The Master at work - החלפת טיפ

9ball master

New member
The Master at work - החלפת טיפ

תמונה לפני תחילת העבודה הטיפים שחוקים והמקל מלוכלך ושרוט

9ball master

New member
שלבים אחרונים

חיתוך לעובי הנכון, עיצוב הטיפ, ניקוי אחרון של המקל ופוליש עלהחליק את המקל וקצוות הטיפ

avalama

New member
מרשים ביותר.

ולחשוב שיש כאלה שזכו באליפות עולם עם מקל של שני פאונד..
אבל באמת מעניין. עם מה מדביקים את הטיפ?

9ball master

New member
תודה...

אף אחד לא זכה באליפות העולם עם מקל של שני פאונד!!! עם דבק....

avalama

New member
נשבעת שכן ../images/Emo13.gif

דוהרטי זכה עם מקל משומש שעלה לו שני פאונד. (כמובן שאח"כ הוא הלך למקצוען שטיפל בו..) נדמה לי שמתישהו מאז 97' הוא כבר החליף את המקל.. What kind of cue is Ken using? This question is also best answered by Ken. (Irish Times, May 6, 1997) "I picked it out of a rack at Jason´s. The manager originally wanted £5 for it but I beat him down. On acquiring it, my first move was to take it to Dublin cue-maker, Barney Grafton, who replaced the damaged butt with a piece of ebony screwed into position." "That´s the cue that won the World Amateur Championship and has remained with me as a professional. It´s warped. I must be one of the few professionals playing with a warped cue, but I wouldn´t dream of changing it. I have got used to holding it in a certain way, with my eye trained on a piece of grain."

9ball master

New member
דבקים שונים...

תלוי במקל ובטיפ. ה ferrule זה לא סתם פלסטיק לבן, יצרנים שונים משתמשים בחומרים שונים ולפעמים דבק מסויים לא "נתפס" לחומרים מסויימים. הדבק שבתמונה (והמאיץ) עושה את העבודה בצורה דיי טובה עבור רוב החומרים

9ball master

New member
המקצוען שטיפל בו...

החליף לו חצי מקל...... וזה שהוא קנה אותו ב £2 לא אומר שזה מה שהוא שווה באמת.... אבל שיהיה... המקל לא עושה את השחקן, להיפך... אבל מקל טוב עושה את העבודה קלה יותר... כמי שמכיר קצת את ההיסטוריה האירית, אני יכול להבין איך זה שחקן מגיע לגדולה עם חתיכת עץ עקום...

avalama

New member
טוב, ברור שהיה חייב להיות עוקץ איפשהו..../images/Emo13.gif

ועוד שאלה: מה זה wrapped cue?

avalama

New member
wrapped=עטוף.

לא עקום. לגבי ה-P הכפולה, ככה אמורים לכתוב (דקדוק אנגלי, לך תבין..), הטעות היתה בכתבה. חיפוש בגוגל העלה שקיים דבר כזה, אבל מעולם לא נתקלתי בו (או הבנתי שנתקלתי בו).. http://www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rls=GGLJ,GGLJ:2006-42,GGLJ:en&q=wrapped+cue נראה לי שבתור מישהו שמבין בנושא, אם תסתכל שם על התמונות, תבין למה הכוונה ותוכל להסביר להדיוטות כמוני

הוא אמר warped והתכוון לwarped

warepd זה מעוקום warpped בעיניין המקלות זה מקל פול (מעולם לא ראיתי כזה לסנוקר ואני בספק אם יש אחד רציני) שהחלק שבו אתה מחזיק עטוף במשהו כדי לשפר את האחיזה אני לא מבין למה התעקשת על המילה wrapped למרות שבציטוט ובכתבה שהביאו היה כתוב בצורה ברור warped הוא שיחק עם מקל עקום זהו

למעלה