the one that gut away

Sith Master

New member
לא מונעת../images/Emo19.gif

זה שיש לי את כל שירי לד זפלין על המחשב אומר שלא ביקשתי את לד זפלין 4 לפסח? ביקשתי וקיבלתי... וזה שיש לי את כל השירים על המחשב אומר שאני לא רוצה עדיין את כל הדיסקים? רוצה ועוד איזה.... וחוץ מזה... על המחשב יכול להיות לך רמקולים כל כך טובים שהם יותר טובים בלהיות רמקולים מאשר ג'ימי פייג' טוב בלהיות גיטריסט. ותשמעי איתם מצוין את כל השירי מפ3 שלך. אבל תצאי מהבית..... ומה את חושבת הדיסק אוכל יותר טוב? הדיסקים המקוריים נשמעים כל כך הרבה יותר טוב מהצרובים. ואם את רוצה דיסק מיוחד לתריבת מוזיקה הוא עולה 25 שח ליחידה. אז גם יש את הסיכון שיהרס בצריבה, וגם הוא נשמע יותר טוב מצרוב רגיל אך עדיין יש מעט הבדל בין זה למקורי. וזה עולה סך הכל חצי מדיסק מקורי. אז לא עדיף להשקיע ולטפח את הלהקה האהובה עלייך (במקרה שלי דפלין, אצלך פלויד)- על אף שהם לא יוצאיו עוד תקליטים.
אני אומר את זה רק על סמך החומה כי עוד לא שמעתי אחרים אבל תהיו מאוד מאוד בשקט ואל תגלו לאף אחד: אני לא אוהב את פינק פלויד.

ThE RhythM

New member
אם זה רק על סמך החומה

אין לך מה לדאוג פשוט תשמע תקליטים שהם לא החומה :) תשמע את דארק סייד ותחזור להגיד איך היה

Princess Grace

New member
תנסה את wish you were here

לדעתי, הדיסק הכי טוב שלהם. יהיו כאן שיגידו שלא.. אבל... אני מעדיפה חומר יותר מתקדם שלהם מאשר את האלבומים הראשונים.

meandmeandme

New member
באת פה כדי לעצבן אותי?

או שבעצם היית פה לפני
הרבה לפני..
לא אמרת שאתה הולך לישון איזה חודשיים? טוב.. אבל אם כבר אתה ער אז אני חושב שאני לא אצליח להתעלם מהשירשור הכביר הזה. מה אין לי אתה שואל? אין לי ביטלס אין לי שום דבר של קלפטון חוץ מאיזה אוסף שהיה לי פעם אין לי לד זפלין חוץ מהרימסטרס אין לי דיפ פרפל אין לי קווין אין לי סטונס אין לי כמעט כלום, מה שיש לי זה: כמעט כל פינק פלויד (חוץ מ2) 8 פרוג 2 מי 3 פפרס (החדש לא גרוע) ועוד כל מני נספחים. אני מודה ומתבייש במה שיש לי. אבל אני עוד צעיר ושנים רבות ואלבומים רבים עוד לפני.

Paranoid Y

New member
אני המנצח!! אין לי ממש כלום!!../images/Emo3.gif

אין לכם שניים או שלוש וקוראים לזה בושה?? לי חסרים איזה 30000 אלבומי חובה.... בגלל שכמעט אין אף כלום... יש לי רק 4 אלבומים של פינק פלויד..
..(ועם כל האהבה שלי אליהם... אז רוב השירים שלהם לא שמעתי בחיים..
) ויש לי תקליט אחד של רורי גלאגר (שטכנית לא נחשב...בגלל שהפטיפון לא עובד.. אז אני לא יכול לשמוע..) ועוד תקליט זעיר מאד של WINGS עם פול מקארטני... שאפילו שהפטיפון עבד...הוא לא עבד
אז זהו... אל תצחקו יותר מידי
.... בינתיים עד שיהיה אצלי משהו... אסתפק בלשמוע שירים רק ברדיו ובטלווזיה
..ואולי אצל חברים.. וכן..נזכרתי..יש לי גם תקליט של יהורם גאון

המממ

האמת, התקליטיה שלי די מכובדת, אבל אין לי כלום של הביטלס חוץ מאת האוסף הקיקיוני משהו "וואן" שקיבלתי מתנה באיזה חנות...

Liricooli

New member
המון שאין לי,

אבל אני קונה אותם בגלים, בשביל להתעמק בכל אחד. הענין הוא שנכנסתי עמוק לפרוג רק לאחרונה. יש לי רק קרימזון אחד, ואני לא מתכנן על in the court בקרוב, כי יש לי את כולו על המחשב. אין לי אחד של רנסאנס, כי עוד לא הגיע לטאוור ליד ביתי. אין לי עדיין ג'נטל ג'איינט, כי לא התעמקתי באלו שיש לי על המחשב מספיק. גם אין לי אחד של יס, למרות שאני הולך לקנות את close to the edge ו- relier (סליחה על הטעות כתיב) בקרוב. גם אין לי אחד של ראש. הא, ושכחתי גם ELP, למרות שהייתי קרוב לקנות את בריין סלאד, אבל הוא היה כפול בהופעה חיה והיו שם רק שירים ממוסחרים, והגרסה הקצרה של karn evil 9, אז וויתרתי. גם את אנימלס של פינקפלויד אצטרך לקנות מתישהו... לירי

למעלה