The Morning Show - Season 4🍎📺

didalf

Well-known member
זה. בסדר, רק הצפייה שלי נחשבת במילא כי לונה טועה ומטעה.
זה לא עניין של סדרה. זה מאבק על הנשמה של היקום.
צפה בקובץ המצורף 138749

Lhuna3

Well-known member
פרק 4X10
Knowing Violation
יואו ברדלי מסכנה כבר איזה חודש בכלא בבלארוס בתא מגעיל ומענים אותה עם אורות שלא מכבים ומוזיקת דת' מטאל בפול ווליום 😭
והיא כזאת גיבורה שמתעקשת לא להסגיר את הבחורה שהיא נפגשה איתה.
חסר להם אם היא לא יוצאת משם עד סוף הפרק!

וקורי עם סלין במיטה |בוכה| סלין שעושה הכל בשביל להשאיר את ברדלי בגולאג!
מה נהיה ממך? ומה עם הדו"ח שקיבלת בסוף הפרק הקודם במעיל??
בסדר הא פגוע ממנה ובצדק לחלוטין, אבל כמו שצ'יפ אומר היא בפאקינג גולאג! אז די תסלח לה כבר או לפחות תהיה בנאדם!
לפחות אל תשכב עם האויב(ת)!

לפחות אלכס וצ'יפ עוד עושים מאמצים בשבילה.

יאיי קורי נזכר בפלאשבק מתוק של שיחה מתוקה שלהם מתוקים במיטה |מאוהב|

ויאיי מה שמו החדש הולך לגלות על סלין שהיא התעסקה עם ה-AI בכוונה!

קורי מהרהר הרהורים לבד על שפת הנהר... אני מרגישה שהוא הולך להגיע להחלטה הנכונה!!

זהו די האמת מתגלה ועכשיו כולם יודעים על סלין!
ויש לה עוד מהלכים היא מאיימת על אלכס... אבל היא בדרך למטה כבר אין ספק שהם ינצחו אותה איכשהו.
אני רק מקווה שזה יקרה בפרק הזה ולא שימשכו לי את זה לעונה הבאה!

ייאי אלכס מתפטרת אבל אז אומרת לעזאזל עם הכל ויוצאת למלחמה!! |מאוהב|
וקורי עוזר לה להפיל את סלין בשידור חי אחרי שמיילס מספר לו את כל האמת שאמא שלו גם היתה מעורבת בעסקת הטיוח עם סלין בשביל להשיג לו את המשרה!

ככה זה מרגיש כשעושים בסוף את הדבר הנכון:
1763579853453.png

אני קצת כועסת עליו שלקח לו יותר מדי זמן להבין מה הדבר הנכון, למרות שאני גם מבינה שהוא היה במצב קשה אחרי מה שגם ברדלי וגם אמא שלו עשו לו, אבל מצד שני היו לו ביד כבר לפני השיחה עם מיילס מספיק ראיות להבין בדיוק מה הדבר הנכון...
(אגב אם מיילס ידע הכל על העסקה והטיוח כבר מזמן, כמו שזה נשמע, הוא לא אמור להיות גם מואשם בסיוע לפשע?)
אבל לא משנה הדבר הכי חשוב זה שבסוף הוא עשה נכון ועזר לאלכס לחשוף את האמת על סלין וגם להציל את ברדלי |לב|

לסיכום אלכס יצאה שוב מלכה בסוף העונה |כתר| (וגם צ'יפ יש לציין!)(ומשום מה גם אבא של אלכס בסוף, באופן לא קשור לכלום.)
וקורי וברדלי כנראה אמנם כבר לא יהיו ביחד, אבל לפחות הוא כבר לא עם סלין והוא עזר לה לחזור הביתה והם יוכלו לחזור להיות חברים חמודים ואני אצטרך להסתפק בזה. (אם בכלל שניהם יחזרו לעונה 5, מה שפתאום אני בספק... 🥶)

למעלה