The Passions Aword's

../images/Emo68.gifאנד דה ווינר איז....../images/Emo41.gif../images/Emo2.gif

טם טם טדםםם...
שחקן השנה : אית'ן! ולא רק בגלל היופי!! (יההה רייט... חחח)
שחקנית השנה : (הייתי שמחה להעניק את הפרס לקיי אבל משום מה היא לא מועמדת??!?!?!?!?!?
) טוב אז אני אעניק את הפרס לצ'ריטי כי היא משחקת את הרעה ממש מצחיק ואני אוהבת את זה
זוג השנה: איך לא.. תרזה אית'ן וגוון-החתונה (נמשך יותר מידי זמן אבל זה היה פחות משעמם מ"שרידן לא סומכת על לואיס".
הערב הארוך ביותר:הלילה שתרזה בהוספיטל עם שרידן וההיפנוזה (הם לא החליפו בגדים שבועיים וחציייייייייייייייי!!!!!
)
הוספתי קטגוריה משלי- הכוכבת של "תשוקות" ואני בוחרת כמובןןןןן בקייייי1 !!! < מתגעגעים אליך מאודדד
תחזרי הבייתה לתשוקותת!

Shir cp

New member
והעובדות על גלן...הקדמתי אותך....

חחח...טוב, גם אני השגתי כמה עובדות על גלן גרינג ה.....(כל הדברים הטובים)... והעובדות הן:
גלן נולד בלוס אנג'לס ב-13.2.1971 (יום השנה לרוחות הרפאים..חח).
שני ההורים שלו היו היפים זרוקים , אמו אמנית ואביו פסל.
הם העניקו לו את השם היווני 'גלן' כדי שיהיה לו שם מיוחד.
בגיל 18 עבר גלן לניו-יורק וסיים את לימודי התיכון בהתכתבות.
גלן פצח בקריירת הדוגמנות ועבד באירופה.
כשגלן חזר לארצות הברית החל ללמוד קולנוע באוניברסיטת מיאמי וסיים את לימודיו בהצטיינות.
בשנת 2000 התחתן גלן בסתר עם חברתו ג'נה בלאס וגאס.
באותה שנה נבחר גלן לאחד מחמישים האנשים היפים ביותר ע"י מגזין 'פיפל'.
גלן חושב שהדבר הכי יפה בגוף שלו הוא החיוך
.
גלן חושב שהדבר הכי מכוער בגוף שלו הן כפות הרגליים (חחח...הוא לא יודע מה הבנות בפורום היו מוכנות לעשות כדי לגעת בהן..).
בזמנו הפנוי הוא מנגן בגיטרה באס
ומשחק כדור עף חופים
. טוב, זהו חברים, זו ה
ה , לקחת מ
'ויוה'
.

I n n u e n d o

New member
הוא מנגן בבסססססססססססססססססססססססס

אההההההה עכשיו זה מוסיף לשלמות שלו
יאוזה

דוגרי...

וזה גיילן לא גלן...
עוד כמה עובדות מעניינות: המילה הראשונה שלו הייתהEYORE שאני די בטוחה שהכוונה לשם של החמור מפו הדוב - איזה חמוד
והשם המלא שלו זה GLAEN LAIUS GERING לאיוס זה השם האמצעי שלו

אמממ היא לא רק סורקת את העובדות../images/Emo70.gif

היא גם תסרוק את התמונה בלי החולצה שהייתה ליד העובדות

טוה

שחקן השנה: איתן (סורי אבל עם כל הכבוד (ויש כבוד) עם כל המושלמות של לואיס הוא שחקן גרוע!) שחקנית השנה: אייבי זוג השנה: תרית'ן! נעלם השנה: פיית' עלילת זוג השנה: תרזה-איתן-גוון הערב הארוך ביותר: ההיפנוזה של שרידן + תרזה בבית חולים!

I n n u e n d o

New member
אמא של צ'ריטי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אחות של גרייס למה להיות בורים

crazystav

New member
את בורה!../images/Emo46.gif בסה"כ שחכתי כי לא

הראו אותה הרבה זמן.....

hadardit

New member
פרסי התשוקות

שחקן: לואיס שחקנית: תרז'ה זוג השנה: שואיס נעלם השנה: ג'סיקה עלילת זוג השנה: שרידן ולואיס הערב הארוך ביותר: פיית' והמעבר להרמוני

אמממ ניסיון קטנטן לאוהבי שואיס../images/Emo70.gif

אנ'לא יודעת אם תאהבו את זה או לא אבל הנה תמונה שאני עשיתי לשואיס ותגידו לי אם היא יצאה יפה... וזהו אז יאללה תתחילו לשרשר תגובות

שאלה בקשר ללילה ההכי ארוך...

בעצם הלילה שתרזה בבית חולים והחגיגה של אית'ן וגוון זה יום אחרי יום לא? ועוד משהו כמה ימים לפי דעתכם היו מתחילת הסדרה שזה בערך שנה וקצת נכון? והעלילה כאילו גם באמת עברה שנה וקצת אבל בעצם זה עניין של ימים מועטים....

למעלה