the middle east is back againהעדכון

the middle east is back againהעדכון

השבוע חגגנו את ראש השנה בשרשור שנות טובות של חברי הפורום, אז שתהיה לכולנו שנה טובה!
השבוע הצטרפו לפורום חברים חדשים: roi d 1 (למרות הכל, לא שכחתי אותך רואה?) שבויה מסוריה אני 52 m1989 וגבירותי ורבותי שיא חדש! ניסיתי להעלות את העדכון ללא הצלחה בצהרים, ומאז הצטרפו שני חברים חדשים אז מזל טוב טרי גם לדבורה מאיה (מתאימים האייקונים?) וThe Miller ברוכים הבאים!
העלתי שרשור שבו דיברתי על זה שחברי הפורום איבדו מהמוטיבציה שלהם, להעלות ולהגיב לפינות חדשות, עד עכשיו התגובות מראות על מגמת שיפור, אני מקווה שנמשיך כך! בנוסף, אני מאוד מאוכזב מכמות העיצובים שקיבלתי, חבל מאוד. חבר'ה אתם לא רוצים לזכות בדיסק? נו באמת, ובשביל כל החדשים, אנחנו עורכים תחרות עיצוב עטיפה אלטרנטיבית ל"הכל או כלום" המנצח יזכה בדיסק של ברי. אתם מוזמנים לשלוח לי עיצובים עד מחר בערב ל[email protected] מחר אני אעלה את ההצבעה.
פינות בפורום-הפעם בפינת שיר ליום עלה השיר "הדמעות של לילי" שזכה לאהדה רבה ולציון ממוצע של 4.71! בפינה למה התכוון הברי עלה הפעם "אמונה עיוורת" שלצערי הרב רק אני וm1989 ניתחנו, חבל לי שאתם לא רוצים לנתח, באמת שאין מה להפסיד, אתם מוזמנים להסתכל בפינות קודמות ולראות מה הם עשו מכל שיר.
TSF1 העלתה שרשור בנוגע להופעה ששודרה ברשת ב' מהסיבוב חם על הירח, מי שראה הרוויח, אנחנו מחכים לשידור החוזר...(למקצרים, אפשר לפנות ליעל באיסיקיו).
sofb שאל אותנו מה אנחנו אוהבים לשמוע חוץ מברי, היה מעניין לראות מה כל אחד אוהב!
קיבלנו גם רשמים מההופעה של ברי בקיבוץ אשדות יעקב, עודכן ונכנס למאמרים, חבר'ה אם אתם רוצים שאני אכניס את מה שאתם כותבים על כל הופעה למאמרים, תנסו באמת לכתוב קצת יותר מ"הייתי בהופעה של ברי, היה גדול" בנוסף, לכל אותם חבר'ה ששאלו לגבי הופעות קרובות של ברי אני מזכיר שוב שעומד לוח אירועים ואתם מוזמנים להכנס אליו ולהתעדכן.
ברי ורמי הראו נוכחות יפה במצעד עשרת הגדולים של כתב המוזיקה (שיש לו טעם טוב) של כל העיר: בום פם של ברי ו"שיר של ז'אק ברל" נכנסו שניהם לעשירייה. בנוסף האלבום "כשהגיטרה מנסרת את הלילה" של הצמד הוא מסתבר אחד מעשרת האלבומים שמתנגנים הכי הרבה במערכת של הזמר נועם רותם. כל הכבוד! בעקבות ההודעה ישראל נתן לנו קישור לפורום של פורטיס שדרכו ניתן לשמוע את "שיר של ז'אק ברל".
לאסף יש איזהשהי עיסקה לכל מיני מביני מחשבים, אני לא יודע מהזה אומר אבל מובטח מקל של ז'אן ז'אק בתמורה! אז..... למה אני זקוק-
על מה אני חולם-
כן אני דלוק על-

erans13

New member
אני לא יודע לעצב במחשב

אני מאוד מוגבל מבחינת עיצוב גרפי (לצייר ) לכן נמנעתי מלשלוח עיצוב משלי חוץ מזה רציתי להגיד שהדיווחים שלך ממש מצוינים , אני בעד שתמשיך בהם .

אני 52

New member
../images/Emo8.gif

כן!! אני חדשה .. בערך..... אמממממממ אני הולכת לחפש מתי יש הופעה של ברי למרות שבפעם האחרונה שראיתי את הלוח יהה כתוב שם רק ימי הולדת וכאלו.....

אוקיי

קודם כל תודה לכולם, הכסף שהבטחתי יבוא אחר כך... אני מנסה לפחות פעם בשבוע לעדכן את לוח האירועים לפי הלוח המקביל באתר של ברי בכל הנוגע להופעות וכו', כמובן שאני מעדכן גם בקשר לאירועים של הפורום כגון ימי הולדת מפגשים וכו'.

למעלה