The Metal Opera Part II

The Metal Opera Part II

מי: ה-Dream Team של הפאוור מטאל: Tobias Sammet*, הסולן הנפלא של Edguy והוגה רעיון ה-Metal Opera, על הקלידים ועל מיתרי הקול שלו (
) בתפקיד Gabriel *Michael Kisk, לשעבר ב-Helloween וב-Masterplan, בתפקיד Lugaid Vandroiy *Bob Catley בתפקיד ה- Tree of Knowledge *Sharon Den Adel הסגידה מ-Within Temptation בתפקיד Anna *Andre Matos מ-Angra בתפקיד Elderane *David Defeis מ-Virgin Steele בתפקיד Friar Jakob *Oliver Hartmann מ-At Vance בתפקיד Pope Clemens VIII *Rob Rock בתפקיד Bishop von Bicken *Ralf Zdiarstek בתפקיד bailiff Falk v. Kronberg *Kai Hansen
, לא מ-Nightwish (אתם לא באמת מצפים שאפרט את הלהקות שהיה בהן, נכון?), בתפקיד Regrin ובנוסף לכל הווקליסטים: *Alex Holzwarth מ-Rhapsody על התופים *Markus Grosskopf מ-Helloween על הבאס *Jens Ludwig מ-Edguy על הגיטרות *Henjo Richter מ-Gamma Ray גם כן על הגיטרות ומעל לכל צל של ספק, שכחתי אדם אחד לפחות מתי: 2002 איפה: הסיפור (יש סיפור רקע מפורט למדי, שאפשר להבין את קווי הרקע הכלליים שלו מתוך הליריקה, אבל את הסיפור המלא אפשר למצוא ברשת בגרמנית, פורטוגזית, וזהו, בערך. אם למישהו יתחשק לתרגם, אודה לו רבות) מתרחש ב-Avantasia, כמובן, הלהקה אירופאית (וכמו שאפשר להבין מהשמות, הרוב מגרמניה). כמה: 69.90 שקלים ב-Raven Metal למה: 1. The Seven Angels – כנראה רבע השעה הטובה ביותר באלבום. טוביאס בשירה מדהימה וליריקה נהדרת (גם בלי להכיר את סיפור הרקע, שוודאי מוסיף לה נופך מעניין), פזמון מעולה, סולו טוב מאוד שלHenjo וקלידים נפלאים, בעיקר בדקות האחרונות. אה, וגם קטע של קאי
2. No Return – שיר פאוור טיפוסי, נגינה מעולה, שכיף לשמוע בלופים אינסופיים
3. The Looking Glass - – מלודיה יפהפיה ובעיקר שירה מצמררת של טוביאס ובוב והמשפט החביב עליי, " How proud would the buildings of Rome look without a single stone? " עושים את השיר לאחד השירים האהובים עליי באלבום. 4. In Quest For – שוב שירה נהדרת של בוב וטוביאס, ליריקה יפה והקלידים, הקלידים...! 5. The Final Sacrifice – אה... הזדמנות לשמוע את טוביאס באוקטבות אחרות מאלו שהוא בד"כ שר בהן...? לא ה-Cup of Tea שלי. 6. Neverland – עוד שיר פאוור אופייני עם ליריקה כיפית שאף פעם לא נמאס. 7. Anywhere - שיר יפה ושקט שכולו של טוביאס, בשירה ובקלידים הנוגעים ללב. 8. Chalice of Agony – ועוד שיר פאוור אופייני עם ליריקה נפלאה ו-Holzwarth נפלא על התופים. אה, ויש שירה של קאי
9. Memory - שיר עוצמתי מאוד עם שירה נפלאה של Ralf Zdiarstek. 10. Into the Unknown - סיום מרגש ונוגע לאלבום, הטרק היחיד שבו אנו זוכים להאזין לקולה של Sharon Den Adel הנפלאה, אבל אין טרק שיותר מתאים מזה לקול המלאכי שלה. ובקצרה (טוב שאני נזכרת עכשיו) – אלבום שמבצע את העבודה על הצד הטוב ביותר, מומלץ לכל חובב פאוור מטאל באשר הוא, ואם לשאול (בשינוי קל) את המשפט מהחתימה של לירון – Avantasia is a land like no other. תהנו (ותגיבו, לכל הרוחות - אפילו אם זה כדי לומר This review sucks.)

2LIRONOS7

New member
אחד משני האלבומים האהובים עליי../images/Emo13.gif

יופי של סיכום

2LIRONOS7

New member
וכמה מילים מפיו של טוביאס סאמט:

About the Metal Opera part II: "I am proud to say that in between touring and sleeping a bit I managed to finish the last chapter of my huge dream," Tobias recently said. "It was really exciting to get back into the story after having been away from the world of AVANTASIA due to some little 'touring around the globe'… "I am proud of it, and I really get a good mood while listening to the tapes right now. It sounds mature and big. We have a great combination of ballads and fast tracks, epic and groovy stuff and easy going piano sounds. It features everything and it's full of different moods. It unites a lot of different styles of rock and of course heavy metal that I personally like. I think I was crossing some borders without losing the roots of where I come from. And although it sounds experimental here and there, don't be afraid, I don't go grunge or trendy or hip or hop or whatever, it's a typical piece [from] me."​

../images/Emo45.gif תיאור נהדר, למרבה ההפתעה ../images/Emo13.gif

(ועכשיו ממתינה לביקורת שלך על Part I
)

airgirl

New member
ואו..איזה השקעה! =]

כל הכבוד!
זה נראה אלבום ממש טוב..! =]

damianpe

New member
יש קשר ל-"aina-the matal opera"?

יש לי את הדיסק הזה של AINA שהוא דיסק ע-נ-ק. בכל מקרה אחלה סיקור, ובקרוב מאוד יהיה לי גם את הדיסק הזה (-:

Blade Of Fire

New member
הוספה לצוות

כי מצאתי את העטיפה של האלבום (יותר נכון את חלקה האחורי): גיטרות נוספות: LEAD טימו טולקי RYTHEM נורמן מייריץ תופים נוספים: אריק סינגר פסנתר\קלידים: פרנק טישר טוביאס סאמט (אל תשאלו אותי על הלהקות כי זה לא רשום שם)

McBlack

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

כל הכבוד לך, יקירתי!!!
אני לא מכירה את רוב השירים, האמת, רק 2-3. אבל עשית לי חשק לקנות דיסק, זה נדיר
וחידשת לי הרבה על ההרכב, האמת, באמת לא הבנתי מה הקטע של האפיפיור והבישופ בליריק שלהם

למעלה