והם עוצרים את האח הזה שאני לא זוכרת את שמו.
אני חושב שקוראים לו גייב, אבל אני לא בטוח.
הסדרה כאן לחלוטין נוגעת בנושא חם מאוד בארה"ב כרגע (ואני מניח שזה צולם עוד לפני שזה נעשה יותר חם אחרי שICE הרגו שני אזרחים בחודשים האחרונים).
וכן היא קצת הלכה לקטע הלימודי עם האמירה המאוד בוטה של רובי אל השוטר הזה על כך שהוא מפריע, אבל באופן כללי זה היה לדעתי עשוי די טוב.
האמת שאני חשבתי בהתחלה שילכו לקטע שינסו לעזור לאישה ולא קלטתי שזה יגרום למנוסה של אנשים משם. וזה לחלוטין גם אנשים שהם חוקיים. ICE יכולים לעצור גל מי שהם חושדים שהוא לא חוקי ויכול להיות מאוד קשה להוכיח שאתה חוקי.
ומגיעה אישה עם הבן שלה שנרדם באוטו וחטף מכת חום קשה, והיא מגיבה בצורה שנראיית קצת מוזרה אז ג'וי חושדת בה שהיא הרגה אותו במכוון אבל זה רק כי היא בשוק והיא כמעט מתאבדת אבל אל-האשימי עוצרת בעדה בזמן.
ג'וי הזאת די מגעילה עם איך שהיא מדברת אל האישה וגם איך שהיא מתחילה תיאוריות לא מבוססות. ואפילו אם יש סיכוי מסויים שהאישה הזאת באמת עשתה משהו לא בסדר, זה מצב נוראי. אגב, לרגע אני ממש פחדתי שבאמת נראה את האישה נמעכת על ידי המשאית ההיא.
והאם פיספסתי משהו? כי לא שמעתי שמישהו מדבר על להיות בקשר עם האבא של הילד.
אה ויש מטופל אחד שיצא לו המרפק מהמקום כשתפס כדור במשחק בייסבול אז הוא לא מוכן לשום סוג של הרדמה כי הוא מפחד שיגנבו לו את הכדור אז מחזירים לו את המרפק למקום בלי הרדמה.
אני יודעת כמה זה אישיו אצל אמריקאים כי היה לא מזמן עניינים ויראליים שקשורים לקטע הזה שהכדורים שתופסים במשחקים שווים המון כסף אז יש מקרים שילד מנסה לתפוס ואיזה מבוגר אחר ליד כאילו "גונב לו" ואז עושים להם שיימינג, ולא תמיד גם השיימינג מוצדק.
אבל עדיין מה הבעיה שלך עם הרדמה מקומית...
בפינת הסיפור המשעשע/מטופש של הפרק.
וראיתי כמה סרטונים של אנשים כאלו שגונבים מאחרים ובחלק מהם זה ממש ממש נוראי ומגיע לדעתי השיימינג שהאנשים האלו מקבלים.
בסוף מטופל שהגיע מורדם אחרי קטטה כשהיה שיכור מתעורר כשאמה האחות החדשה מטפלת בו והוא נכנס לפאניקה ותופס אותה חזק ואף אחד לא רואה.
אמה!
אני בטוחה אבל שהיא תהיה בסדר, לא באמת עובד עלי הקליף האנגר הזה.
הלוואי והייתי בטוח כמוך, אני ממש מפחד שיקרה משהו רע.
* פינת אמא של ג'באדי מגעילה אליה: היא מגיעה להליך חירום אצל המטופל שפספסו את הבעיה שלו וישר שואלת את ג'באדי "זה את שפישלת?"
אני מקווה שזאת לא תהיה פינה קבוע (כי אין לי כוח לראות אותה)

בחדשות היפות של הפרק - נראה לי שעברנו פרק שלם בלי שרובי ואל האשימי רבו.

dilly snake

Well-known member
סורי שרק עכשיו היה לי אתמול יום לא טוב
אני זוכרת שהיה בניהם איזה משהו.
די הייתי מעוצבן על מל (פעם ראשונה בחיי) עם התגובה שלה אל אחותה. אבל אחרי זה הבנתי. באמת מוזר לגלות משהו כזה לראשונה כשזה לא משהו שהיא חשבה עליו אי פעם בהקשר של אחותה, בנוסף לחשש שאולי מנצלים אותה, בנוסף לזה שאחותה שיקרה לה המון זמן והיא גם ככה במצב מנטלי קשה עם מה שהיא עברה בשימוע הזה.
ואז עוד נוסף על זה מה שהיא אומרת שהיא מפחדת שהיא תהיה לבד, באמת עצוב מאוד. (תכלס מה שיהיה ממש עצוב אם כן יעיפו את לנגדון זה שמל תאבד אותו שוב)
אבל אני רואה את זה כסוג של המשך לסצנה בתחילת העונה שמל אומרת שכל מה שהיא אוהבת זה מה שבקה אוהבת. מבחינתה של מל כל הקיום שלה סובב סביב בקה, מה היא צריכה בלי לחשוב רגע על הצרכים של עצמה. אין לה חיים חברתיים, יש לה רק את העבודה שנועדה לפרנס את שתיהן ואת אחותה והיא מרגישה נבגדת שאחרי כל ההקרבה שלה, בקה מסתירה ממנה דבר כזה והיא גם מקנאה, כי מל לא מרשה לעצמה חיים רומנטיים, היא אפילו לא מעלה על דעתה שזה אפשרי. וזה לא הוגן.
ויש גם את העובדה שהיא מפחדת שהיא תאבד את העבודה שלה ואת בקה ואז לא יהיה לה כלום.
**ואני באמת חושבת שחלק מזה גם היה דאגה כנה לזה שמל חששה שאולי הבחור הזה מנצל את בקה.
זה באמת היה נורא מגעיל
אבל בלי קשר לזה שהוא מגעיל, אם היא מאבדת ריכוז ולא שואלת את השאלות הנכונות האיש הזה(ומטופלים אחרים) היה עלול למות.
כן, גם זה היה לא יפה.
אני חושבת שהרובי הזה אדם הוא מורכב נורא:-P:.
(y)
שטרת ההגירה מביאה אישה שנפצעה והם צריכים לעצור אותה, אז כל המטופלים שהם מהגרים בלתי חוקיים בורחים וגם חלק מאנשי הצוות למרות שיש להם אישורים חוקיים אבל הם מפחדים מהם ולכן צריך להפטר מהם כמה שיותר מהר אבל העצבים עולים וזה מסתבך והם עוצרים את האח הזה שאני לא זוכרת את שמו.
ג'סי! הוא חמוד.
וכן היא קצת הלכה לקטע הלימודי עם האמירה המאוד בוטה של רובי אל השוטר הזה על כך שהוא מפריע, אבל באופן כללי זה היה לדעתי עשוי די טוב.
דווקא לא הרגשתי זה מטיפני.
בפינת הסיפור המשעשע/מטופש של הפרק.
זה נחמד שהם הביאו את הקטע הזה כדי להקליל קצת את הפרק, אחרי המוות של רוקסי והדרמה עם ICE.
(והיה נחמד לראות את מל יוצאת אחר כך על ויטקר וסנטוס שרבו מי יטפל בניירת של הבחור הזה)
אבל מצד שני רובי נכנס למוד אבא דוב וישר הלך להרים לג'בדי מול אימא שלה ולתת לה הזדמנות להוכיח את עצמה מולה(והוא צדק כי ג'בדי הייתה ממש מקצועית בסצנות איתה, רגועה והכל.).

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
לא זכרתי בהתחלה, אבל אז חשבתי על זה ונזכרתי שהיה איזה קטע שאחרי הרבה חיכוכים בינהם היה קטע שלנגדון ממש צעק והשפיל את סנטוס על כך שהיא לא יודעת דברים ורובי (בתקופה שהוא עוד אהב את לנגדון) לקח אותו החוצה ונזף בו.
אני זוכרת שהיה בניהם איזה משהו.
ברור שאני זכרתי שהיו ביניהם את כל הקטעים האלו, מה שלא זכרתי רק זה מה אני בדיוק הרגשתי לגביהם ואת מי מהם יותר הצדקתי...
אבל קראתי כבר את כל מה שכתבנו על זה בעונה 1.
וזה היה מורכב, אבל בסיכומו של דבר אכן הגיעה לה ההתנצלות הזו ממנו.
אגב, מעניין שהיאאמרה שרק איזה 3 אנשים יודעים שהוא גנב תרופות, אז מעניין אותי מי חוץ מרובי יודע.
גרסיה יודעת כי סנטוס סיפרה לה כשהיא חשדה בו, ואח"כ כשהתברר שצדקה אז גם ביקשה מגרסיה לא לספר.
(אבל אני לא בטוחה שזהו).
ועוד משהו - אל האשימי שומעת את השיחה שלהם אז עכשיו אני תוהה איך זה ישנה את היחס שלה אל לנגדון והאם היא תספר עליו עכשיו את האמת.
לא שמתי לב שאל-האשימי שמעה אותם! אני צריכה לחזור רגע לסצינה... אוקיי אכן רואים אותה עומדת קצת מאחורה בסוף ומסתכלת עליהם, אבל זה לא 100% ברור אם היא שמעה כל מה שנאמר. כאילו נראה לי שלנגדון היה אמור להיות קצת יותר מוטרד ולחוץ אם זה נאמר בווליום שמי שבמרחק שהיא עמדה יכול היה לשמוע.
אבל יש מצב שכן.
כן, גם זה היה לא יפה.
מה שהיא עצוב נורא בעיני בזה זה שמל נראיית כל כך רגילה לזה שמפסיקים להקשיב לה באמצע, וגם שבדיוק הדבר שהיא אומרת לו כשהוא מפסיק להקשיב זה שאין לה בעצם אף אחד לדבר איתו.
האמת שאני לקחתי השבוע חופש בימים שני ושלישי בדיוק מהסיבה הזאת - שאני הרגשתי שאני חסר סבלנות יותר מהרגיל עם אנשים.
כל הכבוד שזיהית את זה ועשית את מה שצריך!

הסדרה כאן לחלוטין נוגעת בנושא חם מאוד בארה"ב כרגע (ואני מניח שזה צולם עוד לפני שזה נעשה יותר חם אחרי שICE הרגו שני אזרחים בחודשים האחרונים).
דווקא לא הרגשתי זה מטיפני.
אני גם לא הרגשתי את זה כמטיפני בפרק, אבל בדיעבד אני מסכימה עם ניק שזה היה. במיוחד כי אנשי ה-ICE האלו הוצגו כמניאקים בצורה מאוד קיצונית ולא הראו שום צד אנושי שלהם.
ג'וי הזאת די מגעילה עם איך שהיא מדברת אל האישה וגם איך שהיא מתחילה תיאוריות לא מבוססות. ואפילו אם יש סיכוי מסויים שהאישה הזאת באמת עשתה משהו לא בסדר, זה מצב נוראי.
כן היא מאוד שיפוטית כלפיה מהרגע הראשון בצורה מוגזמת וגם לא מקצועית בשביל רופאה.
והאם פיספסתי משהו? כי לא שמעתי שמישהו מדבר על להיות בקשר עם האבא של הילד.
מכך שהאמא לא קראה לשום אבא עד עכשיו הם כנראה הניחו שאין אבא בתמונה, אבל אתה צודק שזה לא בהכרח נכון.

אבל אני רואה את זה כסוג של המשך לסצנה בתחילת העונה שמל אומרת שכל מה שהיא אוהבת זה מה שבקה אוהבת. מבחינתה של מל כל הקיום שלה סובב סביב בקה, מה היא צריכה בלי לחשוב רגע על הצרכים של עצמה. אין לה חיים חברתיים, יש לה רק את העבודה שנועדה לפרנס את שתיהן ואת אחותה והיא מרגישה נבגדת שאחרי כל ההקרבה שלה, בקה מסתירה ממנה דבר כזה והיא גם מקנאה, כי מל לא מרשה לעצמה חיים רומנטיים, היא אפילו לא מעלה על דעתה שזה אפשרי. וזה לא הוגן.
ויש גם את העובדה שהיא מפחדת שהיא תאבד את העבודה שלה ואת בקה ואז לא יהיה לה כלום.
|כן| אהבתי איך שהסברת את זה, לא חשבתי על הנקודה שבאמת מל מאוד חיה סביב בקה והעבודה שלה.
ולאור מה שכתבת אני עכשיו בעצם חושבת שזה אולי דווקא פתח לשינוי לטובה ושמל כן תתחיל לחפש חיים רומנטיים (חבל שלנגדון נשוי :p)
אבל בלי קשר לזה שהוא מגעיל, אם היא מאבדת ריכוז ולא שואלת את השאלות הנכונות האיש הזה(ומטופלים אחרים) היה עלול למות.
זה גם נכון. (ועדיין במצב פחות עצבני שלו רובי כנראה היה גם אומר לה מילת עידוד כלשהי)
(והיה נחמד לראות את מל יוצאת אחר כך על ויטקר וסנטוס שרבו מי יטפל בניירת של הבחור הזה)
כן (וגם לא מקצועי מצידם לריב על זה מול המטופל).
אבל מצד שני רובי נכנס למוד אבא דוב וישר הלך להרים לג'בדי מול אימא שלה ולתת לה הזדמנות להוכיח את עצמה מולה
כן! |מאוהב|

dilly snake

Well-known member
אז עכשיו גם דיינה יורדת מהפסים וזה לא כיף שאימא ואבא רבים.

אז דיינה מסתובבת(כנראה מאז שהיא הותקפה) עם בקבוק חומר הרגעה למרות שטכנית היא לא אמורה, היא הזריקה את זה למטופל שתקף את אמה והוא חטף חבלה בראש וזעזוע מוח. אחר כך מסתבר שהיה לו שילוב של קוקאין ואלכוהול בדם ובגלל זה הוא תקף את אמה.

רובי מספר לאל השימי את האמת על לנגדון.

מגיע עוד מטופל עם פגיעת זיקוקים עם חתך נוראי בקרקפת ושבר באיזו עצם בחזה בהתחלה זה לא נורא אבל אז זה נתפתח למשהו רציני ויש כמה רגעים מוזרים-סוג של חמודים עם גרסיה וסנטוס.

מל ומוהאן מטפלים בזוג קשישים שהבעל(קפטן קרייגן ממדור מיוחד!!!!) פוגע בטעות באישה וגורם לה לפגיעה בירך ויש מלא דיבורים על זקנים שחיים לבד וכל מיני כאלה. בסוף האישה לא פצועה ממש קשה ומוהאן שמה לב שהתרופות של הבעל כנראה פוגעות לו בשווי משקל ועוד כל מיני כאלה ולמעשה אם הוא יפסיק לקחת את התרופות האלו אז הם יוכלו לחזור הביתה בלי להצטרך דיור מוגן וכאלה.
*אהבתי את מל ומוהאן יחד.
**רובי אומר למוהאן שהיא צריכה לשקול תת התמחות בגריאטריה וזה כנראה הכי קרוב שהיא תגיע להתנצלות ממנו על זה שהוא היה אסהול כלפיה קודם.

הם מטפלים במישהי שפספס את הטיפול דיאליזה שלו ועכשיו סובל מסיבוכים של זה.

סנטוס לוקחת ממש קשה שרובי הציע לויטקר לשמור לו על הבית בזמן שהוא איננו. מצד אחד זה היה ממש חמוד הסצנה בין ויטקר וסנטוס אבל זה מפחיד אותי שהיא לקחה את האזמל מהעגלה שם.

החבר של רובי ממשיך להתעכב כי יש מטופלים יותר דחופים ממנו והוא מאיים לעזוב, רובי מצליח לשכנע אותו להישאר.

גם מקיי מתחילה לתהות עם הכל בסדר בראש של רובי.

יש בין מקיי ולבין לנגדון שיחה על איך זה שהמיון הופך אותם לקהי חושים. ואז לנגדון מציע למקיי חיבוק והיא כזה: נופפפפפ.
(נורא מסקרן אותי לדעת מה קרה למטופלת עם הכוויות שמש הרציניות ובאסה שלא חזרו אליה, אבל אני מוזרה)

רובי ודיינה פותחים את הסיפור עם לנגדון ואני חושבת שדיינה פגעה בול בניתוח שלה.

אחד האחים של משמרת הלילה מגיע ויש לו וייב עם ג'בדי.

ונראה לי זה הכל?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה הרגיש לי אחד הפרקים הכי מדכאים בסדרה הזאת.
אוף אני מתגעגע לאירועי ירי שמגבשים את כולם.
אז דיינה מסתובבת(כנראה מאז שהיא הותקפה) עם בקבוק חומר הרגעה למרות שטכנית היא לא אמורה, היא הזריקה את זה למטופל שתקף את אמה והוא חטף חבלה בראש וזעזוע מוח. אחר כך מסתבר שהיה לו שילוב של קוקאין ואלכוהול בדם ובגלל זה הוא תקף את אמה.
מאוד מטריד שהיא מסתובבת עם זה. גם בגלל שזה אומר שהיא בכזאת חרדה.
אגב היא נורא עקשנית שאמה צריכה להגיש תלונה במשטרה למרות שהיא לא ממש נפצעה שזה נשמע הגיוני, אבל אז נזכרתי שבתחילת העונה דיינה אמרה שהיא החליטה בסוף לא להגיש תלונה במשטרה נגד הבחור שתקף אותה. בקיצור נראה לי שזה יותר השלכה
זה מה שקרה? זה הרגיש יותר שאל השימי ניחשה ורובי לא תיקן אותה.
מגיע עוד מטופל עם פגיעת זיקוקים עם חתך נוראי בקרקפת ושבר באיזו עצם בחזה בהתחלה זה לא נורא אבל אז זה נתפתח למשהו רציני ויש כמה רגעים מוזרים-סוג של חמודים עם גרסיה וסנטוס.
מוזר איך הגולגולת הפתוחה היה הדבר הקל.
מל ומוהאן מטפלים בזוג קשישים שהבעל(קפטן קרייגן ממדור מיוחד!!!!) פוגע בטעות באישה וגורם לה לפגיעה בירך ויש מלא דיבורים על זקנים שחיים לבד וכל מיני כאלה. בסוף האישה לא פצועה ממש קשה ומוהאן שמה לב שהתרופות של הבעל כנראה פוגעות לו בשווי משקל ועוד כל מיני כאלה ולמעשה אם הוא יפסיק לקחת את התרופות האלו אז הם יוכלו לחזור הביתה בלי להצטרך דיור מוגן וכאלה.
*אהבתי את מל ומוהאן יחד.
כן זה היה נחמד.
אם כי גם קצת היה לי מוזר שיש כאוס גדול במחלקה עדיין ושתי רופאות שלמות (כלומר זה לא שאחת עדיין סטודנטית) מתעסקות במקרה שהוא ממש לא חירום.
**רובי אומר למוהאן שהיא צריכה לשקול תת התמחות בגריאטריה וזה כנראה הכי קרוב שהיא תגיע להתנצלות ממנו על זה שהוא היה אסהול כלפיה קודם.
האם זה היה נחמד מצידו? כי זה הרגיש לי קצת נחמד וגם קצת אסהולי - לדעתי מה שהוא אמר לה זה שהתמחות בגריאטריה תתאים לה כי זה יותר בקצב שלה - כלומר ירידה על כך שהיא איטית. ואומנם היא לא אמרה שום דבר אבל הרגיש לי שהיא לקחה את זה כעקיצה.
כלומר אני לחלוטין חושב שזה באמת יכול להיות רעיון טוב עבורה, ואולי הוא גם באמת חושב ככה. אבל הוא העביר את זה עם העקיצה לדעתי.
הם מטפלים במישהי שפספס את הטיפול דיאליזה שלו ועכשיו סובל מסיבוכים של זה.
הבן שלו היה כזה מסכן.
והכניסו שם מידע חינוכי לגבי זה שסוגרים בתי חולים קטנים ולכן לאנשים שגרים רחוק מהערים הגדולות יש נסיעה ארוכה בשביל להגיע לבית חולים.
(אם זה נכון במדינה הקטנה שלנו אני לא יכול לדמיין איך זה בארה"ב)
סנטוס לוקחת ממש קשה שרובי הציע לויטקר לשמור לו על הבית בזמן שהוא איננו. מצד אחד זה היה ממש חמוד הסצנה בין ויטקר וסנטוס אבל זה מפחיד אותי שהיא לקחה את האזמל מהעגלה שם.
אוי כן, זה היה ממש מטריד. ובאמת עם כל המצב רוח שלה בזמן האחרון אני די דואג. אם כי לפחות בחלק מהפרק הזה הרגיש שמפרגנים לה יותר וזה טוב לה.
היה מצחיק שהיא מסרבת להודות בפני וויטקר שהיא אוהבת שהוא גר איתה, אפילו שהיא כבר די הודתה בזה.
החבר של רובי ממשיך להתעכב כי יש מטופלים יותר דחופים ממנו והוא מאיים לעזוב, רובי מצליח לשכנע אותו להישאר.
החבר הזה עולה על למה רובי מרגיש שהוא חייב לצאת עוד היום - כי הוא מרגיש שאם הוא לא יעשה את זה עכשיו הוא לא יעשה את זה בכלל. המקום הזה הוא כמו ביצה שטובעים בה.
האמת שאני עכשיו ממש מקווה שרובי כן ייצא למסע הזה שלו. ושיקח אפילו שנה שבתון. כל עוד הוא חוזר בזמן לעונה 3.
כן? אני לא זוכר סצנה של שניהם בפרק?
יש בין מקיי ולבין לנגדון שיחה על איך זה שהמיון הופך אותם לקהי חושים. ואז לנגדון מציע למקיי חיבוק והיא כזה: נופפפפפ.
הקטע הזה היה מוזר
(נורא מסקרן אותי לדעת מה קרה למטופלת עם הכוויות שמש הרציניות ובאסה שלא חזרו אליה, אבל אני מוזרה)
אני אשמח לא לראות את זה שוב
רובי ודיינה פותחים את הסיפור עם לנגדון ואני חושבת שדיינה פגעה בול בניתוח שלה.
על כך שהוא מאשים את עצמו...
כן יש בזה משהו.
זה מתאו, האח שהיא התחילה איתו בעונה 1 והיה קטע מצחיק שהוא דחה אותה מול פציינט (כלומר אמר שהוא לא יוצא עם אנשים מהעבודה) והיא אחר כך הודתה שקשה לה לחשוב מולו או משהו כזה.
ונראה לי זה הכל?

ג'וי עושה את הדבר שלא נראה כמותו בסדרה - נגמרת המשמרת שלה והיא הולכת הביתה. לנגדון בשוק וגם אומר לה את זה. והיא אומרת לו שרופאים צריכים לשמור על עצמם מפני שחיקה. והיא די צודקת.

עוד משהו עם ג'וי - אחרי איזה 10 שעות משמרת עם וויטקר היא נזכרת שהיא רוצה להצטלם איתו כי הוא אגדה בין הסטודנטים. הוא כמובן חושב שזה מחמאה עד שהיא חושפת שזה בגלל שהוא גר בבית חולים כמה חודשים (מוזר לי שהם יודעים על זה)

היה לנו חופש מאוגילבי הפרק כי הוא עדיין למעלה עם הבחור שכמעט מת בגללו (האמת שאני ממש לא זוכר מה קרה בפרק שעבר)

Lhuna3

Well-known member
The Pitt
פרק 2X12
כן ;-(
אהבתי שהוא צועק "פאק על כולכם! אה לא עלייך אדון שוטר..."
אוף ועכשיו זה נראה שגם היא נגד לנגדון :-( די כבר תעזבו אותו!
וג'וי פולטת "אופס" כשהיא עושה איזה שגיאה בתפירת הקרקפת שלו, אז סנטוס צריכה ללמד אותה שלא אומרים אופס ליד מטופל.
האם זה היה נחמד מצידו? כי זה הרגיש לי קצת נחמד וגם קצת אסהולי - לדעתי מה שהוא אמר לה זה שהתמחות בגריאטריה תתאים לה כי זה יותר בקצב שלה - כלומר ירידה על כך שהיא איטית. ואומנם היא לא אמרה שום דבר אבל הרגיש לי שהיא לקחה את זה כעקיצה.
כלומר אני לחלוטין חושב שזה באמת יכול להיות רעיון טוב עבורה, ואולי הוא גם באמת חושב ככה. אבל הוא העביר את זה עם העקיצה לדעתי.
כן גם אני הרגשתי שזה יצא לו יותר כמו משהו שלילי, למרות שאני לא חושבת שהוא התכוון שזה יצא ככה, כאילו כן זה רעיון טוב גם לדעתי ואני גם חושבת שהוא התכוון לזה כרעיון טוב למקום שיותר יתאים לה, אבל אי אפשר היה לא להרגיש שזה גם אומר שלדעתו היא לא מתאימה לתפקיד פה, כמו שהיא אמרה על עצמה בפרק הקודם והוא לא תיקן אותה... וגם מהתגובה שלה היא כנראה לקחה את זה ככה.
סנטוס לוקחת ממש קשה שרובי הציע לויטקר לשמור לו על הבית בזמן שהוא איננו. מצד אחד זה היה ממש חמוד הסצנה בין ויטקר וסנטוס
כן וגם ג'באדי ממש נהנתה מזה מהצד :-D
אבל זה מפחיד אותי שהיא לקחה את האזמל מהעגלה שם.
אז זה מזכיר לי עכשיו שהיתה סצינה, נדמה לי בעונה ההקודמת, שרואים אותה בשירותים עושה פיפי וציינתי פה שראו שיש לה צלקות מחתכים על הירכיים, ואני אז חשבתי שזה קשור לפגיעה המינית שהיא עברה בילדות, אבל עכשיו אני חושבת שהקטע זה באמת שהיא חותכת את עצמה :-(
כן היא אכן עשתה לו שיחה קטנה על "חברים שלה שהביאו את עצמם לקצה" או משהו כזה.
אני דווקא לא הייתי מתנגדת :p
בטח עוד נראה.
זה מתאו, האח שהיא התחילה איתו בעונה 1 והיה קטע מצחיק שהוא דחה אותה מול פציינט (כלומר אמר שהוא לא יוצא עם אנשים מהעבודה) והיא אחר כך הודתה שקשה לה לחשוב מולו או משהו כזה.
כן היא היתה כזאת חמודה בסצינה ההיא :-D
אני כבר חשבתי שהוא נעלם בעונה הזאת כי לא זכרתי שהוא ממשמרת הלילה.
והכניסו שם מידע חינוכי לגבי זה שסוגרים בתי חולים קטנים ולכן לאנשים שגרים רחוק מהערים הגדולות יש נסיעה ארוכה בשביל להגיע לבית חולים.
בהחלט חינוכי בקטע מאוד פוליטי |שפם|
ג'וי עושה את הדבר שלא נראה כמותו בסדרה - נגמרת המשמרת שלה והיא הולכת הביתה. לנגדון בשוק וגם אומר לה את זה. והיא אומרת לו שרופאים צריכים לשמור על עצמם מפני שחיקה. והיא די צודקת.
לחלוטין צודקת וכל הכבוד לה |כן| למרות שזה נתפס אצלם כחוסר מחויבות אבל זה דווקא מה שלא תקין.
עוד משהו עם ג'וי - אחרי איזה 10 שעות משמרת עם וויטקר היא נזכרת שהיא רוצה להצטלם איתו כי הוא אגדה בין הסטודנטים. הוא כמובן חושב שזה מחמאה עד שהיא חושפת שזה בגלל שהוא גר בבית חולים כמה חודשים (מוזר לי שהם יודעים על זה)
זה באמת מוזר.
היה לנו חופש מאוגילבי הפרק כי הוא עדיין למעלה עם הבחור שכמעט מת בגללו (האמת שאני ממש לא זוכר מה קרה בפרק שעבר)
וואי בכלל לא שמתי לב שהוא לא היה.
(הוא לא בדק משהו באולטראונד של המטופל ומואהן שאלה אותו לגבי זה אבל בצורה כללית שהוא לא הבין נכון ולכן אמר לה שזה תקין, אז הם פספסו משהו קריטי.)

עוד דברים:

* אל-האשימי מודיעה לרובי שהיא הולכת להמליץ להנהלה שיהיו בכל משמרת שני מנהלים לחדר המיון ולא אחד (אני בעד בתנאי שזה יהיו רובי ואבוט :p)

* ג'באדי והפקידה המבוגרת שחזרה לסייע להם - היא קוראת לג'באדי idiot savant (מה הקשר בכלל? זה כינוי שהיו קוראים לאנשים עם מוגבלות מנטלית כלשהי שבמקביל היו גאונים באופן כלשהו, לא לילדים מחוננים). אז ג'באדי מודיעה לה שכבר לא משתמשים בכינוי הזה כי הוא פוגעני, וההיא רק צוחקת עליה שמילניאלים נעלבים מכל דבר וג'באדי שוב מתקנת אותה שהיא ג'ן Z, וההיא קוראת לה סנואו-פלייק.
אני חיבבתי עד עכשיו את הפקידה הזאת אבל היא התגלתה פה פתאום כמגעילה ממש. וכל זה רק כי ג'באדי העירה לה שאסור לה לעשן שם. (אבל זה דווקא אמין לי שמעשנים נהיים מגעילים כשמעיזים להעיר להם.)

dilly snake

Well-known member
זה הרגיש לי אחד הפרקים הכי מדכאים בסדרה הזאת.
גם לי זה הרגיש כבד.
אוף אני מתגעגע לאירועי ירי שמגבשים את כולם.
או שיורים טילים וכל המשפחה מבלה עם הכלבים בממ"ד...
זה מה שקרה? זה הרגיש יותר שאל השימי ניחשה ורובי לא תיקן אותה.
לא, הוא אשכרה שפך את כל הסיפור מולה. היא רק שמה לב שיש ביניהם מתח.
*זה גם מזכיר לי שאל השימי ביקשה מרובי לדבר בפרטיות והוא זרק משהו על זה שעוד מעט אנשים יתחילו לדבר על זה או כבר מתחילים והחלטתי שאני לא אוהבת את המשחק הזה שלהם יותר עם הכאילו פלירטוט.
אם כי גם קצת היה לי מוזר שיש כאוס גדול במחלקה עדיין ושתי רופאות שלמות (כלומר זה לא שאחת עדיין סטודנטית) מתעסקות במקרה שהוא ממש לא חירום.
גם לדעתי, אבל זה היה חמוד.
על כך שהיא איטית. ואומנם היא לא אמרה שום דבר אבל הרגיש לי שהיא לקחה את זה כעקיצה.
כן, ראו על הפנים שלה שהיא נעלבה קצת.
(אם זה נכון במדינה הקטנה שלנו אני לא יכול לדמיין איך זה בארה"ב)
לחברה של אימא שלי היה סרטן והיא הייתה צריכה לנסוע מאחד הקיבוצים ליד ק"ש לרמב"ם לטיפולים. ואני לא רוצה לחשוב על אנשים שגרים במקום כמו אילת...
כן, זה היה כזה לשתי דקות במסדרון.
(אבל אני חושבת שזה נועד להראות לרובי שאולי הוא לא כזה מבודד כמו שהוא חושב. ושגם אנשים שהם לא אבוט ודיינה דואגים לו)
אז זה מזכיר לי עכשיו שהיתה סצינה, נדמה לי בעונה ההקודמת, שרואים אותה בשירותים עושה פיפי וציינתי פה שראו שיש לה צלקות מחתכים על הירכיים, ואני אז חשבתי שזה קשור לפגיעה המינית שהיא עברה בילדות, אבל עכשיו אני חושבת שהקטע זה באמת שהיא חותכת את עצמה :-(
זה לא היה לפני עשר שעות?
אני דווקא לא הייתי מתנגדת :p
אני חושבת שכל הבנות צריכות חיבוק מלנגדון :-P: .
* אל-האשימי מודיעה לרובי שהיא הולכת להמליץ להנהלה שיהיו בכל משמרת שני מנהלים לחדר המיון ולא אחד (אני בעד בתנאי שזה יהיו רובי ואבוט :p)
נראה כאילו רובי הלך להתעלף אחרי שהיא אמרה את זה(אבל היא צודקת, עם כל הבלאגן שיש שם הם צריכים עוד רופא בכיר).
* ג'באדי והפקידה המבוגרת שחזרה לסייע להם - היא קוראת לג'באדי idiot savant (מה הקשר בכלל? זה כינוי שהיו קוראים לאנשים עם מוגבלות מנטלית כלשהי שבמקביל היו גאונים באופן כלשהו, לא לילדים מחוננים). אז ג'באדי מודיעה לה שכבר לא משתמשים בכינוי הזה כי הוא פוגעני, וההיא רק צוחקת עליה שמילניאלים נעלבים מכל דבר וג'באדי שוב מתקנת אותה שהיא ג'ן Z, וההיא קוראת לה סנואו-פלייק.
אני חיבבתי עד עכשיו את הפקידה הזאת אבל היא התגלתה פה פתאום כמגעילה ממש. וכל זה רק כי ג'באדי העירה לה שאסור לה לעשן שם. (אבל זה דווקא אמין לי שמעשנים נהיים מגעילים כשמעיזים להעיר להם.)
כן, אבל לא הבנתי מה הקשר כאילו. אפילו לא קישרתי שזה בגלל העישון.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואלה, שכחתי מזה.
האמת שעד כמה שזה נורא עצוב שהיא חותכת את עצמה וכנראה חוזרת לזה, לפחות זה סימן שהיא כנראה לא מתכננת להתאבד.
כן היא אכן עשתה לו שיחה קטנה על "חברים שלה שהביאו את עצמם לקצה" או משהו כזה.
וואלה נכון
ברור שזה עדיף שיהיו שניים. אבל איך יהיה להם תקציב לזה?
מאוד מטריד שהרופאים שלנו כבר יכולים להיות זומרים

למעלה