the next song is

backstreet girl

New member
the next song is

time האם אתם אוהבים את השיר: 1)ברור...איך אי אפשר לאהוב שיר כ"כ איכותי,אמיתי,מקסים ומשמעותי... 2)שיר יפה...אני אוהבת אותו... 3)שיר נחמד אבל קצת משעמם... 4)שיר מהחור של התחת... מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה- המילים,הקולות או המנגינה?

backstreet girl

New member
אני:

האם אני אוהבת את השיר: 1)ברור....איך אי אפשר לאהוב שיר כ"כ איכותי,אמיתי,מקסים ומשמעותי... שורה אהובה: so here we are and we'll alaways stay together מי שר שם הכי יפה: ניק... מה יותר יפה- המילים, הקולות או המנגינה? המילים ללא ספק...

hadasrulez

New member
../images/Emo13.gif Me

time האם אתם אוהבים את השיר: זה תלוי באיזה מצב רוח אני.. 1)ברור...איך אי אפשר לאהוב שיר כ"כ איכותי,אמיתי,מקסים ומשמעותי... 2)שיר יפה...אני אוהבת אותו... מה השורה האהובה עליכם? Time Look where we are And what we’ve been through מי שר שם הכי יפה? ניק מה יותר יפה- המילים,הקולות או המנגינה? הכלללללל

NarihS

New member
טוב אני

האם אתם אוהבים את השיר: 2. שיר יפה.. אני אוהבת אותו מה השורה אהובה עליכם: so here we are & we'll always stay together מי שר שם הכי יפה: ניק מה יותר יפה: המילים

Blue fairry

New member
שלי! ../images/Emo9.gif

האם אתם אוהבים את השיר: 2)שיר יפה...אני אוהבת אותו... מה השורה האהובה עליכם? Look where we are And what we’ve been through מי שר שם הכי יפה? בראין ליטרל מה יותר יפה- המילים,הקולות או המנגינה? הכל

bshainb

New member
ממ...אני../images/Emo70.gif

ברור אי אי אפשר לאהוב שיר ככ איכותי,אמיתי,מקסים ומשמעותי השורה האהובות עלי זה Look where we are And what we’ve been through שר הכי יפה בראין והכל יפה שם!!!

למעלה