The Morning Show - Season 4🍎📺

LeAnnDylan

Well-known member

LeAnnDylan

Well-known member
בשעה טובה עלתה העונה החדשה🥳🥳🥳🥳
אני יודעת שרובכם מעפנים ולא צופים אבל אני הולכת לחפור פה את החיים אז פתחתי שרשור בנפרד כדי שהודעות שלכם על דברים פחות חשובים לא יפריעו לי להתפנגירל!

סיימתי עכשיו לראות את הפרק הראשון ויש לי מלא מה להגיב אבל אני אחרי 12 שעות בעבודה ויש לי מחר עוד 12 שעות וכל שעת שינה חשובה לכן אני אחפור כמו שצריך בשלב מאוחר יותר אבל אומייגאד!!!!! איזה אושר!!!!|מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב|

Lhuna3

Well-known member
פרק 4X01
האימפריה הרומית שלי
(מה הקשר של שם הפרק?)

אוקיי אז... אנחנו בשנת 2024
לקח לי זמן להזכר שבאמת היתה האולימפיאדה בפאריז עם הטקס ההזוי שלהם :-D

אלכס מראיינת ספורטאית איראנית שרוצה לערוק עם אבא שלה ואלכס עוזרת להם לברוח מהמלווים מטעם המשטר, האמת שהיא יצאה מלכה.
אני אוהבת גם שהיא ממשיכה להתעניין בגורלם ובאמת אכפת לה מהבת המסכנה במיוחד.
רק שמתברר שהאבא הוא מדען גרעין איראני (זה לפני שחיסלנו את רובם) וזה יכול ליצור תקרית דיפלומטית, ובלה בלה, אבל מה שמעניין יותר את הרשת זה שהם יאבדו את הזיכיון שהשיגו לסיקור בינלאומי של האולימפיאדה, ובשביל זה הם התחייבו להמנע מפוליטיקה בסיקור שלהם אז עכשיו כאילו אלכס עשתה להם בעיה עם זה.
אז היא מודחת מהנסיעה לפאריז ובמקום זה תתחלף עם מי שעכשיו מנחה את תוכנית הבוקר (אם הבנתי נכון).

קורי בינתיים מסכן בארץ המקונסלים כמו איזה מיץ' |שפם| וכל חטאו שהיה מאוהב וחמוד!
אז הוא מחוץ לעניינים, מנסה להפיק איזה סרט כושל וצריך להתחנף לשחקניות וכל מיני סוכנים.
איזה קיום אומלל.

וברדלי משוחררת על-תנאי ומרצה לתקשורת באיזה קולג' במזרח (או מערב) וירג'יניה.

אז בחזרה לרשת: מיה (שמנהלת שם עכשיו במקום מיץ') והאסייתית שהיא הבוסית שלה (זה לא גזענות אני סתם עוד לא זוכרת את השם שלה), מחליטות להציע לברדלי לחזור לצד אלכס בתוכנית הבוקר באופן זמני לפחות.
כי בכל זאת שנת בחירות והם צריכים גם מישהי מהצד הרפובליקני לכאורה בשביל הרייטינג.
אז מיה נשלחת לוירג'יניה כאילו עוד לא המציאו את הטלפון, אבל ברדלי מסרבת להצעה.

אבל אז ברדלי מקבלת טיפ מאלמוני שטוען שיש אפשהו הרעלה שהורגת ציפורים ואנשים ומטויחת ומפתה אותה לחזור לתפקידה העיתונאי בשביל לחקור את זה.
אז היא מקבלת את ההצעה של מיה וחוזרת לניו-יורק.
ואז היא מבקרת את אלכס ומגלה לאכזבתה שאלכס בכלל לא רוצה שהיא תחזור להגיש איתה.
מסתבר שבעצם רמת המעורבות של ברדלי בהסתערות על גבעת הקפיטול נשארה ידועה רק לאלכס וקורי (וה-FBI) אבל שאר ההנהלה של הרשת יודעים רק שהיא ידעה על אחיה ולא הסגירה אותו (הבנתי נכון?)
אז אלכס חוששת מאוד שאם הכל יתגלה זה ישליך גם עליה.
וזה מה שמביא אותה להתקשר עם האדם השני מלבדה שיש לו אינטרס לכאורה שברדלי לא תחזור לטלויזיה (כדי שהמקרה ישכח ותקופת הקינסול שלו תגמר) - קורי!
יאללה איחוד ומהר!! :love::love::love:

דברים קטנים אחרים:
* חששתי מאוד בסוף עונה שעברה שידברו עלינו. בינתיים הוזכרה עזה אבל בקטנה (רק שהבן זוג של מיה כנראה נסע לסקר שם או משהו), וגם קונפליקט ישראל-אירן. אני עדיין קצת חוששת למרות שממש לא נראה לי שהם בעניין להתעסק עם זה.
* הבוסית האסייתית שוכבת עם החבר של הבוסית שלה? אוקיי נראה לאן זה הולך.
* כחלק מהאיחוד של הרשתות מסוף העונה הקודמת, יש גם איזה דוש עם פודקאסט על כמה שגברים עכשיו מדוכאים(?) כנראה שיהיה איתו משהו.
* אה, וג'רמי איירונס מגלם את האבא (הדושי למדי) של אלכס.

LeAnnDylan

Well-known member
אוקיי אז... אנחנו בשנת 2024
לקח לי זמן להזכר שבאמת היתה האולימפיאדה בפאריז עם הטקס ההזוי שלהם :-D
חח וואי אני מתחילה לראות ואני כזה יואו מה קשור עכשיו האולימפיאדה:-D אבל אני אוהבת שהסיפורי חדשות שלהם זה סוג של ברקע והם לא לוקחים באמת חלק פעיל בעלילה, כי הם באמת לא רלוונטים להיום. זה מזה בעייתי לצלם סדרה שעוסקת בחדשות שמשודרת איזה שנה וחצי אחרי שכותבים אותה. אבל נגיד גם בקטע של קורי שהוא נמצא בלוס אנג'לס באמצע השריפות ענק, זה היה הכי כדרך אגב כזה למרות שבחדשות פה זה העסיק אותנו במשך חודשים. אבל הוא ממש הצחיק אותי שהוא פותח את הווילון ומציץ החוצה ורואה את העשן של השריפות והוא כזה "עשן כתום?! מה הכתירו את טראמפ לאפיפיור??":-D:-D
אלכס מראיינת ספורטאית איראנית שרוצה לערוק עם אבא שלה ואלכס עוזרת להם לברוח מהמלווים מטעם המשטר, האמת שהיא יצאה מלכה.
אני אוהבת גם שהיא ממשיכה להתעניין בגורלם ובאמת אכפת לה מהבת המסכנה במיוחד.
האמת שכן, זה היה מצוין וגם באמת מהמם מצידה לדאוג לילדה הזאת באמת. אני תוהה אם זה יהיה חלק יותר משמעותי בעלילה או כמו עם לונה וההפלות בעונה הקודמת שזה סתם איזה פילר לפרק וחצי.
אגב הצחיק אותי בהתחלה שאלכס עושה איתם סמול טוק כזה לפני הראיון והיא מתעניינת אם יצא להם לטייל בעיר והאבא אומר שהילדה רצתה לראות את גשר ברוקלין ואז הילדה אומרת "אתה רצית לראות את הגשר, אני רציתי לראות את ברוקלין" וכשאלכס שואלת מה יש בברוקלין? הילדה כזה "טימות'י שאלמה":-D רק שהיא אמרה את זה עקום וזה היה חמוד ומשעשע.
רק שמתברר שהאבא הוא מדען גרעין איראני (זה לפני שחיסלנו את רובם)
:-D
וזה יכול ליצור תקרית דיפלומטית, ובלה בלה, אבל מה שמעניין יותר את הרשת זה שהם יאבדו את הזיכיון שהשיגו לסיקור בינלאומי של האולימפיאדה, ובשביל זה הם התחייבו להמנע מפוליטיקה בסיקור שלהם אז עכשיו כאילו אלכס עשתה להם בעיה עם זה.
מתי אלכס לא עושה להם בעיות:-D
אז היא מודחת מהנסיעה לפאריז ובמקום זה תתחלף עם מי שעכשיו מנחה את תוכנית הבוקר (אם הבנתי נכון).
לא, היא לא מודחת מהנסיעה לפריז. זה עדין קיים. גם היא וגם כריס (זאת שמנחה את תוכנית הבוקר ביחד עם יאנקו [הבחור עם הגאייליינר שקונסל בגלל הספיריט אנימל שלו]) הם פשוט רצו להוריד אותה מהראיונות המקדימים לפני האולימפיאדה כדי להוריד פרופיל עד לתחרות עצמה.
קורי בינתיים מסכן בארץ המקונסלים כמו איזה מיץ' |שפם| וכל חטאו שהיה מאוהב וחמוד!
אז הוא מחוץ לעניינים, מנסה להפיק איזה סרט כושל וצריך להתחנף לשחקניות וכל מיני סוכנים.
איזה קיום אומלל.
חח הוא לא בדיוק מקונסל. בתאכלס לפני שהוא מונה לראש מחלקת החדשות (לפני שהעיפו את פרד) הוא היה ראש מחלקת הבידור, לכן מאוד מתאים לו להמשיך בכיוון הזה כי במילא חדשות לא התאימו לו. והוא מפיק בהוליווד ביוניברסל, לא נראה לי שהוא עד כדי כך מקונסל -אחרת לא היו נותנים לו להפיק כלום. כשמישהו באמת מקונסל בהוליווד אין סיכוי שהוא יקבל שום סוג של מימון כדי ליצור סרט על הסט של יוניברסל. אני גם חושבת שזה מראה שאומנם UBA היא מעצמה תקשורתית והוא ניהל את כל הרשת, אבל עיקר הבלאגן שהוא עשה היה בניו יורק, לכן כשהוא הוגלה (או הגלה את עצמו) לקליפורניה, זה כאילו עולם אחר שלא באמת קשור. אז אנשים מהעבר שלו כמו דאג אוהבים להחזיק לו את זה מעל הראש, ואולי שום חברה גדולה לא תיקח אותו לנהל אותה בקרוב. אבל קינסול אמיתי זה מה שמיץ' עבר.
וברדלי משוחררת על-תנאי ומרצה לתקשורת באיזה קולג' במזרח (או מערב) וירג'יניה.
ווירג'ינה המערבית:-P: (מערב וירג'יניה נשמע כמו החלק המערבי של מדינת וירג'יניה, כשבפועל West Virginia זו מדינה נפרדת)(כן אני יודעת שזה מענין לך את האצבע הקטנה אבל עד שמדברים על גיאוגרפיה שאני מכירה, אני צריכה לתרום את השני סנט שלי:-P:)
אז בחזרה לרשת: מיה (שמנהלת שם עכשיו במקום מיץ')
חחח מיץ' בחיים לא ניהל:-D הוא רק היה מגיש. את מתכוונת לצ'יפ אולי, למרות שהוא ניהל רק בעונה הראשונה, אחר כך הוא חזר רק לביים את אלכס.
בתאכלס לא נראה שיש ממש שינוי איתה עכשיו. כזכור בסוף עונה 3, סטלה (האסייתית) הבטיחה לה שהיא תיקח את התפקיד שלה (מנהלת את החדשות) אבל נראה שמיה כרגע נשארה בתפקיד הקודם שלה - מפיקה של חדשות הבוקר. אם כי יש מצב שנפלו עליה גם עם שטויות אחרות אחרי המיזוג.
כי בכל זאת שנת בחירות והם צריכים גם מישהי מהצד הרפובליקני לכאורה בשביל הרייטינג.
אז מיה נשלחת לוירג'יניה כאילו עוד לא המציאו את הטלפון, אבל ברדלי מסרבת להצעה.
חח נראה לי שהגיוני שהן חשבו שיהיה לברדלי קל יותר לסרב להן בטלפון מאשר פנים מול פנים. חוץ מזה שהן נמצאות בניו יורק. זו לא טיסה *כזאת* ארוכה לאיפה שהיא. כלומר, בהנחה והיא טסה דרך הרשת שמספקת לה טיסה ישירה אחרת בטח יקח לה 4 שעות לטוס לפאקינג חור הזה שרק ג'ון דנבר מכיר:-D
אבל אז ברדלי מקבלת טיפ מאלמוני שטוען שיש אפשהו הרעלה שהורגת ציפורים ואנשים ומטויחת ומפתה אותה לחזור לתפקידה העיתונאי בשביל לחקור את זה.
אז היא מקבלת את ההצעה של מיה וחוזרת לניו-יורק.
אוקיי אני אוהבת את העלילה הזאת כי זו עלילת חדשות על זמנית. כי תמיד יש כל מיני סיפורי הרעלות וטיוחים ולכן זה לא איזה משהו שעוד שנתיים כבר לא יהיה רלוונטי.
ואז היא מבקרת את אלכס ומגלה לאכזבתה שאלכס בכלל לא רוצה שהיא תחזור להגיש איתה.
בהתחלה קצת הופתעתי מהתגובה שלה. ואז כשהיא הסבירה את עצמה קצת הבנתי אותה אבל שניה אחרי זה קצת כעסתי עליה, כי בסדר, ברדלי שיקרה ומחקה ראיות והכל. אבל זה לא כאילו שאלכס היא טלית שכולה תכלת. למעשה, כבר באותו יום היא עשתה בעיות. אז נכון שאפשר להתווכח על זה שמה שאלכס עשתה לא הייתה עבירה פלילית (נראה לי?) אבל עדין כל עיתונאית אמיתית שהייתה עושה אפילו רבע מהדברים שאלכס עשתה, הייתה מוצאת את עצמה חסרת עבודה ממזמן, אז שתראה את אחוות הנשים שהיא ניסתה לקדם בסוף עונה 3 ותחבק את ברדלי ותסתום.
אלא אם כן הבעיה שלה היא שהיא לא חושבת שהרשת יכולה להתמודד עם 2 loose cannons ואז היא צודקת. הרשת באמת לא יכולה:-P:
מסתבר שבעצם רמת המעורבות של ברדלי בהסתערות על גבעת הקפיטול נשארה ידועה רק לאלכס וקורי (וה-FBI) אבל שאר ההנהלה של הרשת יודעים רק שהיא ידעה על אחיה ולא הסגירה אותו (הבנתי נכון?)
אני לא חושבת שהם גם אמרו במפורש אם היא ידעה על אחיה לפני שהוא הוסגר ל-FBI. לדעתי הם רק אמרו שהיא הורידה פרופיל בגלל הגברים הרעילים בעבר שלה (חוצפה ממש להחשיב את קורי באותה נשימה עם האל|שפם|).
אז אלכס חוששת מאוד שאם הכל יתגלה זה ישליך גם עליה.
מצד אחד אני מבינה את זה. מצד שני ברגע שהיא גילתה על זה, עברה איזה יממה עד שברדלי הסגירה את עצמה, אז זה לא כאילו שהיא טייחה את הסיפור הזה במשך שנה כמו קורי וברדלי. לקרוא לה מעורבת זה מזה סטראץ'. אני מבינה שפרסום רע לרשת זה פרסום רע לאלכס, אבל זה לא כאילו שהיא עשתה משהו לא חוקי בסיפור הזה.
וזה מה שמביא אותה להתקשר עם האדם השני מלבדה שיש לו אינטרס לכאורה שברדלי לא תחזור לטלויזיה (כדי שהמקרה ישכח ותקופת הקינסול שלו תגמר) - קורי!
יאללה איחוד ומהר!! :love::love::love:
וואי ממש קפצתי מהמיטה באושר כשהטלפון שלו צלצל (עזבי ששניה לפני הייתי צריכה לעצור את הפרק כדי לשלוח לסהר צילומסך של קורי אוכל טאקו בהנאה כדי להגיד לו שקורי ואני נשמות תאומות:-D) אני לגמרי מוכנה לאיחד הזה של שלושתם!!
דברים קטנים אחרים:
* חששתי מאוד בסוף עונה שעברה שידברו עלינו. בינתיים הוזכרה עזה אבל בקטנה (רק שהבן זוג של מיה כנראה נסע לסקר שם או משהו), וגם קונפליקט ישראל-אירן. אני עדיין קצת חוששת למרות שממש לא נראה לי שהם בעניין להתעסק עם זה.
גם אני שמחתי שלא לקחנו חלק בעונה הזאת. הזכירו אותנו בדרך אגב כדי לצאת לידי חובה וזה מספיק לי לגמרי.
* הבוסית האסייתית שוכבת עם החבר של הבוסית שלה? אוקיי נראה לאן זה הולך.
"הבוסית האסייתית" - סטלה. "החבר" - מיילס. "הבוסית שלה" - סלין.
אוקיי אז אני לא בטוחה שסלין היא הבוסית של סטלה. לדעתי היא חלק מהדריקטוריון של החברה ו/או באותה רמת ניהול של סטלה. כי כשמיה באה לדבר עם סטלה, יש מאחורי השולחן של סטלה תמונה ממוסגרת של מגזין עם אלכס, סטלה וסלין עליו ורשום משהו על זה שהן המנהלות החדשות של הרשת. (צפיתי בפרק רק פעם אחת בינתיים, אז אני לא סגורה בדיוק על הניסוח).
כנראה שסלין הייתה הקורי של NBN וכשהמיזוג קרה והם הפכו ל-UBN (במקום UBA) חלק מהתפקידים התמזגו. אז לדעתי היא וסטלה מנהלות את הרשת ביחד עם אלכס?
ספיקינג אוף אנשים חדשים, יש עוד כמה פרצופים חדשים (נראה אם אני זוכרת את כולם)-
בן - השחור החמוד בתחילת הפרק. אני מניחה שהוא מנהל החדשות? (או שאולי איזה מפיק כלשהו, אבל מכיוון שלא הראו לנו מישהו אחר בעמדת מפתח אני מניחה שזה הוא המנהל).
רמי - העוזרת החדשה של אלכס.
ברודי (ברו) - הדוש מהפודקאסט.
מרטין - אבא של אלכס.

טוב נראה לי שכיסינו את רוב מה שהיה בפרק|תוהה|
היה קטע קטן שמזכירים את צ'יפ (וואי אין לי כוח אליו:-D) כשאלכס רואה איזה כתבה על איזה סרט שהוא יצר ורמי אומרת לה שהיא לא סיפרה לה על זה כדי לא לטרגר אותה ואז אלכס מתעצבנת וטענת שהיא לא מטורגרת (אלא סתם עצבנית:-P:)

אה והיה גם את הקטע בהתחלה עם ה-AI. אני זוכרת שבפאנל שהלכתי אליו שאלו את מימי לידר (אחת הכותבות שגם ביימה את הפרק הזה) מה דעתה על AI בעולם הבידור (אחרי השביתה הגדולה של השחקנים/יוצרים באותה שנה בעקבות ה-AI) והם ניסו לפסוע מסביב לנושא כאילו שאלו אותה על ישראל-עזה אבל אני שמחה שכן נגעו בזה כבר בהתחלה של הפרק, שמצד אחד זה מגניב שאפשר להנגיש את התוכן שהם מנסים לשדר לכל שפה בעולם בקלות, מצד שני כפי שג'וליה ואיזבלה תהו בקול- כמה זמן יקח עד שיחליפו אותן ב-AI.

אניווי אני חושבת בגדול שהיה פרק פתיחת עונה טוב. הכל שונה אבל עדין מאוד מרגש. ברור לי שאלכס ברדלי וקורי יחזרו לחלוק מסך מתישהו ואני מקווה שזה יהיה מוקדם יותר מאשר מאוחר אבל אם להודות באמת, גם לא כזה מפריע לי עלילות קורי בלוס אנג'לס. הוא מהמם בכל סט|לב|

Lhuna3

Well-known member
אבל הוא ממש הצחיק אותי שהוא פותח את הווילון ומציץ החוצה ורואה את העשן של השריפות והוא כזה "עשן כתום?! מה הכתירו את טראמפ לאפיפיור??":-D:-D
כן :-D
האמת שכן, זה היה מצוין וגם באמת מהמם מצידה לדאוג לילדה הזאת באמת. אני תוהה אם זה יהיה חלק יותר משמעותי בעלילה או כמו עם לונה וההפלות בעונה הקודמת שזה סתם איזה פילר לפרק וחצי.
לדעתי זה ימשך.
מתי אלכס לא עושה להם בעיות:-D
תכלס :-D
בתאכלס לא נראה שיש ממש שינוי איתה עכשיו. כזכור בסוף עונה 3, סטלה (האסייתית) הבטיחה לה שהיא תיקח את התפקיד שלה (מנהלת את החדשות) אבל נראה שמיה כרגע נשארה בתפקיד הקודם שלה - מפיקה של חדשות הבוקר.
לזה התכוונתי, זה סוג של מנהלת של התוכנית.
אוקיי אני אוהבת את העלילה הזאת כי זו עלילת חדשות על זמנית. כי תמיד יש כל מיני סיפורי הרעלות וטיוחים ולכן זה לא איזה משהו שעוד שנתיים כבר לא יהיה רלוונטי.
כן, כנ"ל. (ובכלל חדשות מומצאות ולא ספציפיות יותר טוב לי לאסקפיזם).
אני לא חושבת שהם גם אמרו במפורש אם היא ידעה על אחיה לפני שהוא הוסגר ל-FBI. לדעתי הם רק אמרו שהיא הורידה פרופיל בגלל הגברים הרעילים בעבר שלה (חוצפה ממש להחשיב את קורי באותה נשימה עם האל|שפם|).
וואלה. אני הייתי בטוחה בסוף העונה הקודמת שמעצם זה שהיא הלכה להסגיר את עצמה אז הכל יהיה גלוי וידוע עכשיו.
גם אני שמחתי שלא לקחנו חלק בעונה הזאת. הזכירו אותנו בדרך אגב כדי לצאת לידי חובה וזה מספיק לי לגמרי.
את מתכוונת "בפרק" אני מניחה, כי העונה רק התחילה... מקווה שככה זה ישאר.
אניווי אני חושבת בגדול שהיה פרק פתיחת עונה טוב. הכל שונה אבל עדין מאוד מרגש. ברור לי שאלכס ברדלי וקורי יחזרו לחלוק מסך מתישהו ואני מקווה שזה יהיה מוקדם יותר מאשר מאוחר אבל אם להודות באמת, גם לא כזה מפריע לי עלילות קורי בלוס אנג'לס. הוא מהמם בכל סט|לב|
הוא מהמם אבל אני ממש מקווה שהוא עדיין אוהב את בראדלי ושלא נגלה שהוא כבר over it כי זה יאכזב אותי קצת (ואני יודעת שזה לא צפוי באמת לקרות ביניהם בכל מקרה אבל אני לא יכולה שלא לרצות את זה).

ותודה על כל התיקונים.

LeAnnDyIan

Well-known member
רק בקטנה בינתיים כי אני בעבודה ואין לי זמן להגיב כמו שצריך
הוא מהמם אבל אני ממש מקווה שהוא עדיין אוהב את בראדלי ושלא נגלה שהוא כבר over it כי זה יאכזב אותי קצת (ואני יודעת שזה לא צפוי באמת לקרות ביניהם בכל מקרה אבל אני לא יכולה שלא לרצות את זה).
מה יש לך לונה, שכחת את הרישיון שלנו בבית?
קורי עדין מאוהב בברדלי ועד סוף העונה הנוכחית הם אנדגיים!!|חיוךרחב| IMG_2252.jpeg
סתם אבל ברצינות עכשיו, ברור שעדין יש לו רגשות כלפיה. אם לא הייתי בטוחה שיעשו עם זה משהו לפני שהתחילה העונה, אחרי התגובה המוגזמת שלו מזה שלאף אחד לא אכפת ממנה, היה ברור שהוא עדין מאוהב קשות.

Lhuna3

Well-known member
פרק 4X02
The Revolution Will Be Televised
עוד פרק חזק ודרמטי מאוד (הם התחילו את העונה מאוד חזק, אני רק מקווה שזה יחזיק).

הסיפור של הדיפ-פייק על אלכס הוא באמת מפחיד ברמות ומראה את הסכנה הנוראית שיש בזה. חבל שאי אפשר לבטל את הטכנולוגיה הזאת או לעצור אותה איכשהו, אין בה שום דבר טוב, זה 100% נזק לעולם :-( .
אני ממש שמחה שזה נפתר כבר בפרק הזה, אם זה היה נמשך כל העונה שלא מאמינים לה והיא מתחרפנת אני הייתי מתחרפנת מזה גם.

חוץ מזה בראדלי חוזרת להגשת התוכנית ומתכננים לה בשידור הראשון להתייחס לנושא עם אח שלה שבכלא בשביל "להוריד את זה מהשולחן" אבל היא קצת מגמגמת שם וכמעט מודה שהיא גם "היתה שם" - אלכס המסכנה צופה בזה וכמעט עושה במכנסיים - אבל מתקנת שהיא היתה גם "איתו כשהוא הלך להסגיר את עצמו" והיתה גם בקפיטול בתור כתבת. בקיצור לא קרה אסון אבל כמובן שאלכס וגם קורי לחוצים שוב שהכל יחשף.

ובראדלי מחזירה לתמונה את צ'יפ שיעזור לה לגלות מי המדליף מהרשת של פרשת הרעל/ציפורים והאם אכן היה שם טיוח.
הם משוכנעים שבגלל איותים בריטיים בטקסטים מדובר בעוזרת לשעבר של ברדאלי.
מצד שני בראדלי מזהה סמל על חולצה של אקטיביסט בהפגנה שזהה לסמל על חולצה בסרטון ששלח לה המדליף, ונראה לי שזה כיוון נכון יותר.

קורי מבקש מ-UBN דרך סטלה מימון לסרט שהוא מפיק והיא דוחה אותו, אבל אז השחור מיילס (ששוכב עם סטלה מאחורי הגב של המנהלת השניה סלין) וכנראה גם מכיר אותו (ראינו את מיילס בעונות הקודמות?) מזמין את קורי ומנסה לעזור לו במימון או יותר נכון להוריד אותו מהרעיון של UBN וזה נראה כאילו סטלה שלחה אותו? (הוא בעצמו התנדב לעזור לה בעניין, צפיתי שוב בכמה סצינות, הוא אמר לסטלה שהוא יודע דברים על קורי).
בכל אופן מיילס הזה כנראה לא יכול להעביר 2 דקות בלי למזמז מישהו אז הוא מתחיל ללטף את קורי תוך כדי :-D (לא מאשימה אותו).
* מזל שכתבת לי את השמות בהודעה הקודמת.

אבל אז קורי מוצא בסטודיו של מיילס את המצית של סטלה ועושה אחד ועוד אחד בשביל להבין שמיילס עושה אחת ועוד אחת :p
מה שנותן לו מנוף לסחוט את סטלה והוא דורש עכשיו חוזה מלא עם תקציב גדול והכל - חזרה למשרדי UBN (איפה שבראדלי מסתובבת! אני לא מאמינה שהנבלות בזבזו לנו עוד פרק בלי איחוד!)
האמת שהוא יוצא פה קצת נבל, אבל סטלה כל כך לא לייקבילית שקשה להיות בעדה.

חוץ מזה יש את המגישה האחרת שבגלל הקריירה מזניחה את הבת שלה ואז לבת שלה יש רסיטל שהיא מבטיחה להיות בו, שזה שם קוד בטלויזיה לטרופ שההורה המזניח יעשה את כל המאמצים אבל לא יצליח להגיע לזה בזמן.
ואז היא מתעמתת על זה עם מיה שהיא הבריזה מצילומי פרומו בגלל זה ובזבזה להם כסף.

מה עוד היה?
* אה, ה"עיתונאית" שעושה לעיתון של הקולג' כתבה על אבא של אלכס מגיעה לראיין אותה וברור שאלכס תפלוט איזה משפט שנשמע רע. אבל באמת זאת הצרה הכי קטנה שלה.

* אלכס וברודי הדוש מהפודקאסט - אני מקווה שזה לא הולך להתפתח משנאה לרומן אבל יש חשש כזה.

* הוזכר בחטף שאירן תקפה את ישראל (זה כנראה היה אחרי ליל הכטב"מים הראשון).

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
טוב קודם כל מתנצלת שלקח לי כל כך הרבה זמן להגיב. הייתה אצלי חברה ביום שלישי שעבר ולא היה לי נעים לשבת מול המחשב לכתוב תגובה בזמן שהיא הייתה פה, וביום למחרת כבר יצאתי לחופשה והאמת שחזרתי רק אתמול באיזה 2 בלילה והשניה נכנסתי הביתה מהעבודה. ואגב, כבר קיבלתי התראה שהפרק החדש יצא ולמרות שאני תמיד צופה בו בשניה שהוא יוצא כדי להימנע מספוילרים, אני אכבד אותך בתגובה לפרק הקודם לפני שאשב לצפות בפרק החדש.
עוד פרק חזק ודרמטי מאוד (הם התחילו את העונה מאוד חזק, אני רק מקווה שזה יחזיק).
בהחלט היה פרק מעולה. לא שהיו לי חששות גדולים מידי. אהבתי כל מה שהם עשו עד עכשיו והם השתמשו באותם כותבים אז שיערתי שזה יהיה טוב.
הסיפור של הדיפ-פייק על אלכס הוא באמת מפחיד ברמות ומראה את הסכנה הנוראית שיש בזה. חבל שאי אפשר לבטל את הטכנולוגיה הזאת או לעצור אותה איכשהו, אין בה שום דבר טוב, זה 100% נזק לעולם :-( .
אני ממש שמחה שזה נפתר כבר בפרק הזה, אם זה היה נמשך כל העונה שלא מאמינים לה והיא מתחרפנת אני הייתי מתחרפנת מזה גם.
אוי זה באמת היה נורא ואני גם איתך, שמחה שזה נפתר באותו הפרק אם כי הרגיש לי כאילו סלין מסתירה משהו כשהיא באה לספר לאלכס בסוף שזה נפתר. לא יודעת למה, משהו בה מרגיש חשוד כזה.
חוץ מזה בראדלי חוזרת להגשת התוכנית ומתכננים לה בשידור הראשון להתייחס לנושא עם אח שלה שבכלא בשביל "להוריד את זה מהשולחן" אבל היא קצת מגמגמת שם וכמעט מודה שהיא גם "היתה שם" - אלכס המסכנה צופה בזה וכמעט עושה במכנסיים - אבל מתקנת שהיא היתה גם "איתו כשהוא הלך להסגיר את עצמו" והיתה גם בקפיטול בתור כתבת. בקיצור לא קרה אסון אבל כמובן שאלכס וגם קורי לחוצים שוב שהכל יחשף.
חח וואי מזה לא מתאים לברדלי לגמגם שם. אפילו שזה קשור לאח שלה והיא לא רוצה למעוד בדיבור. קודם כל כי היא עיתונאית כבר איזה מיליון שנה. ודבר שני, ליטרלי יש לה פרומפטר מול הפרצוף, אז לייק מה יש לה להתבלבל:-D:-D אבל בסדר, זה היה שווה בשביל הפרצופים המבועתים של אלכס:-D
ובראדלי מחזירה לתמונה את צ'יפ שיעזור לה לגלות מי המדליף מהרשת של פרשת הרעל/ציפורים והאם אכן היה שם טיוח.
האמת שקצת קיוויתי שנפטרנו מצ'יפ. אין לי כוח אליו האמת. נכון שבינתיים הפרק הזה הוא עוד לא עלה לי על העצבים TCK כדאי לו מאוד להשאיר את זה ככה.
הם משוכנעים שבגלל איותים בריטיים בטקסטים מדובר בעוזרת לשעבר של ברדאלי.
האמת שכבר בפרק הקודם כשברדלי קיבלה את ההודעות חשדתי שזו קלייר שולחת לה את זה וTז שקראתי קצת אונליין ראיתי שעוד כמה אנשים חשבו אותו הדבר אבל לא רציתי לכתוב פה כי זכרתי שאמרת פעם שאת לא אוהבת לקרוא תיאוריות על דברים שעוד לא קרו כי זה לפעמים הורס את הצפיה.
מצד שני בראדלי מזהה סמל על חולצה של אקטיביסט בהפגנה שזהה לסמל על חולצה בסרטון ששלח לה המדליף, ונראה לי שזה כיוון נכון יותר.
אני לא חושבת שזה נוגד אחד את השני. קלייר באה ממשפחה עמידה ויש לה מספיק כסף כדי למשוך אחריה קבוצה של פנאטיים ולהתארגן על הפגנות. כלומר אולי היא לא הראש של הקבוצה הזאת, אבל לדעתי כן יש לה קשר ישיר אליהם.
קורי מבקש מ-UBN דרך סטלה מימון לסרט שהוא מפיק והיא דוחה אותו, אבל אז השחור מיילס (ששוכב עם סטלה מאחורי הגב של המנהלת השניה סלין) וכנראה גם מכיר אותו (ראינו את מיילס בעונות הקודמות?)
לא ראינו אותו. הוא אחד השחקנים החדשים שהצטרפו לקאסט.
מזמין את קורי ומנסה לעזור לו במימון או יותר נכון להוריד אותו מהרעיון של UBN וזה נראה כאילו סטלה שלחה אותו? (הוא בעצמו התנדב לעזור לה בעניין, צפיתי שוב בכמה סצינות, הוא אמר לסטלה שהוא יודע דברים על קורי).
בכל אופן מיילס הזה כנראה לא יכול להעביר 2 דקות בלי למזמז מישהו אז הוא מתחיל ללטף את קורי תוך כדי :-D (לא מאשימה אותו).
חח כן טוב, גם אני הייתי מלטפת את קורי במקומו:-D
מצד שני הוא מלטף גם את סטלה ופיכס. אפשר להוריד במינון של גרטה לי בעירום. לא תודה בכלל.
אבל אז קורי מוצא בסטודיו של מיילס את המצית של סטלה ועושה אחד ועוד אחד בשביל להבין שמיילס עושה אחת ועוד אחת :p
:-D:-D
מה שנותן לו מנוף לסחוט את סטלה והוא דורש עכשיו חוזה מלא עם תקציב גדול והכל - חזרה למשרדי UBN (איפה שבראדלי מסתובבת! אני לא מאמינה שהנבלות בזבזו לנו עוד פרק בלי איחוד!)
האמת שהוא יוצא פה קצת נבל, אבל סטלה כל כך לא לייקבילית שקשה להיות בעדה.
חח הוא לא יוצא נבל הוא יוצא מלך!!!
יואו הוא שבר אותי בסוף כשסטלה כזה ג'יזס פאקינג קרייסט!!
והוא מחייך כזה ועושה לה He is risen!! יואו מלך שלי!!|מאוהב||מאוהב||מאוהב|
חוץ מזה יש את המגישה האחרת שבגלל הקריירה מזניחה את הבת שלה ואז לבת שלה יש רסיטל שהיא מבטיחה להיות בו, שזה שם קוד בטלויזיה לטרופ שההורה המזניח יעשה את כל המאמצים אבל לא יצליח להגיע לזה בזמן.
יואו מזה אין לי כוח אליה. ואת צודקת זה טרופ כזה נדוש.
ואז היא מתעמתת על זה עם מיה שהיא הבריזה מצילומי פרומו בגלל זה ובזבזה להם כסף.
בתאכלס למרות שאני בצד של מיה, היה קצת מגעיל מצידה. מצד שני כריס כן הייתה צריכה להתנצל.
מה עוד היה?
* אה, ה"עיתונאית" שעושה לעיתון של הקולג' כתבה על אבא של אלכס מגיעה לראיין אותה וברור שאלכס תפלוט איזה משפט שנשמע רע. אבל באמת זאת הצרה הכי קטנה שלה.
חח אני מקווה שהיא תשתמש בזה:-D
* אלכס וברודי הדוש מהפודקאסט - אני מקווה שזה לא הולך להתפתח משנאה לרומן אבל יש חשש כזה.
אני דווקא חושבת שההיא החמודה שאיתו בפודקאסט תהיה איתו. היה לנו כבר את הקטע הזה שאלכס מתאהבת בדוש התורן. לא צריך את זה כל עונה.
* הוזכר בחטף שאירן תקפה את ישראל (זה כנראה היה אחרי ליל הכטב"מים הראשון).
התסריט נכתב בתחילת 2024 והצילומים הסתיימו לקראת ספטמבר/אוקטובר 2024. לא חושבת שהתקיפה של איראן התרחשה אז|תוהה|
מצד שני כל השנתיים האחרונות מרגישות כמו חודש אחד ארוך ובלתי נגמר אז לא יודעת.

LeAnnDylan

Well-known member
פרק 4X03
Tipping Point
אהעאהעהאהעהאהעהאהעהאהעהאהעהאעהאההאהעהאעהאהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעעהעהעהעההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כחעחלגכעךגחכיגחלחגענלחעלחידגךלעמךלדגיעלךידגלךעידךגיעךגדחיכחלד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב|

LeAnnDylan

Well-known member
פרק 4X03
Tipping Point
אומייגאד איך אני בכלל אמורה להגיב לשאר הדברים שקרו בפרק הזה כשכל הפרק אני רק צועקת על המסך שלי תתנשקו והם פיינלי דיד אעהאהעהאהעהעהעהעעההע אומייגאדדדד הבייביז שלי|מאוהב||בוכה||מאוהב||בוכה||מאוהב||בוכה||מאוהב||בוכה||מאוהב||בוכה||מאוהב||בוכה|
כאילו אני לא חושבת שהגיוני מצידך לצפות ממני להגיב לדברים אחרים כשסוף סוף אני יכולה להזדכות על רישיון ה-|ליצן| שלי ולצהול שאומייגאד קוריברדלי אנדגיים!!! אעהעאהעהאהעהאהעאהעהאהעהעההההה!!!!!!!!!!!!!!
זה היה ממש לא הוגן מצד הכותבים להחזיר לנו את ג'ון האם החתיך בלי לתת לי מספיק זמן להתלהב ממנו כי למי אכפת בכלל מג'ון האם כשבייבי בוי ובייבי גירל הם אנדגיים אהעהאהעאהעהאהעהאהעאהעהעהעהעהעההההההההה!!!!!!

LeAnnDylan

Well-known member
פרק 4X03
Tipping Point
טוב די אני צריכה להגיב לעוד דברים. תני לי רגע לאסוף את עצמי. אלך לצרוח לתוך כרית כדי לא להעיר השכנים ואשוב.

*כעבור 15 דקות*

טוב אני לא יכולה לצפות בפרק שוב עכשיו כי אני פשוט אמשיך לצרוח אז ננסה רגע להיזכר בדברים האחרים והרבה פחות חשובים שקרו בפרק.
קודם כל נלך על מי שלא היה - בן, ברו וכריס. לא חסרו לי האמת.
שובו של פול מארקס. תאכלס התגעגעתי לנבלה הזה. זה לא הוגן שמישהו כזה חתיך יהיה כזה זבל אז כדאי להם מאוד לעשות אותו חמוד העונה. אומנם החברה(?) שלו חמודה, אבל אלכס מאבדת שפיות בשירותים בגלל שעדין יש לה רגשות כלפיו זה קצת חמוד ואני קצת רוצה אותם ביחד. אבל שלא יהיה זבללללל.
אז כמו שצ'יפ ואני חשדנו, קלייר אכן הייתה מאחורי ההודעות לברדלי. עדין מנסים לגרום לנו להאמין שברדלי עיתונאית גרועה שלא מסוגלת לקרוא מהפרומפטר אפילו שיש דברים אחרים בראש שלה. שיהיה.
סלין גורמת לסטלה לבחור בין קורי למיה וסטלה עושה את הבחירה שכל בן אדם שפוי יעשה ובוחרת בקורי. למרות שסטלה בקלות הייתה יכולה לנפנף את האולטימטום הזה שסלין הציבה לה כי כמו שמיה טענה - לבן אין ניסיון בחדשות בכלל, ככה שאם סלין הייתה רוצה מישהו שהוא לא מיה, היא הייתה צריכה להציע מישהו עם ניסיון כלשהו בחדשות. למרות ש-one can argue שגם את קורי הביאו לנהל את החדשות כשלא היה לו ניסיון בחדשות. אבל עם כל הכבוד לבן- הוא אומנם חתיך, אבל הוא לא קורי. אז שיהיה לו בהצלחה ונקווה שכמו שסטלה מקווה, הוא ישרף תוך חצי שנה. ויאללה מה מיה מאיימת שתתפטר, מי יקח אותך יא מעפנה, כל הערוצים עוברים לסטרימינג, תישארי ב-UBN ותפסיקי לעשות פוזות.
צ'יפ הולך להיפגש עם בת' אן שמפנה אותו לקצת חוט, הוא צודק בחששות שלו לגבי קלייר אבל אני גם שמחה שלא מרחו את זה שהוא לא מאמין לה ולברדלי ויאללה לכו לחקור מה קרה שם. למרות שבתאכלס לא כזה אכפת לי אם טייחו שם משהו. אני רק רוצה את קורי וברדלי ביחד וחסר לברדלי אם השטויות האלה שלה הולכים לפגוע לי בשיפ זה הסוף שלה!!!|שפם||שפם|
אני לא יודעת אם קורי מנסה לשחק משחק עם סטלה מאחורי הגב של סלין או עם סלין מאחורי הגב של סטלה. כרגע סלין יותר מעניינת אותי כי היא חדשה ומסתורית אבל הלב רוצה שקורי יהיה בצד של סטלה ו-UBA למרות שלא מגיע לסטלה שהוא יהיה בצד שלה עם איך שהיא דיברה אליו. אני מבינה שהדבר הנכון עבור הקריירה שלה היה להתרחק ממנו אבל אני לא אוהבת שמטיחים בו את השטות הזאת שהוא היה predator כשמי שהכיר אותו ואת ברדלי יודע שזה לא נכון.
אוקיי ומה הקטע עם הציור המכוער הזה של מיילס? אני מבינה שאומנות זה דבר סובייקטיבי אבל אובייקטיבית זה מכוער.
אגב, כשראיתי שליהקו את מאריון קוטילרד (סלין) לעונה הזאת חששתי שהיא תהיה מושא האהבה החדש של קורי כי הם שיחקו זוג ב-BIG FISH (למרות שכן, אין קשר, איי קנואו) אז אני מזה שמחה שזה לא המקרה.
למרות שאם כבר מדברים על זוגות. מכיוון שהחליטו לתת לפול חברה חדשה ושווה, אני חוששת שצדקת ואין ברירה אלא שאלכס וברו יהפכו לזוג, גם אם זה רק כדי לעצבן את פול או לגרום לו לקנא. ז"א, אני לא לגמרי שונאת את זה כי ברו חתיך, אבל אני רוצה את פול ואלכס ביחד כי אני לא יודעת מה זה עלה לו בסוף הפרק אבל אם אלכס לא צריכה לפרסם כתבות מכפישות שלא עברו בדיקה מקיפה, אני בעדו. וואי בהתחלה כשרמי שלחה לאלכס קישור לכתבה של הבחור הזה שהיא ראיינה שהיה במרכז הפרשה של איזה פיצוץ צינור גז או משהו שהרג שני אנשים, הייתי בטוחה שזה עוד פעם יהיה איזה דיפ פייק ושזה יהיה המוטיב של העונה הזאת. ולמרות שלא בהכרח אומר שזה לא היה, לפחות הפרק הזה ניצלנו מאלכס מפרסמת משהו שיכול לפגוע בה או ברשת|מזיע|
אגב אני עדין לא סגורה על חלוקת הכוחות שם אחרי האיחוד, אבל לפחות עכשיו אנחנו יודעים שעמדת ראש החדשות לא הייתה מאויישת עד עכשיו (שזה נשמע לי די מטופש) ושסטלה אחראית על hiring. סלין מרגישה מעל אלכס אם כי נראה לי ששלושתן אמורות להחזיק את אותה כמות כוח אבל אני אחזור לצפות בשלושת הפרקים שוב בסופ"ש ואנסה להבין יותר טוב את ההיררכיה החדשה.
אוי וכל הדיבורים האלה על פרד מיקלן, חסר להם שהם מחזירים את היצור הזה למסך שלנו בעע.
טוב די, דיברתי מספיק. אני חוזרת לצפות בברדלי וקורי במיטה|לב|

P.S אני שומרת כיפור אז אני כנראה אגיב לך רק בסופ"ש.

Lhuna3

Well-known member
עוד לא סיימתי את הפרק ולכן עוד לא קראתי את התגובות שלך... אבל אני בטוחה שאת יודעת למה הייתי חייבת לעצור ולכתוב...
אעהאעאהעהההההההההההההההעאהעאהעאהעאהעאהעאהאעהאעאהעאהעה :love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:

Lhuna3

Well-known member
טוב קודם כל מתנצלת שלקח לי כל כך הרבה זמן להגיב. הייתה אצלי חברה ביום שלישי שעבר ולא היה לי נעים לשבת מול המחשב לכתוב תגובה בזמן שהיא הייתה פה, וביום למחרת כבר יצאתי לחופשה והאמת שחזרתי רק אתמול באיזה 2 בלילה והשניה נכנסתי הביתה מהעבודה. ואגב, כבר קיבלתי התראה שהפרק החדש יצא ולמרות שאני תמיד צופה בו בשניה שהוא יוצא כדי להימנע מספוילרים, אני אכבד אותך בתגובה לפרק הקודם לפני שאשב לצפות בפרק החדש.
ואני כבר התחלתי לדאוג לך אתמול שאולי לא חזרת בשלום מההרים או משהו ;-#
בשבוע האחרון אגב אני צפיתי שוב ב-2 העונות הראשונות
כאילו לא בהכל אבל כן בכל הסצינות של קורי והרוב של בראדלי, על מיץ' דילגתי הכל, ובהתחלה גם על אלכס אבל בהמשך היו לה גם הרבה סצינות טובות אז כן צפיתי (אני כל כך לא מסכימה עם הביקורות על המשחק שלה שם, היא עושה דמות מאוד אמיתית בעיני והיא גם כתובה מעולה, היא כל כך פגומה אבל גם עוברת תהליך מדהים של הכרה בזה וסוג של רידמפשן אבל לא מוגזם כזה שמטהר אותה או משהו, היא נשארת אותו בנאדם עם כל החולשות והאנוכיות שלה אבל היא גם מכירה בזה ונוגעת ללב ומאוד אנושית)
בקיצור הגעתי עד סוף עונה 2 ועכשיו אני מתכוונת להמשיך לצפיה חוזרת בעונה 3.
ומלא דברים לא זכרתי, אפילו לא זכרתי שמיץ' מת כבר :-D אבל במיוחד המון סצינות מהממות של קורי-ברדלי וכל זה שהוא הוציא אותה מהארון (אני עוד לא זוכרת אם היא כבר יודעת על זה, כי בסוף עונה 2 היא עוד לא, אבל אני מניחה שבעונה 3 כן) אבל שהוא עשה את זה רק בשביל למנוע את ההכפשה של האנה (זאת שהתאבדה/מתה ממנת יתר) ושהוא בעצם רוב הזמן באמת מנסה לעשות את הדבר הנכון ולהיות איש טוב. וכל התגובות המהממות שלו (במבטים) לרומן שלה עם לורה... ואת הקטע המתוק בפלאשבק אחרי שפיטרו אותו שהיא מלטפת לו את הפנים... :love:

אוי זה באמת היה נורא ואני גם איתך, שמחה שזה נפתר באותו הפרק אם כי הרגיש לי כאילו סלין מסתירה משהו כשהיא באה לספר לאלכס בסוף שזה נפתר. לא יודעת למה, משהו בה מרגיש חשוד כזה.
אני גם חשבתי לרגע שאיך שהיא אמרה "אנחנו חושבים שזה האיראנים" היה טיפה מפוקפק, אבל עדיין נראה לי שזה נגמר.
האמת שקצת קיוויתי שנפטרנו מצ'יפ. אין לי כוח אליו האמת. נכון שבינתיים הפרק הזה הוא עוד לא עלה לי על העצבים TCK כדאי לו מאוד להשאיר את זה ככה.
אני מבינה מה את אומרת (חוץ מ-TCK שגוגל אמר לי שזה third culture kid ולא הבנתי מה הקשר) ובינתיים הוא הרבה יותר נורמלי בעונה הזאת.
האמת שכבר בפרק הקודם כשברדלי קיבלה את ההודעות חשדתי שזו קלייר שולחת לה את זה וTז שקראתי קצת אונליין ראיתי שעוד כמה אנשים חשבו אותו הדבר אבל לא רציתי לכתוב פה כי זכרתי שאמרת פעם שאת לא אוהבת לקרוא תיאוריות על דברים שעוד לא קרו כי זה לפעמים הורס את הצפיה.
|כן| (ספציפית זה אמנם לא היה הורס לי, כי היא לא מישהי שאכפת לי ממנה, אבל בעקרון צודקת)
חח כן טוב, גם אני הייתי מלטפת את קורי במקומו:-D
תעמדי בתור.
מצד שני הוא מלטף גם את סטלה ופיכס. אפשר להוריד במינון של גרטה לי בעירום. לא תודה בכלל.
לגמרי :-D
התסריט נכתב בתחילת 2024 והצילומים הסתיימו לקראת ספטמבר/אוקטובר 2024. לא חושבת שהתקיפה של איראן התרחשה אז|תוהה|
מצד שני כל השנתיים האחרונות מרגישות כמו חודש אחד ארוך ובלתי נגמר אז לא יודעת.
בדקתי והתרחשה גם התרחשה - ליל הכט"במים הראשון היה ב-13-14 באפריל 2024 אז זה מתאים. (זה היתה התקיפה הראשונה של איראן נגדנו במלחמה הנוכחית).

Lhuna3

Well-known member
פרק 4X03
Tipping Point
טוב די אני צריכה להגיב לעוד דברים. תני לי רגע לאסוף את עצמי. אלך לצרוח לתוך כרית כדי לא להעיר השכנים ואשוב.

*כעבור 15 דקות*
:-D
קודם כל נלך על מי שלא היה - בן, ברו וכריס. לא חסרו לי האמת.
לא חסרו לי מעולם ומבחינתי יכולים להעלם מהסדרה ללא הסבר :p
שובו של פול מארקס. תאכלס התגעגעתי לנבלה הזה. זה לא הוגן שמישהו כזה חתיך יהיה כזה זבל אז כדאי להם מאוד לעשות אותו חמוד העונה. אומנם החברה(?) שלו חמודה, אבל אלכס מאבדת שפיות בשירותים בגלל שעדין יש לה רגשות כלפיו זה קצת חמוד ואני קצת רוצה אותם ביחד. אבל שלא יהיה זבללללל.
איכ לא, אני רק זוכרת שהוא שתל עליה האזנה - איך אפשר אפילו לחשוב על להחזיר אותם |שפם| וזה שעוד יש לה רגשות כלפיו זה פאטתי ועצוב בשבילה (כמו הרבה דברים בעצם) ואני עדיין אוהבת את השחקן כי זה ג'ון האם אבל הוא כבר לא כזה חתיך בעיני ובכלל אין לי צורך בעוד שום חתיך עכשיו!
סלין גורמת לסטלה לבחור בין קורי למיה וסטלה עושה את הבחירה שכל בן אדם שפוי יעשה ובוחרת בקורי. למרות שסטלה בקלות הייתה יכולה לנפנף את האולטימטום הזה שסלין הציבה לה כי כמו שמיה טענה - לבן אין ניסיון בחדשות בכלל, ככה שאם סלין הייתה רוצה מישהו שהוא לא מיה, היא הייתה צריכה להציע מישהו עם ניסיון כלשהו בחדשות.
אוקיי רגע.
לסטלה לא באמת היתה ברירה, היא רצתה מאוד לדעתי כן לבחור במיה, אבל קורי מחזיק עליה אולטימטום שאם היא לא משיגה לו את העסקה אז הוא יגלה שהיא שוכבת עם מיילס, אז זה הכל בשביל להציל את עצמה, והיא באמת די אומללה כשהיא נאלצת לאכזב שוב את מיה בסוף.
למרות ש-one can argue שגם את קורי הביאו לנהל את החדשות כשלא היה לו ניסיון בחדשות. אבל עם כל הכבוד לבן- הוא אומנם חתיך, אבל הוא לא קורי.
אני בשוק שאת בכלל זוכרת אותו, עד שכתבת לא חשבתי שזה מישהו שאני אמורה להכיר אפילו, ואני צפיתי בהרבה מעונות 1-2 לפני פחות משבוע ועדיין לא זכרתי את שמו או קיומו כשדיברו עליו בפרק הזה. הוא היה כזה זניח.
אז שיהיה לו בהצלחה ונקווה שכמו שסטלה מקווה, הוא ישרף תוך חצי שנה. ויאללה מה מיה מאיימת שתתפטר, מי יקח אותך יא מעפנה, כל הערוצים עוברים לסטרימינג, תישארי ב-UBN ותפסיקי לעשות פוזות.
רעה :-D
צ'יפ הולך להיפגש עם בת' אן שמפנה אותו לקצת חוט, הוא צודק בחששות שלו לגבי קלייר אבל אני גם שמחה שלא מרחו את זה שהוא לא מאמין לה ולברדלי ויאללה לכו לחקור מה קרה שם. למרות שבתאכלס לא כזה אכפת לי אם טייחו שם משהו. אני רק רוצה את קורי וברדלי ביחד וחסר לברדלי אם השטויות האלה שלה הולכים לפגוע לי בשיפ זה הסוף שלה!!!|שפם||שפם|
|כן||כן||כן|
אני לא יודעת אם קורי מנסה לשחק משחק עם סטלה מאחורי הגב של סלין או עם סלין מאחורי הגב של סטלה. כרגע סלין יותר מעניינת אותי כי היא חדשה ומסתורית אבל הלב רוצה שקורי יהיה בצד של סטלה ו-UBA למרות שלא מגיע לסטלה שהוא יהיה בצד שלה עם איך שהיא דיברה אליו.
האמת שאחרי הצפיה החוזרת שלי בעונות 1-2 אני קצת יותר מחבבת אותה גם, לא זכרתי כמה שהם שיתפו פעולה רוב הזמן. (ושהמנהלת ה|אליהו| קראה להם פעם "פריק ופראק" :-D )
אני מבינה שהדבר הנכון עבור הקריירה שלה היה להתרחק ממנו אבל אני לא אוהבת שמטיחים בו את השטות הזאת שהוא היה predator כשמי שהכיר אותו ואת ברדלי יודע שזה לא נכון.
אוקיי ומה הקטע עם הציור המכוער הזה של מיילס? אני מבינה שאומנות זה דבר סובייקטיבי אבל אובייקטיבית זה מכוער.
חחחח לחלוטין.
אגב, כשראיתי שליהקו את מאריון קוטילרד (סלין) לעונה הזאת חששתי שהיא תהיה מושא האהבה החדש של קורי כי הם שיחקו זוג ב-BIG FISH (למרות שכן, אין קשר, איי קנואו) אז אני מזה שמחה שזה לא המקרה.
למרות שאם כבר מדברים על זוגות. מכיוון שהחליטו לתת לפול חברה חדשה ושווה, אני חוששת שצדקת ואין ברירה אלא שאלכס וברו יהפכו לזוג, גם אם זה רק כדי לעצבן את פול או לגרום לו לקנא.
אויש ויי.
ז"א, אני לא לגמרי שונאת את זה כי ברו חתיך, אבל אני רוצה את פול ואלכס ביחד כי אני לא יודעת מה זה עלה לו בסוף הפרק אבל אם אלכס לא צריכה לפרסם כתבות מכפישות שלא עברו בדיקה מקיפה, אני בעדו.
מבחינתי אין מחילה על מה שהוא עשה לה בעונה הקודמת, האזנת סתר לבת זוג שלך בשביל מניפולציות, זה מעבר ללהיות דוש, זה רמת נוכלות של בנאדם שפשוט אסור להיות איתו בקשר. זו דעתי.
וואי בהתחלה כשרמי שלחה לאלכס קישור לכתבה של הבחור הזה שהיא ראיינה שהיה במרכז הפרשה של איזה פיצוץ צינור גז או משהו שהרג שני אנשים, הייתי בטוחה שזה עוד פעם יהיה איזה דיפ פייק ושזה יהיה המוטיב של העונה הזאת. ולמרות שלא בהכרח אומר שזה לא היה, לפחות הפרק הזה ניצלנו מאלכס מפרסמת משהו שיכול לפגוע בה או ברשת|מזיע|
אגב אני עדין לא סגורה על חלוקת הכוחות שם אחרי האיחוד, אבל לפחות עכשיו אנחנו יודעים שעמדת ראש החדשות לא הייתה מאויישת עד עכשיו (שזה נשמע לי די מטופש) ושסטלה אחראית על hiring. סלין מרגישה מעל אלכס אם כי נראה לי ששלושתן אמורות להחזיק את אותה כמות כוח אבל אני אחזור לצפות בשלושת הפרקים שוב בסופ"ש ואנסה להבין יותר טוב את ההיררכיה החדשה.
אולי אני טועה, אבל לי זה נראה מאוד שסלין מעל שתיהן איכשהו.
אוי וכל הדיבורים האלה על פרד מיקלן, חסר להם שהם מחזירים את היצור הזה למסך שלנו בעע.
טפו.
טוב די, דיברתי מספיק. אני חוזרת לצפות בברדלי וקורי במיטה|לב|
גם אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S אני שומרת כיפור אז אני כנראה אגיב לך רק בסופ"ש.
צום קל וגמר חתימה טובה!

למעלה