מתסכל אותי שיש כאן הודעה שאני לא יכול לראות
כן, זה היה לפני איזה חודשיים. מה הוא מעלה את זה פתאום?ווא אני בקושי זוכרת מה היה שם כבר, מרגיש כאילו מזמן.
אני מקווה שאת צודקת,כן ויש גם רגע שרואים את רובי מחוץ לחדר מסתכל עליו איתה. וגם היה רגע אחר שמישהו/י אמרו משהו טוב על לנגדון ליד רובי.
אני מרגישה שמכינים אותנו בהדרגה לכך שהוא יחליט שהוא כן רוצה את לנגדון בצוות שלו כי הוא יבין איזה ערך יש לו, גם אם הוא עדיין לא בדיוק יסלח לו (זה יבוא רק יותר מאוחר).
בהחלט.אולי קצת מעליב לסנטוס, אבל הגיוני שאם את מפגינה חוסר רגישות יותר מדי פעמים אז אנשים לא ירצו שתטפלי באחות המאוד רגישה שלהם.
זה היה כזה קטע אפי שאני לא יכול לשכוחוואי כבר שכחתי מזה אפילו![]()
נכון. גם היה קטע של רובי ואבוט על הגג.זהו זה מה שאני קיוויתי, שהתצהיר שלה עוד לא התחיל וכן יראו לנו את זה. אבל ממש לא יודעת כי באמת עוד לא ראינו שום סצינה בסדרה במיקום שונה.
רגע! עכשיו נזכרתי שכן ראינו בעונה 1 את וויטאקר באיזה חדר באגף נטוש בבי"ח שהוא היה ישן בו ואז סנטוס מצאה אותו שם והציעה לו לעבור אליה.
אני גם לא בטוח, אבל אני חושב שזה בגלל שלכולם יש שאלות על איך להתמודד עם השינויים לעומת המצב הרגיל. אוגלבי הוא ביום הראשון שלו שם (נראה לי?) אז שום דבר לא רגיל לו והוא אמור לקבל הדרכה בכל דבר בכל מקרה.אני לא הבנתי באמת למה רובי אומר לו להוריד את היד.
מישהי נחמדה מאדמינסטרציה?!? זה בטח טעות.היא באה להביא לוויטאקר את התג דוקטור החדש שלו, אז היא כנראה מהאדמיניסטרציה של הבי"ח.
זה מזכיר לי שהייתה פעם שהגעתי עם אמא שלי לחדר מיון, איזה שנתיים לפני שהיא נפטרה.אבל כן לאחרונה ליוויתי את אבא שלי ל"טרם" שזה כמו מיון למקרים קלים יחסית והיה שם את הרופא המתלמד שעשה לו כאילו טריאז' ראשוני והיה באמת חתיך אז חשבתי שהוא יכול היה להיות דמות בסדרה (אבל הוא היה דתי עם ציציות).
צודק, לא ידעתי, אך נשאבתי לסדרה, סיימתי כבר את העונה הראשונה, שבסוף העונה, יש התייסות להורים של בונז וזה, כמובן, פותח את הנצרה לעונה השנייה, שבאמת מתחילה בנושא הזה.לבונז יש 12 עונות. בכל עונה יש איזה 20 פרקים. סה"כ 246 פרקים, אז לא תסיים כל כך מהר.
אני לא ראיתי, אבל אני יודע שהרבה אהבו.
כן, למרות שראיתי סדרות טובות יותר.את "שלו ושלה" אהבת?
אני קצת תוהה אם הרופאה ההיא(ד"ר אליס?) לא אמרה משהו שניקה אותה כדי שילכו אחרי מל ואז אמרה למל משהו אחר.אוף אז גם לא הראו לנו את מתן העדות של מל וגם מסתבר שזה הלך לה לא טוב בכלל והיו קשוחים איתה יותר מאחרים
אני מקווה שבאמת כמו שאמרה לה העו"ד לא תהיה לזה השפעה עליה בהמשך.
נורא הציק לי שהם לא טיפלו ברגל שלה בצורה כזאת שאם היא תתעורר שלא יקרה מצב שהדבר הראשון שהיא רואה זה את הרגל הכרותה שלה.זאת עם הרגל - קשה ביותר לצפיה, וזה שהיא לא יודעת שזה קרה... ואוגילבי הדביל עומד שם עם הרגל שלה![]()
ממש.החלטתי שגרסיה היא הדמות שאני הכי קרובה ללשנוא. היא פשוט כזאת דושית לא נעימה לכולם בלי שום סיבה.
כן, אבל מצד שני גרסיה כבר מנתחת בכירה וסנטוס מתמחה שנה שנייה.רסיה טוענת שהבעיה היא אצל סנטוס, ופה אני חושבת שדווקא גרסיה צדקה (למרות שגם מבינה את סנטוס)(ולמרות שגרסיה לא יותר טובה מסנטוס ביחס שלה לקולגות.)
וואי...זה היה ממש אי נוחות רצינית לראות אותם יחדלנגדון וסנטוס נאלצים שוב לעבוד יחד על מטופל, וכל פעם אני חושבת שהולכים להראות לנו ככה איך הם מתקרבים ומשאירים את הביף מאחור כבר, אבל הסדרה מתעקשת שאי הנעימות ביניהם תמשך, ולמרות שזה עצוב לי אני גם קצת מעריכה את הכותבים על זה שלא ממהרים לקלישאות ופיוסים קלים, וזה בתכלס באמת יותר אמין שהם לא יתגברו על זה כל כך מהר (מצד אחד עבר הרבה זמן, אבל זה רק היום השני שהם עובדים ביחד).
אני כ"כ אוהבת את לנגדון שאני לא רוצה לחשוב על זה שהוא עושה לה דווקא.אז מצד לנגדון זה עושה רושם כאילו הוא קצת מזלזל בה ומלמד אותה דברים של מתחילים, למרות שבאמת לא ברור לי אם זה מכוון מצידו או סתם ניסיון תמים לעשות את תפקידו בהדרכה שלה.
הוא כ"כ דובי אכפת לי.פיצוי לפחות יש לנו את לנגדון ממשיך להיות חמוד בטירוף!!! עם בקה, האחות של מל![]()
ההבעה של מל הייתה פרייס לס. זה נראה כאילו הגבה שלה נעלמה בשיעראז היא מספרת לה בעצמה, ועל הדרך גם מגלה לה שיש לה חבר ושהיא מקיימת איתו יחסי מין, מה שנראה שדי מזעזע את מל.
אצל רובי הבעיה שנואה ויילי נראה כזה חמוד במציאות שגם שהוא יוצא דושבג קשה לכעוס עליו.אז כולם מאוד נבהלים אבל כשמתברר שזה "רק" מה שזה אז רובי מגיב בהרבה חוסר סבלנות ואמפתיה וקצת צועק עליה, ואח"כ מקבל על זה שיחה מאל-האשימי ומתנצל בפני מוהאן.
ממש ריחמתי על ג'בדי, בעיקר כי זה נראה שהיא אוהבת את המיון. והאימא שלה הייתה מאוד לא הוגנת כלפיה.יש עוד כמה רגעים שוברי לב עם האישה שגוססת מסרטן, שנפרדת מהילדים שלה ומשפחתה, ובעקבות כך לג'באדי יש קצת רגשות אשם שהיא רק מנסה להתרחק מאמא שלה, אז בעידודה של דר' מ'קיי היא מדברת איתה, אבל אמא שלה רק נוזפת בה על הטעות שלה בפרק הקודם שכמעט הרגה מטופלת ועל הבחירה שלה להתלמד בחדר מיון, שזו בעיני האמא שלה רפואה נחותה(את זה היא דואגת "לצעוק בלחש" כדי לא להעליב את כל הרופאים "הנחותים" שמסביב, אבל עדיין כולם שומעים חחחח)
לבוס שלי יש דבר כזה ואנחנו עושים בדיקות כאלו במרפאה אז קצת התלהבתידר' רובי מאלץ חבר טוב שלו (שהוא מכונאי האופנועים שלו) לבוא לבדיקה במיון בגלל צרידות בגרון ועושה לו בדיקה שפעם עשו לי גם, שמכניסים צינור עם מצלמה לגרון דרך האף שעובר דרך חלק של העין...
חלק ממני כבר רוצה שהיא תמות, הסיפור הזה נהיה נוראי לצפייה יותר ויותר.ובסוף הפרק דר' מ'קיי נותנת לאישה הגוססת את מנת המורפיום הככל הנראה אחרונה...![]()
מצד שני, אני יכולה כן לראות איך הוא מנסה בכוח לשמור על המיון מתפקד עד לסוף וזה נכון שאין שום זמן טוב להתקפי חרדה והתחושה שהכול מתפרק. אבל מצד שני, מהרופאים הזוטרים היחידה שהוא יכול לסמוך עליה זה מוהאן(ולנגדון אם רובי אי פעם יוציא את הראש מהתחת) עם כל הכבוד לויטקר שעדיין יש לו חלב על השפתיים.מבחינתי זה היה הכי מגעיל שאי פעם ראיתי את רובי בכל הסדרה הזאת. אני יודע שהיו מקרים שהוא צעק על אנשים ובעונה הקודמת היה קטע שמישהו אמר שהוא עצבני במיוחד, אבל הוא תמיד היה לדעתי ממש טוב עם אנשים. אפילו עם סנטוס כשהיא נוראית הוא יחסית נחמד. אז לחלוטין לקח אותי בהפתעה איך שהוא הגיב אל מוהאן. הוא בעצם אמר לה את המילים mommy issues ושתתמודד עם עצמה או תלך הביתה, תוך כדי שיש לה התקף פאניקה.
גם אני מפרשת את זה שהוא ניסה להתגבר על כל המבוכה והיה ממש מקצועי איתה. והיא סתם גלגלה עיניים בכל פעם(ואני גם מסכימה שאל השימי הייתה צריכה לנער אותה או לכל הפחות לשאול אותה מה הדרמה עם לנגדון).חוץ מזה סנטוס גם הייתה די נוראית אל לנגדון באמת. ואולי אני מפרש את זה לא נכון, אבל לי ממש נראה שהוא לא מנסה לעשות לה דווקא עם העצות אלא מנסה להיות מקצועי. אני הופתעתי שאל האשימי לא דיברה איתה אחר כך על זה שהיא הייתה לא מקצועית.
גם ג'בדי עדיין לומדת רפואה, אם כבר הפאשלה היא על מי שלא טרח לפקח עליה כמו שצריך.אבל בעניין התנהגות מגעילה המנצחת של הפרק זאת אמא של ג'בדי שלא רק שהיא מתנשאת בצורה מגעילה לחלוטין על כל רופאי חדר המיון, אלא היא גם נוראית אל הבת שלה. ומול קהל.
אני לא חושבת שהם גרועים, אבל מישהו צריך לקרוא אותו לסדר במיוחד אחרי הסיפור עם מוהאן, ויש בערך שלושה אנשים כאלו שיכולים לעשות את זה(חוץ מהבוסית שלו שאיננה) אל השימי, דיינה ואבוט(שהלך לישון).עוד משהו - היחסים בין רובי ואל האשימי נעשים אפילו יותר גרועים. היא טוענת שאין לו אמפתיה (שעד הפרק הזה הייתי מגחך לגבי זה). הוא אומר שהוא דואג לגבי מצב החדר מיון אחרי שהוא יעזוב (או משהו רע יותר מזה).
לא חשבתי בכיוון, ממש מקווה שלא.אני קצת תוהה אם הרופאה ההיא(ד"ר אליס?) לא אמרה משהו שניקה אותה כדי שילכו אחרי מל ואז אמרה למל משהו אחר.
גם לי! איזה סתומים!נורא הציק לי שהם לא טיפלו ברגל שלה בצורה כזאת שאם היא תתעורר שלא יקרה מצב שהדבר הראשון שהיא רואה זה את הרגל הכרותה שלה.
כן זה נכון, כל הסיטואציה די לא הוגנת כלפיה.וברור גם שעד כמה שזה לא הוגן אנשים גם יעדיפו לקחת את הצד של לנגדון שהם מכירים כבר שנים לעומת סנטוס שנמצאת שתי דקות בבית חולים וכבר עשתה משהו כזה למישהו בכיר ממנה, למרות שלנגדון היה לא בסדר(והקטע גם שלנגדון נורא לייקאבול לא מוסיף)
כנ"ל.אני כ"כ אוהבת את לנגדון שאני לא רוצה לחשוב על זה שהוא עושה לה דווקא.
ההבעה של מל הייתה פרייס לס. זה נראה כאילו הגבה שלה נעלמה בשיער.
לבוס שלי יש דבר כזה ואנחנו עושים בדיקות כאלו במרפאה אז קצת התלהבתי.
אוף כן... עצוב מדי.חלק ממני כבר רוצה שהיא תמות, הסיפור הזה נהיה נוראי לצפייה יותר ויותר.
כןודיינה:"בדור שלכם יודעים לקרוא רק באימוג'יז"
(צריך בסוף העונה לחפש משהו שייאגד את כול הואן ליינר שלה)
חחחחחח אני קצת מפחדת לדעת למה קוראים לו "הכריש"!ואני רוצה עוד מהאורתופד הזה![]()
אני חושבת שזה קצת כמו שעדיאז קודם כל - אני מופתע שאתן יחסית לקחתן בקלות א מה שהיה בין רובי ומוהאן.
מבחינתי זה היה הכי מגעיל שאי פעם ראיתי את רובי בכל הסדרה הזאת. אני יודע שהיו מקרים שהוא צעק על אנשים ובעונה הקודמת היה קטע שמישהו אמר שהוא עצבני במיוחד, אבל הוא תמיד היה לדעתי ממש טוב עם אנשים. אפילו עם סנטוס כשהיא נוראית הוא יחסית נחמד. אז לחלוטין לקח אותי בהפתעה איך שהוא הגיב אל מוהאן. הוא בעצם אמר לה את המילים mommy issues ושתתמודד עם עצמה או תלך הביתה, תוך כדי שיש לה התקף פאניקה.
יכול להיות, אבל התגובות שלה אף פעם לא נשמעות לי כמו עקיצות ידידותיות בין חברים, אלא תמיד סתם דושיות.אגב, ההתנהגות של גרסיה בכלל לא נראתה לי כל כך רעה, אבל זה אולי בגלל שאני מרגיש שאני מכיר אותה והאמירה שלה על כך שהיא תצטרך לתקן את מה של אל האמידי עשתה הרגישה לי סוג ההתנשאות הרגילה שהיא עושה כשהיא דווקא מתרשמת ממישהו. בסופו של דבר לדעתי היא מאוד מכבדת את כל עובדי חדר המיון גם כשהיא מגעילה איתם. ראינו את זה טוב בעונה שעברה כשהיא כל הזמן עקצה את לנגדון ואז הבהירה לסנטוס שהיא חושבת שהוא רופא ממש טוב.
חוץ מזה סנטוס גם הייתה די נוראית אל לנגדון באמת. ואולי אני מפרש את זה לא נכון, אבל לי ממש נראה שהוא לא מנסה לעשות לה דווקא עם העצות אלא מנסה להיות מקצועי.
אני שמחה ששניכם חושבים ככה כי קיוויתי שזה ככה ולא הייתי בטוחה.גם אני מפרשת את זה שהוא ניסה להתגבר על כל המבוכה והיה ממש מקצועי איתה.
טוב אבל היא באמת תמיד נוראית ככה.אבל בעניין התנהגות מגעילה המנצחת של הפרק זאת אמא של ג'בדי שלא רק שהיא מתנשאת בצורה מגעילה לחלוטין על כל רופאי חדר המיון, אלא היא גם נוראית אל הבת שלה. ומול קהל.
אה כן. ואני עדיין כועסת על הסדרה שלא מראה לנו סרטונים שלה.אם כבר ג'בדי - משהו מצחיק שלא ראיתי שציינתם זה כשמסתבר שג'וי יודעת על כך שג'בדי היא אינפלואנסרית תחת השם דוקטור ג'יי וזה ממש מצחיק את אוגלבי .
כן אני גם כמעט בטוחה שזה מה שיש לוועוד עוד משהו - יש לי תחושה שנגלה שלחבר של רובי, דיוק, יש סרטן קשה וזה מה שיגרום בסופו של דבר לרובי להשאר.
חוצפן אבוט הזה, מה הוא הולך לישון באמצע העונהאני לא חושבת שהם גרועים, אבל מישהו צריך לקרוא אותו לסדר במיוחד אחרי הסיפור עם מוהאן, ויש בערך שלושה אנשים כאלו שיכולים לעשות את זה(חוץ מהבוסית שלו שאיננה) אל השימי, דיינה ואבוט(שהלך לישון).
חוצפן אבוט הזה, מה הוא הולך לישון באמצע העונה.
אגב, ההתנהגות של גרסיה בכלל לא נראתה לי כל כך רעה, אבל זה אולי בגלל שאני מרגיש שאני מכיר אותה והאמירה שלה על כך שהיא תצטרך לתקן את מה של אל האמידי עשתה הרגישה לי סוג ההתנשאות הרגילה שהיא עושה כשהיא דווקא מתרשמת ממישהו. בסופו של דבר לדעתי היא מאוד מכבדת את כל עובדי חדר המיון גם כשהיא מגעילה איתם. ראינו את זה טוב בעונה שעברה כשהיא כל הזמן עקצה את לנגדון ואז הבהירה לסנטוס שהיא חושבת שהוא רופא ממש טוב.
הרגיש לי שאל האשימי נעלבה כי היא לא מכירה את גרסיה באופן כזה.
אבל בעניין התנהגות מגעילה המנצחת של הפרק זאת אמא של ג'בדי שלא רק שהיא מתנשאת בצורה מגעילה לחלוטין על כל רופאי חדר המיון, אלא היא גם נוראית אל הבת שלה. ומול קהל.
אני תוהה אם גרסיה לא התחנכה אצל אימא של ג'בדי ובגלל זה היא כזאת בלתי.יכול להיות, אבל התגובות שלה אף פעם לא נשמעות לי כמו עקיצות ידידותיות בין חברים, אלא תמיד סתם דושיות.
יכול להיות באמתעוד משהו שעכשיו עלה לי בקשר לגרסיה
אני תוהה אם גרסיה לא התחנכה אצל אימא של ג'בדי ובגלל זה היא כזאת בלתי.
לא זכרתי בהתחלה, אבל אז חשבתי על זה ונזכרתי שהיה איזה קטע שאחרי הרבה חיכוכים בינהם היה קטע שלנגדון ממש צעק והשפיל את סנטוס על כך שהיא לא יודעת דברים ורובי (בתקופה שהוא עוד אהב את לנגדון) לקח אותו החוצה ונזף בו.לנגדון בעידודה של אל-האשימי מתנצל בפני סנטוס על זה שהוא היה דוש אליה ביום העבודה הראשון שלהם יחד.
(האם הוא אכן היה דוש אליה? אני רוצה לחזור לקרוא מה כתבנו עליהם בעונה הראשונה, כי אני לא בטוחה שזה מה שחשבתי).
זהו, הנחתי שזה לא שיודעים את כל האמת על מה שהוא עשה. אז בעצם הוא סיפר לאנשים על כך שהייתה לו התמכרות אבל לא על זה שהוא גנב. ולדעתי כן היה קטע שבו לנגדון בערך מאיים על רובי שלא יספר על כך שהוא גנב ורובי באמת לא סיפר ולכן רובי כל כך כועס עליו ולכן גם האחרים לא מבינים למה רובי כל כך כועס.בכל אופן היא לא מקבלת את ההתנצלות שלו כי עדיין רוב הצוות לא יודעים שהוא למעשה גנב תרופות מהבי"ח ולכן יותר מאשימים אותה, שהיא כאילו הלשינה עליו שהיה מכור, ואני די מבינה את הטיעון שלה. אבל אם הוא יחשוף את זה אז יהיו לזה השלכות משפטיות חמורות, לא?
די הייתי מעוצבן על מל (פעם ראשונה בחיי) עם התגובה שלה אל אחותה. אבל אחרי זה הבנתי. באמת מוזר לגלות משהו כזה לראשונה כשזה לא משהו שהיא חשבה עליו אי פעם בהקשר של אחותה, בנוסף לחשש שאולי מנצלים אותה, בנוסף לזה שאחותה שיקרה לה המון זמן והיא גם ככה במצב מנטלי קשה עם מה שהיא עברה בשימוע הזה.מל לא מקבלת טוב את זה שלאחותה יש חבר שהיא שוכבת איתו וכבר חצי שנה היא מסתירה את זה ממנה, ואפשר גם בהחלט להבין אותה, אבל מתברר שמה שעוד קשה לה זה לא רק הדאגה לאחותה אלא גם לזה שהיא עצמה תשאר לבד בלעדיה.
הולי שיט הפצע שלה היה נוראי. זה ממש הקפיץ אותי. אולי כי גם ממש לא ציפיתי לשום דבר.דר' מ'קיי הולכת להעניק טיפול לחסרת-בית נרקומנית בפארק שליד ביה"ח ולוקחת איתה את אוגילבי,
אוגילבי היה ממש מסכן שם. ממש ריחמתי עליו.שאם למישהו עוד היה צל של ספק לגבי זה שהוא על הספקטרום אז אני בטוחה שאחרי הסצינה הזאת כבר אין...
חוץ מזה הוא גם די מסכן עם הפציינט שלו המורה לאנגלית שהוא היה דווקא ממש נחמד והביא לו ספר לקרוא (כי הוא חשב שאולי לא יהיה לו מה לעשות במשמרת)
אז מסתבר שהוא פספס לבדוק משהו חשוב, וגם מוהאן שבפניה הוא הציג את המקרה לא שאלה אותו את השאלה הנכונה ולא הבינה נכון את תשובתו, ובקיצור האיש הזה כמעט מת וצריך עכשיו ניתוח דחוף.
יתכן שהיה פה שילוב של האוטיזם של אוגילבי שצריך להיות מדויקים במה ששואלים אותו וחוסר הריכוז של מוהאן בגלל הבעיות האישיות עם אמא שלה וההתקף פאניקה.
זה באמת היה נורא מגעילבכל אופן רובי מאשים את מוהאן, וכשהיא אומרת לו שהיא אולי לא מתאימה לעבודה שם אז הוא אפילו לא מגיב, שזה בעיני יותר מגעיל מצידו מההתפרצות עליה בפרק הקודם.
כן, גם זה היה לא יפה.עוד מקרה שמראים לנו את חוסר הרגישות שלו זה שהוא מתחיל לדבר דווקא יפה עם מל על איך שהיא מרגישה בעקבות העדות שנתנה, אבל אז נוטש באמצע שהיא מדברת בשביל לצעוק על מ'קיי על כך שיצאה עם אוגילבי לטפל בנרקומנית בפארק (היא באמת היתה צריכה לפחות להגיד).
האמת שלא חשבתי על זה ככה. יש בזה משהו.אבל אני חושבת שמראים לנו עד כמה הוא באמת שחוק וצריך את החופש הזה.
זה היה צפוי לכולנו.ומצד שני כמובן שיש משהו חמור לחבר שלו ועכשיו הוא מבטיח להשאר בשבילו לפחות עד אחרי שיעשו לו CT.
אני חושב שקוראים לו גייב, אבל אני לא בטוח.משטרת ההגירה מביאה אישה שנפצעה והם צריכים לעצור אותה, אז כל המטופלים שהם מהגרים בלתי חוקיים בורחים וגם חלק מאנשי הצוות למרות שיש להם אישורים חוקיים אבל הם מפחדים מהם ולכן צריך להפטר מהם כמה שיותר מהר אבל העצבים עולים וזה מסתבך והם עוצרים את האח הזה שאני לא זוכרת את שמו.
ג'וי הזאת די מגעילה עם איך שהיא מדברת אל האישה וגם איך שהיא מתחילה תיאוריות לא מבוססות. ואפילו אם יש סיכוי מסויים שהאישה הזאת באמת עשתה משהו לא בסדר, זה מצב נוראי. אגב, לרגע אני ממש פחדתי שבאמת נראה את האישה נמעכת על ידי המשאית ההיא.ומגיעה אישה עם הבן שלה שנרדם באוטו וחטף מכת חום קשה, והיא מגיבה בצורה שנראיית קצת מוזרה אז ג'וי חושדת בה שהיא הרגה אותו במכוון אבל זה רק כי היא בשוק והיא כמעט מתאבדת אבל אל-האשימי עוצרת בעדה בזמן.
בפינת הסיפור המשעשע/מטופש של הפרק.אה ויש מטופל אחד שיצא לו המרפק מהמקום כשתפס כדור במשחק בייסבול אז הוא לא מוכן לשום סוג של הרדמה כי הוא מפחד שיגנבו לו את הכדור אז מחזירים לו את המרפק למקום בלי הרדמה.
אני יודעת כמה זה אישיו אצל אמריקאים כי היה לא מזמן עניינים ויראליים שקשורים לקטע הזה שהכדורים שתופסים במשחקים שווים המון כסף אז יש מקרים שילד מנסה לתפוס ואיזה מבוגר אחר ליד כאילו "גונב לו" ואז עושים להם שיימינג, ולא תמיד גם השיימינג מוצדק.
אבל עדיין מה הבעיה שלך עם הרדמה מקומית...
הלוואי והייתי בטוח כמוך, אני ממש מפחד שיקרה משהו רע.בסוף מטופל שהגיע מורדם אחרי קטטה כשהיה שיכור מתעורר כשאמה האחות החדשה מטפלת בו והוא נכנס לפאניקה ותופס אותה חזק ואף אחד לא רואה.
אמה!
אני בטוחה אבל שהיא תהיה בסדר, לא באמת עובד עלי הקליף האנגר הזה.
אני מקווה שזאת לא תהיה פינה קבוע (כי אין לי כוח לראות אותה)* פינת אמא של ג'באדי מגעילה אליה: היא מגיעה להליך חירום אצל המטופל שפספסו את הבעיה שלו וישר שואלת את ג'באדי "זה את שפישלת?"
אני זוכרת שהיה בניהם איזה משהו.לנגדון בעידודה של אל-האשימי מתנצל בפני סנטוס על זה שהוא היה דוש אליה ביום העבודה הראשון שלהם יחד.
(האם הוא אכן היה דוש אליה? אני רוצה לחזור לקרוא מה כתבנו עליהם בעונה הראשונה, כי אני לא בטוחה שזה מה שחשבתי).
מל לא מקבלת טוב את זה שלאחותה יש חבר שהיא שוכבת איתו וכבר חצי שנה היא מסתירה את זה ממנה, ואפשר גם בהחלט להבין אותה, אבל מתברר שמה שעוד קשה לה זה לא רק הדאגה לאחותה אלא גם לזה שהיא עצמה תשאר לבד בלעדיה.
אבל אני רואה את זה כסוג של המשך לסצנה בתחילת העונה שמל אומרת שכל מה שהיא אוהבת זה מה שבקה אוהבת. מבחינתה של מל כל הקיום שלה סובב סביב בקה, מה היא צריכה בלי לחשוב רגע על הצרכים של עצמה. אין לה חיים חברתיים, יש לה רק את העבודה שנועדה לפרנס את שתיהן ואת אחותה והיא מרגישה נבגדת שאחרי כל ההקרבה שלה, בקה מסתירה ממנה דבר כזה והיא גם מקנאה, כי מל לא מרשה לעצמה חיים רומנטיים, היא אפילו לא מעלה על דעתה שזה אפשרי. וזה לא הוגן.די הייתי מעוצבן על מל (פעם ראשונה בחיי) עם התגובה שלה אל אחותה. אבל אחרי זה הבנתי. באמת מוזר לגלות משהו כזה לראשונה כשזה לא משהו שהיא חשבה עליו אי פעם בהקשר של אחותה, בנוסף לחשש שאולי מנצלים אותה, בנוסף לזה שאחותה שיקרה לה המון זמן והיא גם ככה במצב מנטלי קשה עם מה שהיא עברה בשימוע הזה.
ואז עוד נוסף על זה מה שהיא אומרת שהיא מפחדת שהיא תהיה לבד, באמת עצוב מאוד. (תכלס מה שיהיה ממש עצוב אם כן יעיפו את לנגדון זה שמל תאבד אותו שוב)
יתכן שהיה פה שילוב של האוטיזם של אוגילבי שצריך להיות מדויקים במה ששואלים אותו וחוסר הריכוז של מוהאן בגלל הבעיות האישיות עם אמא שלה וההתקף פאניקה.
בכל אופן רובי מאשים את מוהאן, וכשהיא אומרת לו שהיא אולי לא מתאימה לעבודה שם אז הוא אפילו לא מגיב, שזה בעיני יותר מגעיל מצידו מההתפרצות עליה בפרק הקודם.
אבל בלי קשר לזה שהוא מגעיל, אם היא מאבדת ריכוז ולא שואלת את השאלות הנכונות האיש הזה(ומטופלים אחרים) היה עלול למות.זה באמת היה נורא מגעיל
עוד מקרה שמראים לנו את חוסר הרגישות שלו זה שהוא מתחיל לדבר דווקא יפה עם מל על איך שהיא מרגישה בעקבות העדות שנתנה, אבל אז נוטש באמצע שהיא מדברת בשביל לצעוק על מ'קיי על כך שיצאה עם אוגילבי לטפל בנרקומנית בפארק (היא באמת היתה צריכה לפחות להגיד).
אני חושבת שהרובי הזה אדם הוא מורכב נוראכן, גם זה היה לא יפה.
אבל אני חושבת שמראים לנו עד כמה הוא באמת שחוק וצריך את החופש הזה.
ג'סי! הוא חמוד.שטרת ההגירה מביאה אישה שנפצעה והם צריכים לעצור אותה, אז כל המטופלים שהם מהגרים בלתי חוקיים בורחים וגם חלק מאנשי הצוות למרות שיש להם אישורים חוקיים אבל הם מפחדים מהם ולכן צריך להפטר מהם כמה שיותר מהר אבל העצבים עולים וזה מסתבך והם עוצרים את האח הזה שאני לא זוכרת את שמו.
דווקא לא הרגשתי זה מטיפני.וכן היא קצת הלכה לקטע הלימודי עם האמירה המאוד בוטה של רובי אל השוטר הזה על כך שהוא מפריע, אבל באופן כללי זה היה לדעתי עשוי די טוב.
אה ויש מטופל אחד שיצא לו המרפק מהמקום כשתפס כדור במשחק בייסבול אז הוא לא מוכן לשום סוג של הרדמה כי הוא מפחד שיגנבו לו את הכדור אז מחזירים לו את המרפק למקום בלי הרדמה.
זה נחמד שהם הביאו את הקטע הזה כדי להקליל קצת את הפרק, אחרי המוות של רוקסי והדרמה עם ICE.בפינת הסיפור המשעשע/מטופש של הפרק.
אבל מצד שני רובי נכנס למוד אבא דוב וישר הלך להרים לג'בדי מול אימא שלה ולתת לה הזדמנות להוכיח את עצמה מולה(והוא צדק כי ג'בדי הייתה ממש מקצועית בסצנות איתה, רגועה והכל.).* פינת אמא של ג'באדי מגעילה אליה: היא מגיעה להליך חירום אצל המטופל שפספסו את הבעיה שלו וישר שואלת את ג'באדי "זה את שפישלת?"
לא זכרתי בהתחלה, אבל אז חשבתי על זה ונזכרתי שהיה איזה קטע שאחרי הרבה חיכוכים בינהם היה קטע שלנגדון ממש צעק והשפיל את סנטוס על כך שהיא לא יודעת דברים ורובי (בתקופה שהוא עוד אהב את לנגדון) לקח אותו החוצה ונזף בו.
ברור שאני זכרתי שהיו ביניהם את כל הקטעים האלו, מה שלא זכרתי רק זה מה אני בדיוק הרגשתי לגביהם ואת מי מהם יותר הצדקתי...אני זוכרת שהיה בניהם איזה משהו.
גרסיה יודעת כי סנטוס סיפרה לה כשהיא חשדה בו, ואח"כ כשהתברר שצדקה אז גם ביקשה מגרסיה לא לספר.אגב, מעניין שהיאאמרה שרק איזה 3 אנשים יודעים שהוא גנב תרופות, אז מעניין אותי מי חוץ מרובי יודע.
לא שמתי לב שאל-האשימי שמעה אותם! אני צריכה לחזור רגע לסצינה... אוקיי אכן רואים אותה עומדת קצת מאחורה בסוף ומסתכלת עליהם, אבל זה לא 100% ברור אם היא שמעה כל מה שנאמר. כאילו נראה לי שלנגדון היה אמור להיות קצת יותר מוטרד ולחוץ אם זה נאמר בווליום שמי שבמרחק שהיא עמדה יכול היה לשמוע.ועוד משהו - אל האשימי שומעת את השיחה שלהם אז עכשיו אני תוהה איך זה ישנה את היחס שלה אל לנגדון והאם היא תספר עליו עכשיו את האמת.
מה שהיא עצוב נורא בעיני בזה זה שמל נראיית כל כך רגילה לזה שמפסיקים להקשיב לה באמצע, וגם שבדיוק הדבר שהיא אומרת לו כשהוא מפסיק להקשיב זה שאין לה בעצם אף אחד לדבר איתו.כן, גם זה היה לא יפה.
כל הכבוד שזיהית את זה ועשית את מה שצריך!האמת שאני לקחתי השבוע חופש בימים שני ושלישי בדיוק מהסיבה הזאת - שאני הרגשתי שאני חסר סבלנות יותר מהרגיל עם אנשים.
הסדרה כאן לחלוטין נוגעת בנושא חם מאוד בארה"ב כרגע (ואני מניח שזה צולם עוד לפני שזה נעשה יותר חם אחרי שICE הרגו שני אזרחים בחודשים האחרונים).
וכן היא קצת הלכה לקטע הלימודי עם האמירה המאוד בוטה של רובי אל השוטר הזה על כך שהוא מפריע, אבל באופן כללי זה היה לדעתי עשוי די טוב.
אני גם לא הרגשתי את זה כמטיפני בפרק, אבל בדיעבד אני מסכימה עם ניק שזה היה. במיוחד כי אנשי ה-ICE האלו הוצגו כמניאקים בצורה מאוד קיצונית ולא הראו שום צד אנושי שלהם.דווקא לא הרגשתי זה מטיפני.
כן היא מאוד שיפוטית כלפיה מהרגע הראשון בצורה מוגזמת וגם לא מקצועית בשביל רופאה.ג'וי הזאת די מגעילה עם איך שהיא מדברת אל האישה וגם איך שהיא מתחילה תיאוריות לא מבוססות. ואפילו אם יש סיכוי מסויים שהאישה הזאת באמת עשתה משהו לא בסדר, זה מצב נוראי.
מכך שהאמא לא קראה לשום אבא עד עכשיו הם כנראה הניחו שאין אבא בתמונה, אבל אתה צודק שזה לא בהכרח נכון.והאם פיספסתי משהו? כי לא שמעתי שמישהו מדבר על להיות בקשר עם האבא של הילד.
אבל אני רואה את זה כסוג של המשך לסצנה בתחילת העונה שמל אומרת שכל מה שהיא אוהבת זה מה שבקה אוהבת. מבחינתה של מל כל הקיום שלה סובב סביב בקה, מה היא צריכה בלי לחשוב רגע על הצרכים של עצמה. אין לה חיים חברתיים, יש לה רק את העבודה שנועדה לפרנס את שתיהן ואת אחותה והיא מרגישה נבגדת שאחרי כל ההקרבה שלה, בקה מסתירה ממנה דבר כזה והיא גם מקנאה, כי מל לא מרשה לעצמה חיים רומנטיים, היא אפילו לא מעלה על דעתה שזה אפשרי. וזה לא הוגן.
ויש גם את העובדה שהיא מפחדת שהיא תאבד את העבודה שלה ואת בקה ואז לא יהיה לה כלום.
זה גם נכון. (ועדיין במצב פחות עצבני שלו רובי כנראה היה גם אומר לה מילת עידוד כלשהי)אבל בלי קשר לזה שהוא מגעיל, אם היא מאבדת ריכוז ולא שואלת את השאלות הנכונות האיש הזה(ומטופלים אחרים) היה עלול למות.
כן (וגם לא מקצועי מצידם לריב על זה מול המטופל).(והיה נחמד לראות את מל יוצאת אחר כך על ויטקר וסנטוס שרבו מי יטפל בניירת של הבחור הזה)
כן!אבל מצד שני רובי נכנס למוד אבא דוב וישר הלך להרים לג'בדי מול אימא שלה ולתת לה הזדמנות להוכיח את עצמה מולה
זה הרגיש לי אחד הפרקים הכי מדכאים בסדרה הזאת.אז עכשיו גם דיינה יורדת מהפסים וזה לא כיף שאימא ואבא רבים.
מאוד מטריד שהיא מסתובבת עם זה. גם בגלל שזה אומר שהיא בכזאת חרדה.אז דיינה מסתובבת(כנראה מאז שהיא הותקפה) עם בקבוק חומר הרגעה למרות שטכנית היא לא אמורה, היא הזריקה את זה למטופל שתקף את אמה והוא חטף חבלה בראש וזעזוע מוח. אחר כך מסתבר שהיה לו שילוב של קוקאין ואלכוהול בדם ובגלל זה הוא תקף את אמה.
זה מה שקרה? זה הרגיש יותר שאל השימי ניחשה ורובי לא תיקן אותה.רובי מספר לאל השימי את האמת על לנגדון.
מוזר איך הגולגולת הפתוחה היה הדבר הקל.מגיע עוד מטופל עם פגיעת זיקוקים עם חתך נוראי בקרקפת ושבר באיזו עצם בחזה בהתחלה זה לא נורא אבל אז זה נתפתח למשהו רציני ויש כמה רגעים מוזרים-סוג של חמודים עם גרסיה וסנטוס.
כן זה היה נחמד.מל ומוהאן מטפלים בזוג קשישים שהבעל(קפטן קרייגן ממדור מיוחד!!!!) פוגע בטעות באישה וגורם לה לפגיעה בירך ויש מלא דיבורים על זקנים שחיים לבד וכל מיני כאלה. בסוף האישה לא פצועה ממש קשה ומוהאן שמה לב שהתרופות של הבעל כנראה פוגעות לו בשווי משקל ועוד כל מיני כאלה ולמעשה אם הוא יפסיק לקחת את התרופות האלו אז הם יוכלו לחזור הביתה בלי להצטרך דיור מוגן וכאלה.
*אהבתי את מל ומוהאן יחד.
האם זה היה נחמד מצידו? כי זה הרגיש לי קצת נחמד וגם קצת אסהולי - לדעתי מה שהוא אמר לה זה שהתמחות בגריאטריה תתאים לה כי זה יותר בקצב שלה - כלומר ירידה על כך שהיא איטית. ואומנם היא לא אמרה שום דבר אבל הרגיש לי שהיא לקחה את זה כעקיצה.**רובי אומר למוהאן שהיא צריכה לשקול תת התמחות בגריאטריה וזה כנראה הכי קרוב שהיא תגיע להתנצלות ממנו על זה שהוא היה אסהול כלפיה קודם.
הבן שלו היה כזה מסכן.הם מטפלים במישהי שפספס את הטיפול דיאליזה שלו ועכשיו סובל מסיבוכים של זה.
אוי כן, זה היה ממש מטריד. ובאמת עם כל המצב רוח שלה בזמן האחרון אני די דואג. אם כי לפחות בחלק מהפרק הזה הרגיש שמפרגנים לה יותר וזה טוב לה.סנטוס לוקחת ממש קשה שרובי הציע לויטקר לשמור לו על הבית בזמן שהוא איננו. מצד אחד זה היה ממש חמוד הסצנה בין ויטקר וסנטוס אבל זה מפחיד אותי שהיא לקחה את האזמל מהעגלה שם.
החבר הזה עולה על למה רובי מרגיש שהוא חייב לצאת עוד היום - כי הוא מרגיש שאם הוא לא יעשה את זה עכשיו הוא לא יעשה את זה בכלל. המקום הזה הוא כמו ביצה שטובעים בה.החבר של רובי ממשיך להתעכב כי יש מטופלים יותר דחופים ממנו והוא מאיים לעזוב, רובי מצליח לשכנע אותו להישאר.
כן? אני לא זוכר סצנה של שניהם בפרק?גם מקיי מתחילה לתהות עם הכל בסדר בראש של רובי.
הקטע הזה היה מוזריש בין מקיי ולבין לנגדון שיחה על איך זה שהמיון הופך אותם לקהי חושים. ואז לנגדון מציע למקיי חיבוק והיא כזה: נופפפפפ.
אני אשמח לא לראות את זה שוב(נורא מסקרן אותי לדעת מה קרה למטופלת עם הכוויות שמש הרציניות ובאסה שלא חזרו אליה, אבל אני מוזרה)
על כך שהוא מאשים את עצמו...רובי ודיינה פותחים את הסיפור עם לנגדון ואני חושבת שדיינה פגעה בול בניתוח שלה.
זה מתאו, האח שהיא התחילה איתו בעונה 1 והיה קטע מצחיק שהוא דחה אותה מול פציינט (כלומר אמר שהוא לא יוצא עם אנשים מהעבודה) והיא אחר כך הודתה שקשה לה לחשוב מולו או משהו כזה.אחד האחים של משמרת הלילה מגיע ויש לו וייב עם ג'בדי.
ונראה לי זה הכל?
כןאז עכשיו גם דיינה יורדת מהפסים וזה לא כיף שאימא ואבא רבים.
אהבתי שהוא צועק "פאק על כולכם! אה לא עלייך אדון שוטר..."אז דיינה מסתובבת(כנראה מאז שהיא הותקפה) עם בקבוק חומר הרגעה למרות שטכנית היא לא אמורה, היא הזריקה את זה למטופל שתקף את אמה והוא חטף חבלה בראש וזעזוע מוח. אחר כך מסתבר שהיה לו שילוב של קוקאין ואלכוהול בדם ובגלל זה הוא תקף את אמה.
אוף ועכשיו זה נראה שגם היא נגד לנגדוןרובי מספר לאל השימי את האמת על לנגדון.
וג'וי פולטת "אופס" כשהיא עושה איזה שגיאה בתפירת הקרקפת שלו, אז סנטוס צריכה ללמד אותה שלא אומרים אופס ליד מטופל.מגיע עוד מטופל עם פגיעת זיקוקים עם חתך נוראי בקרקפת ושבר באיזו עצם בחזה בהתחלה זה לא נורא אבל אז זה נתפתח למשהו רציני ויש כמה רגעים מוזרים-סוג של חמודים עם גרסיה וסנטוס.
**רובי אומר למוהאן שהיא צריכה לשקול תת התמחות בגריאטריה וזה כנראה הכי קרוב שהיא תגיע להתנצלות ממנו על זה שהוא היה אסהול כלפיה קודם.
כן גם אני הרגשתי שזה יצא לו יותר כמו משהו שלילי, למרות שאני לא חושבת שהוא התכוון שזה יצא ככה, כאילו כן זה רעיון טוב גם לדעתי ואני גם חושבת שהוא התכוון לזה כרעיון טוב למקום שיותר יתאים לה, אבל אי אפשר היה לא להרגיש שזה גם אומר שלדעתו היא לא מתאימה לתפקיד פה, כמו שהיא אמרה על עצמה בפרק הקודם והוא לא תיקן אותה... וגם מהתגובה שלה היא כנראה לקחה את זה ככה.האם זה היה נחמד מצידו? כי זה הרגיש לי קצת נחמד וגם קצת אסהולי - לדעתי מה שהוא אמר לה זה שהתמחות בגריאטריה תתאים לה כי זה יותר בקצב שלה - כלומר ירידה על כך שהיא איטית. ואומנם היא לא אמרה שום דבר אבל הרגיש לי שהיא לקחה את זה כעקיצה.
כלומר אני לחלוטין חושב שזה באמת יכול להיות רעיון טוב עבורה, ואולי הוא גם באמת חושב ככה. אבל הוא העביר את זה עם העקיצה לדעתי.
כן וגם ג'באדי ממש נהנתה מזה מהצדסנטוס לוקחת ממש קשה שרובי הציע לויטקר לשמור לו על הבית בזמן שהוא איננו. מצד אחד זה היה ממש חמוד הסצנה בין ויטקר וסנטוס
אז זה מזכיר לי עכשיו שהיתה סצינה, נדמה לי בעונה ההקודמת, שרואים אותה בשירותים עושה פיפי וציינתי פה שראו שיש לה צלקות מחתכים על הירכיים, ואני אז חשבתי שזה קשור לפגיעה המינית שהיא עברה בילדות, אבל עכשיו אני חושבת שהקטע זה באמת שהיא חותכת את עצמהאבל זה מפחיד אותי שהיא לקחה את האזמל מהעגלה שם.
גם מקיי מתחילה לתהות עם הכל בסדר בראש של רובי.
כן היא אכן עשתה לו שיחה קטנה על "חברים שלה שהביאו את עצמם לקצה" או משהו כזה.כן? אני לא זוכר סצנה של שניהם בפרק?
אני דווקא לא הייתי מתנגדתיש בין מקיי ולבין לנגדון שיחה על איך זה שהמיון הופך אותם לקהי חושים. ואז לנגדון מציע למקיי חיבוק והיא כזה: נופפפפפ.
בטח עוד נראה.(נורא מסקרן אותי לדעת מה קרה למטופלת עם הכוויות שמש הרציניות ובאסה שלא חזרו אליה, אבל אני מוזרה)
אחד האחים של משמרת הלילה מגיע ויש לו וייב עם ג'בדי.
כן היא היתה כזאת חמודה בסצינה ההיאזה מתאו, האח שהיא התחילה איתו בעונה 1 והיה קטע מצחיק שהוא דחה אותה מול פציינט (כלומר אמר שהוא לא יוצא עם אנשים מהעבודה) והיא אחר כך הודתה שקשה לה לחשוב מולו או משהו כזה.
בהחלט חינוכי בקטע מאוד פוליטיוהכניסו שם מידע חינוכי לגבי זה שסוגרים בתי חולים קטנים ולכן לאנשים שגרים רחוק מהערים הגדולות יש נסיעה ארוכה בשביל להגיע לבית חולים.
לחלוטין צודקת וכל הכבוד להג'וי עושה את הדבר שלא נראה כמותו בסדרה - נגמרת המשמרת שלה והיא הולכת הביתה. לנגדון בשוק וגם אומר לה את זה. והיא אומרת לו שרופאים צריכים לשמור על עצמם מפני שחיקה. והיא די צודקת.
זה באמת מוזר.עוד משהו עם ג'וי - אחרי איזה 10 שעות משמרת עם וויטקר היא נזכרת שהיא רוצה להצטלם איתו כי הוא אגדה בין הסטודנטים. הוא כמובן חושב שזה מחמאה עד שהיא חושפת שזה בגלל שהוא גר בבית חולים כמה חודשים (מוזר לי שהם יודעים על זה)
וואי בכלל לא שמתי לב שהוא לא היה.היה לנו חופש מאוגילבי הפרק כי הוא עדיין למעלה עם הבחור שכמעט מת בגללו (האמת שאני ממש לא זוכר מה קרה בפרק שעבר)
גם לי זה הרגיש כבד.זה הרגיש לי אחד הפרקים הכי מדכאים בסדרה הזאת.
או שיורים טילים וכל המשפחה מבלה עם הכלבים בממ"ד...אוף אני מתגעגע לאירועי ירי שמגבשים את כולם.
לא, הוא אשכרה שפך את כל הסיפור מולה. היא רק שמה לב שיש ביניהם מתח.זה מה שקרה? זה הרגיש יותר שאל השימי ניחשה ורובי לא תיקן אותה.
גם לדעתי, אבל זה היה חמוד.אם כי גם קצת היה לי מוזר שיש כאוס גדול במחלקה עדיין ושתי רופאות שלמות (כלומר זה לא שאחת עדיין סטודנטית) מתעסקות במקרה שהוא ממש לא חירום.
כן, ראו על הפנים שלה שהיא נעלבה קצת.על כך שהיא איטית. ואומנם היא לא אמרה שום דבר אבל הרגיש לי שהיא לקחה את זה כעקיצה.
לחברה של אימא שלי היה סרטן והיא הייתה צריכה לנסוע מאחד הקיבוצים ליד ק"ש לרמב"ם לטיפולים. ואני לא רוצה לחשוב על אנשים שגרים במקום כמו אילת...והכניסו שם מידע חינוכי לגבי זה שסוגרים בתי חולים קטנים ולכן לאנשים שגרים רחוק מהערים הגדולות יש נסיעה ארוכה בשביל להגיע לבית חולים.
(אם זה נכון במדינה הקטנה שלנו אני לא יכול לדמיין איך זה בארה"ב)
כן, זה היה כזה לשתי דקות במסדרון.כן? אני לא זוכר סצנה של שניהם בפרק?
זה לא היה לפני עשר שעות?אז זה מזכיר לי עכשיו שהיתה סצינה, נדמה לי בעונה ההקודמת, שרואים אותה בשירותים עושה פיפי וציינתי פה שראו שיש לה צלקות מחתכים על הירכיים, ואני אז חשבתי שזה קשור לפגיעה המינית שהיא עברה בילדות, אבל עכשיו אני חושבת שהקטע זה באמת שהיא חותכת את עצמה![]()
אני חושבת שכל הבנות צריכות חיבוק מלנגדוןאני דווקא לא הייתי מתנגדת![]()
נראה כאילו רובי הלך להתעלף אחרי שהיא אמרה את זה(אבל היא צודקת, עם כל הבלאגן שיש שם הם צריכים עוד רופא בכיר).* אל-האשימי מודיעה לרובי שהיא הולכת להמליץ להנהלה שיהיו בכל משמרת שני מנהלים לחדר המיון ולא אחד (אני בעד בתנאי שזה יהיו רובי ואבוט)
כן, אבל לא הבנתי מה הקשר כאילו. אפילו לא קישרתי שזה בגלל העישון.* ג'באדי והפקידה המבוגרת שחזרה לסייע להם - היא קוראת לג'באדי idiot savant (מה הקשר בכלל? זה כינוי שהיו קוראים לאנשים עם מוגבלות מנטלית כלשהי שבמקביל היו גאונים באופן כלשהו, לא לילדים מחוננים). אז ג'באדי מודיעה לה שכבר לא משתמשים בכינוי הזה כי הוא פוגעני, וההיא רק צוחקת עליה שמילניאלים נעלבים מכל דבר וג'באדי שוב מתקנת אותה שהיא ג'ן Z, וההיא קוראת לה סנואו-פלייק.
אני חיבבתי עד עכשיו את הפקידה הזאת אבל היא התגלתה פה פתאום כמגעילה ממש. וכל זה רק כי ג'באדי העירה לה שאסור לה לעשן שם. (אבל זה דווקא אמין לי שמעשנים נהיים מגעילים כשמעיזים להעיר להם.)
וואלה, שכחתי מזה.אז זה מזכיר לי עכשיו שהיתה סצינה, נדמה לי בעונה ההקודמת, שרואים אותה בשירותים עושה פיפי וציינתי פה שראו שיש לה צלקות מחתכים על הירכיים, ואני אז חשבתי שזה קשור לפגיעה המינית שהיא עברה בילדות, אבל עכשיו אני חושבת שהקטע זה באמת שהיא חותכת את עצמה![]()
וואלה נכוןכן היא אכן עשתה לו שיחה קטנה על "חברים שלה שהביאו את עצמם לקצה" או משהו כזה.
ברור שזה עדיף שיהיו שניים. אבל איך יהיה להם תקציב לזה?* אל-האשימי מודיעה לרובי שהיא הולכת להמליץ להנהלה שיהיו בכל משמרת שני מנהלים לחדר המיון ולא אחד (אני בעד בתנאי שזה יהיו רובי ואבוט)
מאוד מטריד שהרופאים שלנו כבר יכולים להיות זומרים* ג'באדי והפקידה המבוגרת שחזרה לסייע להם - היא קוראת לג'באדי idiot savant (מה הקשר בכלל? זה כינוי שהיו קוראים לאנשים עם מוגבלות מנטלית כלשהי שבמקביל היו גאונים באופן כלשהו, לא לילדים מחוננים). אז ג'באדי מודיעה לה שכבר לא משתמשים בכינוי הזה כי הוא פוגעני, וההיא רק צוחקת עליה שמילניאלים נעלבים מכל דבר וג'באדי שוב מתקנת אותה שהיא ג'ן Z, וההיא קוראת לה סנואו-פלייק.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.