the pain!!!

amiak

New member
the pain!!! ../images/Emo32.gif

my back is soooo painfull! all those hours infront of the computer cause me severe back pain, my eyes hurt. wrist harly functioning and i´m all out of shape... does your long stays at the computer cause you any problems? i mean health ones... amia

e-magine

New member
בדרך כלל אין לי כאבי גב ולא כאבי

עיניים, פעם היו לי כאבים בשורש כף יד ימין, אבל אני לא יודע כמה זה שייך לשימוש בעכבר כי פעם נפלתי על היד הזאת. וכמו שכבר אמרתי פעם, יש לי רק כאבי לב.

לא ווכרת שאמרת את זה אי../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

את העניין עם כאבי לב קבל את השתתפותי הכנה מקווה שהם לא רבים מדי אוף איזה תיק זה הלב

שירז**

New member
אני זוכרת . בשיאי

הגלישה שלי, סבלתי גם מכאבי פרקי יד, דלקות חוזרות , כאבי עיניים , וכמובן גב, מה שהכריח אותי לקנות כיסא מיוחד של ד"ר גב. האמת כיסא די מוצלח אבל לא לתווך ארוך, מזל שאני לא סובלת מכל זה עכשיו שחושבים על זה , פתאום זה ניראה מוזר. איזה נזקים המחשב יכול לגרום לנו. "כאבי לב"... אחד הדברים שזה יכול לעשות . ואלה הדברים שאנו צריכים לדעת גם להתמודד איתם. יש כל מיני סוגי כאבי לב. מקווה שהוא לא כזה משמעותי בתחומים אחרים בחיים. ואכן הלב הוא תיק ללא תחתית שיכול להכיל בו מכל .

e-magine

New member
כאבי הלב חלפו לי מזמן

וככל שזה תלוי בי ועד כמה שאני יכול להעריך ולקוות, בלי להתנבא, הם לא יחזורו אף פעם. לגבי כאבי גב, אפשר להגיד שאני אדם שלמד באינטנסיביות מגיל 18, ואחר כך, לפני המחשב, עבד בקריאה וכתיבה של עשרות עמודים כל יום. גם כתיבה ידנית על דפים וקריאה של הרבה שעות ביום גורמת לכאבי גב.

למעלה