The Passions Aword's

The Passions Aword's

הסלבריטי נכנסים, האור כבים ו.. טקס תשוקות מתחילה *כפיים* *כפיים* *כפייפ* #אני יודע שחסרות הרבה קטגוריות אבל הזכרון שלי קצר מידי, חחח
# שחקן השנה: איתן מיגל סם לואיס שחקנית השנה: שרידן צ'רטי תרזה אייבי זוג השנה: שרידן ולואיס תרזה ואיתן טימי וטאביתה!!! צ'רטי ומיגל נעלם השנה: פיית' האנק ג'סיקה עלילת זוג השנה: תרזה איתן וגוון - החתונה שרידן ולואיס – הסוג מתגלה צ'אד וויטני – השמועה של קיי גרייס סם ואייבי – האם יתגלה הסוד על איתן? הערב הארוך ביותר: הלילה שתרזה בבית החולים הלילה עם שרידן והיפנוזה הלילה עם החגיגה לאיתן וגוון הלילה עם צ'רטי, פיית והמעבר להרמוני

והפרס הולך ל...

שחקן השנה: לואיס (למרות שלדעתי זה ג'וליאן הע-נ-ק) שחקנית: אייבי זוג השנה: רק אחד? טוב אז טאביטימי נעלם השנה: פיית' עלילת זוג השנה: תרזה אית'ן וגוון- החתונה הערב הארוך ביותר: למה הפרום נייט לא נכלל פה
טוב, אז אני בוחרת בהלילה עם צ'ריטי,פיית' והמעבר להרמוני

והפרס הולך ל...../images/Emo140.gif

רגע שנייה אני צריכה לפתוח את המעטפה חחחח שחקן השנה: לואיס - הוא היה פשוט מדהים!!!! וזה לא רק שהוא חתיך ושרירי ומושלם
שחקנית השנה: אייבי- פשוט שחקנית מעולה למרות שאני אוהבת את תרזה כי בינינו השחקנים בתשוקות לא משהו אאיבי היחדה לפי דעתי שמשחקת כמו שצריך ואולי גם רבקה
זוג השנה: תרזה ואיתן- היה קשה לבחור בים שואיס לתרי'תן אבל בםופו של דבר בחרתי בהם כי העלילה שלהם הייתה הכי מעניינת והם פשוט מושלמים ביחד לא ששואיס לא מושלמים אבל הם יותר....
קבלו תמונש שלהם: נעלם השנה: ג'סיקה- הממ את האנק ופיית אנחנו רואים אבל קצת את ג'סיקה שכחתי ממנה בכלל הרבה פרקים היא לא הייתה

יאא שכחתי כמה קטוגריות אז הנה המשך:

עלילת זוג השנה: תרזה איתן וגוון - החתונה הערב הארוך ביותר: הלילה עם החגיגה לאיתן וגוון בתמונה החתונה של תרית'ן שלא התקיימה

Shiranus

New member
נצל"ששש חשוב!! ../images/Emo13.gif

אנשים אני מאושרת!!!! השגתי את העובדות על גאלן שהיה בעיתון ויוה (ישששששששששששששששששששששששששש!) והיה לי את זה ביום שני אני ישים את זה באתר שלי או פה

lula1

New member
התשובות שלי...

שחקן השנה: אית'ן שחקנית השנה: שרידן זוג השנה: תרזה ואיתן נעלם השנה: ג'סיקה עלילת זוג השנה: צ'אד וויטני – השמועה של קיי הערב הארוך ביותר: הלילה שתרזה בבית החולים הלילה עם שרידן והיפנוזה

I n n u e n d o

New member
../images/Emo26.gif

שחקן השנה: לואיס(רק בגלל שאין ג'וליאן
) שחקנית השנה: אייבי זוג השנה: טימי וטאביתה!!! נעלם השנה: ג'סיקה עלילת זוג השנה: שרידן ולואיס – הסוד מתגלה הערב הארוך ביותר: הלילה עם שרידן והיפנוזה

והפרס הולך ל......

שחקן השנה: לואיס אממממ וגם גוליאן אבל יותר לואיס חחחחחח! שחקנית: אייבי זוג השנה: שואיס. נעלם השנה: פיית'. עלילת זוג השנה: תרזה איתן וגוון- גם עם החתונה. הערב הארוך ביותר: הלילה שתרזה בבית חולים ושרידן עושה את ההיפנוזה זה לדעתי היה הלילה ה-ארוך
אבל ממש

תיקון כול התשובות../images/Emo70.gif והפרס הולך ל..

הסלבריטי נכנסים, האור כבים ו.. טקס תשוקות מתחילה *כפיים* *כפיים* *כפייפ* הזוכים על פי: שרופת תשוקות-שניה אני לא אמתח אותכם ואני אפתח את המתנה חחחחח אבל............. הנה זה בא: שחקן השנה: לואיס שחקנית השנה: אייבי זוג השנה: שרידן ולואיס נעלם השנה: פיית' עלילת זוג השנה: תרזה איתן וגוון - החתונה הערב הארוך ביותר: הלילה עם שרידן והיפנוזה אמממממ וזהו

crazystav

New member
והאוסק הולך ל....

קודם כל רציתי להודות להורי שהביאו אותי עד הלום... ולכל.... מממ ועכשיו לפתחית המעטפה!! (תופיםםםםם!!!?!?!!?) שחקן השנה: אית'ן! שחקנית השנה: אייבי זוג השנה: תרית'ן! נעלם השנה: גסיקה.... עלילת זוג השנה: תרזה אית'ן וגוון הערב הארוך ביותר: הלילה שתרזה בבית החולים הלילה עם שרידן והיפנוזה

למעלה