the moller technique

kfirshap

New member
the moller technique

ג'ו ג'ו מאיר מסביר את טכניקת מולר אתם מוזמנים לראות, מי שלא מכיר, ומי שכבר מכיר להווכח לאיזה רמה אפשר להגיע בטכניקה זו למדתי אותה לא מזמן ואני מנסה ליישב אותה [קצת קשה לי ביד שמאל לזרום על השינוי בין מכה למכה אבל עם הזמן הכל יסתדר, כי זה מכה אחת לקבל ריבאונד מכה אחת מחזירים את הריבאונד ומכה בעליה ghost] מה דעתכם על הטכניקה? משתמשים בה?

singlestroke

New member
לא חייב להיות גוסט בעליה.

ולא חייבים להתאמן על זה בטריולות, זה פשוט נוח לרוב האנשים. אתה יכול להתאמן על מולר גם בלי מקלות (רק להושיב ת'תנועה). הריבאונד זה משהו שאתה משתמש בו כמו שהוא מסביר בצורה נהדרת, אבל אין שום תרגיל מוגדר. אתה יכול גם לשבת עם 16יות ברגע שאתה מצליח. הנקודה שלי היא שלא חייבות להיות שלוש מכות, וגם אם כך אתה מתאמן, השלישית לא צריכה להיות גוסט. דינמיקה תפעיל על זה אח"כ.

kfirshap

New member
אחי זה תרגיל שמורכב מ-3 מכות

איך אפשר לעשות אותו לא בטריאולות? אמנם אפשר לתת גם 2-2 מכה רגילה ואחריה גוסט נוט אבל זה הכי קרוב למולר שאני מכיר.... איך עוד אפשר לעשות אותה? הטריאולות אגב יכולות להכנס אחת בתוך השניה [אני אישית עוד לא מצליח המורה שלי עושה את זה טוב] ולהפוך ל1-1 מהיר מאוד

singlestroke

New member
כן, -זה- תרגיל שמורכב מ3 מכות

-זה- תרגיל שמורכב מטריולה יש -עוד- תרגילים מלבד התרגיל הזה שמפעילים את הטכניקה הזאת זה כל מה שאני אומר אל תתאמן על זה רק בטריולות תפרוש תעשה עוד תרגילים שהמולר חל גם בהם

singlestroke

New member
אין לי, אני לא מתעסק בטכניקה הזאת,

אבל זה הגיוני. טכניקה קיימת בכל דבר שקשור לנגינה שלך, נכון ? אז פשוט תשתמש בטכניקה הזאת בצורות שונות. תנסה לראות איך אתה עושה 16יות עם הטכניקה. איך אתה עושה שמיניות. ככה... או שאני פשוט מאיץ לך את הקצב בצורה לא בריאה כי המורה שלך מלמד אותך את הטכניקה ורק אז תתפתח לצורות שונות שלה... לא יודע. תתעלם ממה שכתבתי אולי זה הכי טוב

kfirshap

New member
אתה מתכוון לדוגמא

לתת 123 וב-3 להתחיל את ה123 של היד השניה ככה שיוצא שבכל מכה אחרונה מתחילה השלשה הבאה? ואז זה יוצא באמת ששעשרעיות [2-2] זה לא משנה את העובדה שהיד שלך נותנת שלושה מכות=טריאולה. גם כשעושים מקצב קובני [לא מנגנים את 1, מנגנים את 2,3,4] זה 4\4, ואלו עדיין 3 מכות שהם שלישון

Gutterball

New member
כל מה שהוא אומר זה ש...

המולר לא מוגבלת לטריולות. לא כל שלשה שאתה עושה זה אוטומטית בהקשר של טריולה. אתה יכול לעשות את זה כמו ששעשריות, יעני וואן-אי-אנד, טו-אי-אנד וכו'. או כולל ה-a בסוף [מצטער שכתבתי בעברית, המחשב שלי לא הצליח לכתוב את זה באנגלית כמו שצריך]. סתם דוגמה. אל תיתקע על המחשבה שתנועה של שלשה זה אוטומטית טריולה, זה יכול להתאים לך בהרבה מצבים דווקא לא כטריולה.

H A J Y

New member
המורה שלי נתן לי לעשות 16יות:

Rlrl Rlrl שיד ימין היא במולר , זתומארת את עושה את הR כסטרוק וה r שאחריה בגוסטתוך כדי שאתה מרים את היד, ה- lים אתה עושה בגוסט שישמע כמו הגוסט שך הr. אחרי זה אתה עובר אותו דבר רק שאתה מדגיש את הe ,ואת הa אתה עושה תוך גדי שאתה מרים. אחרי זה אתה מדגיש את ה& ועושה כמו שהסברתי לך ואתו דבר לגבי a.

soad26

New member
סדר במולר, הסבר+שאלה

רוב מה שאני ראיתי עושים את זה 3 3 טריולות, יעני מכה חזקה ו2 ריבאונדים. אפשר לעשות גם ששעשריות כלומר מכה ו3 ריבאונדים או מכה וריבאונד אחד 2-2, או לשלב ביניהם כלומר מכה ימין מכה שמאל ואז הריבאונדים נכנסים אחד בתוך השני ככה שיוצא 1 סטרוק. מה שלא הבנתי בכל הקטע הזה זה שמה שאתה לא עושה תמיד יהיה לך מכה אחת חזקה בהתחלה וכמה מכות חלשות או רגילות אחרי זה, אבל מה אם אתה רוצה שכל המכות יהיו באותו חוזק? אתה רוצה טריולות/דאבלים/ארבע מכות שכולם באותו חוזק, לא מכה חזקה בפתיחה, והשיטה של מולר כאילו מכתיבה בשבילך איזה מכות יהיו ACCENTED ואיזה לא.. משו יכול להסביק לי

kfirshap

New member
אני מבין אותך זה אבל לא בטכניקת מולר אחי

טכניקת מולר בנויה מ-3 מכות, אתה עושה בטכניקה מסויימת שנכון היא חלק מטכניקת מולר, ונבנתה ממנה... אפשר אגב לעשות גם RLrlrlRLrlrl במולר וזה יוצא אחד-אחד, למרות שכשעוברים על זה מומלץ לעבוד כשיד אחת עושה מולר והיד השניה רגיל [זה יוצא RlrlrlRlrlrl והפוך LrlrlrLrlrlr] כמוטבן כל האותיות הגדולות הן דגש P:

drums123

New member
נצל"ש Tama WarLord למישהו יצא במקרה לשמוע?

עיצוב ייחודי והכל כן? אבל ממתי סנרים עולים 1700 דולר בחו"ל?

Vdrums

New member
גם לטאמה מותר לייצר סנר סופר קאסטום

ולתמחר אותו כמו אבטיח קאונטי.

drums123

New member
זה לא סנר סופר קאסטום, זו סדרת הדגל כרגע אם

הבנתי נכון....לא רוצה לדעת כמה יעלו המערכות

Envenom

New member
מאז שהם משובצים בקריסטלים ../images/Emo3.gif

אבל ברצינות, הבאבינגה נשמע חלום

kfirshap

New member
זה נראה לי כזה חרטא... זה כסף על העיצוב

למרות שהוא נראה בנזונה P: שווה להשקיע כל כך הרבה על מראה של סנר? אולי.. זה כיף לנגן ולשמור על סנר יפה, כמו מכונית יפה... אבל האם זה הכל? אני אומר לך על סאונד שאתה אוהב ותתחשב פחות במראה, גם אם הוא לא יהיה כל כך יפה לטעמך, תאהב את הסאונד

למעלה