the other guys - שאלות

kinspirit

New member
the other guys - שאלות

אוקיי, עוד פרק של סטארגייט שודר במחוזותינו, ולהלן מספר נקודות שעלו בראשי בעודי צופה בפרק... א) כאשר שני הבחורים האלה רצו להם במסדרונות הריקים (לחלוטין!) מאדם, תהיתי לעצמי מה הסיבה בדיוק שספינת אם צריכה כל כך הרבה מסדרונות? האם באמת יש שם כל כך הרבה ג'אפה שמאכלסים אותם? בסדרה כמו סטאר טרק לדוגמה, תמיד היו אנשים שעברו במסדרונות כאשר הדמויות המרכזיות עברו בהם. זה פשוט נראה מוזר כזה...וכשחושבים על זה, זה תמיד ככה, כשחברי SG1 מתרוצצים להם על ספינות אם (מה שקורה די הרבה). תמיד המסדרונות ריקים. ב) כאשר חברי הצוות דיברו עם אותם שני בחורים נחמדים והסבירו להם את הסיבה האמיתית שהם על הספינה (שהם באו לפגוש מרגל של הטוקרה) תהיתי האם הם לא פוחדים שאולי יש ציתות בתאים האלה... או שהם לא שמעו בעולם הגואלדים על הטכנולוגיה הקטנה והיעילה הזו. ג) אוקיי, זה משהו שאני פשוט חייבת לשמוע את דעתכם עליו - בסוף הפרק, כאשר הוא מתעורר מהחלום בהקיץ - האם זה אומר שהוא חלם את כל הפרק?! אני בהתחלה חשבתי שהוא חלם רק את קבלת המדליות, אבל אז מישהו אמר לי שהוא למעשה חלם את הכל...אני אובדת עצות, אני לא יודעת כיצד להבין את הסוף הזה. עזרתכם דרושה בדחיפות!

Hakarpad

New member
אז ככה...

א. ספינת אם של הגאולד - הא'טק מכילה בד"כ בסביבות 1000 לוחמים ועוד מעט אנשי פיקוד (אדון מערכת+...) לפחות כך טיאלק מסביר בDouble Jeopardy ב. אין ציטוט בגאולד... אחרי הכל היוהרה היא החולשה של הגאולד... אפילו התקשורת שלהם (הכדורי תקשורת) אינה מאובטחת בכלל... (ולכן הטוקרה לא משתמשים בה ובדומה לה). חוצמזה שדרכי הציטוט היחידות שהיו אי פעם בגאולד זה על ידי מרגל בפנים... אז בטח שאין מכשור לציטוטים. ג. החלום הוא החלק האחרון אני לא יודע אם הוא כן קיבל מדליה או לא אבל בטח שסם לא נשקה אותו... בין כך ובין כך כידוע שהפרקים עם פלגר הם פרקים הזויים... ולכל מי שאבנג'ר (2) אומר משהו

kinspirit

New member
אוקיי, אז במקרה הזה...

א. אז היכן בדיוק כל הלוחמים האלה מסתתרים?! ג. זה עדיין לא עונה על השאלה - האם הוא חלם את *כל* הפרק, או רק את החלק האחרון של חלוקת המדליות?

[TNT]

New member
אוקי

א. הספינה חנתהמ השאומר שאין ממש צורך להפעיל אותה ורוב הג'אפה כנראה היו בשטח. ב. כמו שהקרפד אמר יוהרה ג. גם אני לא יודע

Hakarpad

New member
טוב אז שוב... קצת ../images/Emo58.gif

א. הספינה ענקית... אתם לא חושבים במובנים גדולים מספיק... אני זוכר את הלודאון של העונה השביעית שבה הם מספרים על אחת הספינות שאנשי האפקטים אמרו להם לחשוב בגדול והם לא הבינו עד שהם ראו מה יצא בוידאו... ומאז הם חושבים בגדול על כל דבר. הספינה ענקית... 1000 ג'אפה לא ממלאים את הספינה... 1000 ג'אפה זה אומר שיש מספיק ג'אפה בהיכון להכנס לDeathgliders ועוד משו כמו 2 שומרים בכל מעבר במקרה והספינה בפעילות מבצעית. + הספינה גם הייתה על הקרקע בכוכב לכת של הגאולד כך שיש גם ג'אפה על הקרקע וגם אין כוננות בספינה. ג. את כל הפרק הוא לא חלם כי אחרת על מה הוא מספר בפרק אבנג'ר? הוא חולם רק את חלוקת המדליות (או רק את הנשיקה של סם אם חילקו את המדליות) אבל אבנג'ר פרק הרבה יותר הזוי ביננו :)

kinspirit

New member
בקשר לגודל הספינה

אוקי, אז עכשיו עולה השאלה בשביל מה בדיוק הם צריכים ספינה ענקית שכזו?! נראה לי קצת בזבוז לבנות ספינות ענקיות אם אין צורך בכל מאה אלף החדרים שבתוכה. מה כבר יש להם לשים שם? זה לא כמו האנטרפרייז שיש בה חדרי מגורים מרווחים, חדרי הנאה כמו הולודק, מעבדות ומי יודע מה עוד. בשביל מה הגואלד צריכים ספינה כזו גדולה? וגם אנשי כדור הארץ אם אנחנו כבר בנושא...

subatoi

New member
*בלי* שראיתי אותו אתמול

(אני אראה אותו ביום ג', מוקלט), אני בדיעה שכל הפרק הרי הזוי, בנימה מצחיקה ולא רציני כ"כ. וככה גם הסוף עם הנשיקה. למה שהוא יהיה אחרת? למה כל הפרק ההזוי הוא אמת ורק הסוף ההזוי לא? יותר הגיוני ששניהם יושבים במעבדה כל היום (כמו שרואים בסוף, למיטב זכרוני), ומפנטזים על הכל. על להיות בשטח, להיות גיבורים, ולקבל נשיקה. חוצמזה, ש"אפילו" התקציר ב"גייטוורלד", עם הסיום שלו, לא נותן מקום לספק. לא הגיוני שרק הסוף יהיה חלום, ושאר הפרק לא, בלי הפרדה ברורה. אלא אם כן רוצים לחרפן את המעריצים. מה שלא יפה מצידם...

דקל ב

New member
../images/Emo58.gifלגבי ההזיות

בחיים המדען לא מוצלח כלל... אפשר לראות באמת בפרק האונג'ר 2.0 בעונה 8 שיחה שלו עם אימו בה היא (ע"פ התגובות שלו) מפרטת את כל הכשלונות שלו. גם המבט ונושא השיחה העיקרי שלו על הקרקע בפרק ששודר בשבת הן בכיוון ההזוי והחולמני. אני לא חושב שהוא חלם את כל הפרק כי בפתיחה של אוג'ר 2.0 מסופר על הפרק ששודר. חוצמזה, אין כל ספק שאונג'ר 2.0 קרה כי הוא מופיע בדו"ח החקירה של "הפודל" (לשעבר) של סנטור (סגן הנשיא) מקנזי. לכן ניתן להסיק כי גם הפרק המדובר קרה. הבחור פשוט מדען הזוי... ביננו הגברים: מי לא הוזה לפעמים על קרטר?! ומי מאיתנו מתכחש לעובדה כי היה כותב פרק בכיכובו וכיכובה אם רק היה יכול? (נקווה שחברה שלי לא תיראה את ההודעה...)

Hakarpad

New member
*סנטור קינסי ../images/Emo13.gif Kinsey

ומאורעות הפרק הנ"ל חוזרות ונשמעות וע"כ לא יתכן שכל הפרק היה חלום - ע"כ צריך להסיק שרק הסוף הוא חלום.

למעלה