The Marker front page

gamgam

New member
זה שאישתך עובדת סוציאלית לא הופך אותך

לאורים ותומים

iec

New member
הוא נשוי כמו שענתבי אופנוען.

gamgam

New member
כשאני גומרת איתם

גם ביטוח לאומי כבר לא יעזור להם

iec

New member
אתה טמבל שלא מבין כולם וקרוב יותר לאסלה

מאשר קרוב "לנושא".

אני,שרחוק מאוד מלהרוויח 40K ש"ח שילמתי החודש לביטוח לאומי ,לפי תלוש המשכורת, 1842 ש"ח....
זה לא "כמה מאות"....זה הרבה מאוד מאות.

תוריד את המים וקפוץ לאסלה ברברן עם חזה וירטואלי מנופח שמשחק אותה מבין ,אבל תכלס מבין רק באיך להדליק פה אש.

(למה עניתי לו...לא יודע)

חמוד שלי.

הסכום ששילמת כולל דמי ביטוח בריאות.

ביטוח לאומי זה 0.4% עבור חלק השכר שעד 60% מהשכר הממוצע, ועוד 7% עבור חלק השכר שמעבר לכך.
לא אסבך אותך, אבל אם שכרך הוא 15,000 ש"ח - אתה משלם ביטוח לאומי של 708 ש"ח לחודש. לא כולל ביטוח בריאות, כמובן.

גם אני אוהב אותך.

iec

New member
כולל ביטוח בריאות?....עשה טובה עוד מעט 20:00

פיפי ולמיטה.

חלומות סונול.

gray

New member
זוכר את כללי ההאכלה של הטרולים?

כמו גרמלינס, רק שאת הטרולים מומלץ לא להאכיל בכלל.

iec

New member
וואלה אתה צודק...הבאתי לו הוכחה למטה

והוא ממשיך לדקלם שטויות.

מעכשיו

וואלה, אתה צודק.

לא שמתי לב לשעה.

(מה אתה מראה לי חתיכת הדפסה מצ'וקמקת. כתבתי לך איך מחשבים ביטוח לאומי. לא מוצא חן בעיניך ? טוב, אין דבר. רק תפסיק לשעמם אותי)

וואלה, לא שמתי לב.

תראה איך הזמן עובר כשנהנים...

(מה אתה מביא לי איזה סריקה מצ'וקמקת. הסברתי לך איך לחשב את זה. לא מוצא חן בעיניך ? טוב, אין דבר. רק תפסיק לשעמם אותי עם חשבונות הבנק שלך)

gamgam

New member
כנראה שקל מאוד לשכוח

שהביטוח הלאומי שמשולם עבור שכר העבודה של העובד כולל גם את חלק המעביד.
סכומי הביטוח הלאומי הכוללים ביטוח בריאות (זה תשלום אחד, אין שום היגיון בהפרדה שלהם כי אם משלמים את זה לביטוח לאומי כמראה שזה תשלום לביטוח לאומי
) מגיעים עד הסכום המטורף של 17.9% מהשכר.
גם המספר 0.4% הוא לא מייצג כי עבור המשכורת של אותו עובד משולם סה"כ 6.95% מהמשכורת שלו -רחוק מאוד מה-0.4 שלך.

לא לשכוח שהתשלומים חלים גם על הטבות לשכר, פנסיה וכו'. ולכן עבור עובד המרוויח משכורת קצת יותר ממוצעת, משולמים סה"כ אלפי שקלים לביטוח הלאומי מיידי חודש.

למעלה