The O.C. 4

DreamS_HunteR

New member
The O.C. 4../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif

מכיוון שפורום מחוז אורנג' (AKA THE OC) כאן בתפוז די נכחד, וחבל, החלטתי להעלות לכאן את הסוגייה הזאת שנקראת העונה הרביעית של THE OC. אז אני השבוע סיימתי לצפות בארבעת הפרקים הראשונים של הסדרה, ואני יודע שרבים ממבקרי הטלויזיה בארה"ב קטלו את הסדרה על הסף, ומיד התחרטו עם בואו של הפרק הרביעי בעונה. אז אם כבר הספקתם לראות את הפרקים הראשונים בעונה הרביעית, מה דעתכם? האם הסדרה באמת צריכה לרדת? בהתחלה המעריצים בארה"ב ממש חששו שזוהי הולכת להיות העונה האחרונה (נוכח שלושת הפרקים הראשונים שהיו מאוד מאוד מסובכים, מורכבים וממש ממש ... מעפנים בדביקותם). אבל הגיע הפרק הרביעי, סת' חזר להיות סת', ראיין מוצא לעצמו רומן חדש (עדיין לא ממש, אבל זה מסתמן להיות הרומן של העונה, עם.. שכחתי איך קוראים לה.. זאת שהייתה יו"ר מועצת תלמידים הבית ספר או משהו כזה). סאמר חזרה לעצמה קצת ומצאה את מקומה בקולג'.. ועוד כל מיני דברים שמחזירים את הסדרה להיות העונה הראשונה והמשובחת שלה בז'אנר. אז מה דעתכם?

DreamS_HunteR

New member
אז אני מבין שאף אחד לא ראה../images/Emo121.gif

את העונה הרביעית עדיין

הסדרה הזאת נהייתה כל כך גרועה שזה

מפחיד
לא היה פרק אחד בעונה3 שאפשר לומר שהוא היה פרק טוב....לעומת זאת מגרש ביתי רק משתפרת עם הזמן... אני מאוד מאוד מאוד מקווה שיבטלו את או.סי אחרי העונה הרביעית...

darklighter

New member
מגרש ביתי אכן הולכת ומשתפרת בעונה 4

ולא שהיא הייתה צריכה שיפור...

היא בהחלט הייתה צריכה../images/Emo3.gif../images/Emo182.gif

עונה 1ו-2 היו פשוט זועההההההההה
אבל עונה 3 הייתה מעולה ואין לי כבר סבלנות לראות את עונה4

DevilGirl92

New member
אממ

העונה השלישית הייתה ממש גרועה אבל אם הפרק הרביעי היה כל כך טוב, כמו בעונה הראשונה..אז יכול להיות שהסדרה תחזור להיות טובה כמו פעם (נקווה שכך יהיה)

GaloshiT

New member
העונות הראשונות היו ממש טובות..

במיוחד העונה ה2 שהייתה הכי חזקה לדעתי.. העונה ה3 הייתה גרועה אבל היו פה ושם פרקים טובים.. המוות של מריסה בסוף היה קטלני... ואני כבר לא מתלהבת מהסדרה הזו כמו פעם... לא כל כך מצפה לזה.. אבל אני כן רוצה לראות איך יתגלגל המוות של מריסה...

למעלה