The new kids on the Northern block!

Oshry058

New member
The new kids on the Northern block!

שלום לכולם! אנחנו קבוצה חדשה שמקווים להיכנס לליגה בעונה הבאה (אחת מהשתיים שאוריאל דיבר עליהן וeffkef שאל לגביהן). Northern Stars, או, כוכבי הצפון! אנחנו מתאמנים כרגע בנהריה עם סגל של כ-20 שחקנים. אנחנו בחיפוש אחר שחקנים, צוות אימון וספונסר. מאחר וכולם מדברים פה על הרצון לפתח את הליגה ולעזור כקבוצה אחת לאחרת, אנחנו מבקשים פה עזרה: אם אתם מכירים חבר'ה שמכירים חבר'ה שמכירים חבר'ה (וכו') שרוצים להיכנס לליגה וגרים באיזור הגליל, נשמח אם תפנו אותם אלינו. כוכבי הצפון בפייסבוק, או [email protected] אנחנו צריכים עזרה ולא מתביישים לבקש אותה! שיהיה לכולנו חג שמח וכשר! תודה!

bumperz100

New member
עלו והצליחו

כל הכבוד חברים, אני מקווה שאכן תצטרפו כקבוצה מן המניין. גם אם לא העונה, אז בעונה שאחריה, לא להשבר עם יש קשיים בהקמה... אני בטוח שחשבתם על זה כבר, אבל מה עם מכללת תל-חי? ניסיתם לגייס שם? בכל מקרה, אני בטוח שאם רק תבקשו כאן עזרה- יציעו לכם. בשביל זה יש את הפורום. נתראה על המגרש!

Oshry058

New member
תודה לשניכם

מגרש הבית עדיין לא סגור, אבל הוא יהיה פה באיזור נהריה. בעניין הגיוס, אנחנו עובדים על זה אבל תל-חי לא היה לנו בראש אז תודה!

תל חי זה ליד קרית שמונה.

קצת רחוק, הייתי אומר. אם כבר מכללות - תנסו בעכו, תנסו באורט בראודה כרמיאל.... הרבה יותר קרוב ונגיש.

bumperz100

New member
אופס....

אתה צודק בהחלט! טעות שלי, חשבתי על מטולה משום מה.... למטולה רלוונטי מאוד תל-חי.... העיקר שתהיה קבוצה

Oshry058

New member
מצטער שאני נאלץ להקפיץ את השרשור

אבל קיבלנו דד-ליין! אנחנו צריכים עוד שחקנים בדחיפות אז אנחנו מבקשים עזרה! אם אתם, או חברים שלכם מכירים חבר'ה מהצפון שמעוניינים לשחק, בבקשה הפנו אותם אלינו! אנחנו צריכים עוד לפחות 10 שחקנים על מנת להירשם לליגה והזמן הולך ואוזל!! שוב תודה - כוכבי הצפון!

למעלה