The Man Who Can Deliver?

YuGirlOh

New member
The Man Who Can Deliver?

האובייקט: ידין חורב. משימתו: להעביר פינה ב"אקזיט". מכשולו: אי יכולת התאמה בחברה. נתחיל ממראה חיצוני: יש לו מבנה פנים נכון, אך גס ומגעיל. יש לו גוף עליון גדול, הרבה יותר גדול מהרגליים. האם מדובר כאן באשר מזבנג? לא, האובייקט חכם יותר. חכם מדי. מראה פנימי-חיצוני: נבון ומבין ענין. מעט מופנם. easy-going. לא הכי מצחיק שבעולם. ולהסיר עוד קליפה: בבית הספר קטלגו אותו כמכוער חלשלוש. פנה לעסוק בלצבור מידע בעניינים לא חשובים (ראו הפינה שהוא מגיש). וזאת, בעיקר בגלל שהשתמש ביכולתיו השכליות לא נכון. לפחות מבחינה חברתית כלשהי. ועכשיו: התוצאה היא ידין חורב. יפה אם מתאמצים, ומכוער אם פחות. מחפש כל דבר שיעזור לקשר בינו לבין החברה (עיין ערך השימוש המופרז בביטוי "can deliver"), והסכמה לעסוק בפעיליות מבזות ושערורותיות (יש תמונה שהוא דוחף לשון למיכל אדלר לאוזן
) ועוד. ולסיכום: יפה, אבל לא. מצחיק, אבל לא. חברותי, אבל לא. חכם, אבל כן? או שהוא סתם בן אדם נורמלי, ואנשי אקזיט הם אנשים כל כך מדהימים, שהוא בולט ביניהם לרעה. או שזאת רק אני.

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifחחח איזה חומדדד../images/Emo70.gif

משועממת קצת, אבל חומד
... חחח.. יפה יפה.. אבל.. אני בשוק עדיין מהשיניים המזוויעות.. גועל נפש.. פשוט..
תראו בעצמכם

YuGirlOh

New member
חח תודה

תאמיני או לא היה לי חלום הלילה שכולם מגיבים שאני דפוקה או משהו
אבל תודה!

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifחחח גם לי היה חלום מוזר..

בדיוק שניה לפני שאמא שלי העירה אותי חלמתי שאמא שלי באה לומר לי שאני יכולה לישון כמה שבא לי.. ואז כשהיא העירה אותי לא הבנתי למה היא באה לומר לי את זה שוב

SofyTofy

New member
לדעתי הוא דווקא ממש חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

והוא גם חתיך

spider kisser

New member
בעקרון, את טועה ../images/Emo26.gif

את לא יכולה לדעת 'איך קטלגו אותו בבית הספר', וחצמזה, הוא מעביר את הפינה די טוב, והיא די מעניינת. אני חושב, שזאת רק את.

YuGirlOh

New member
כן, אבל מותר לי להניח

ולא דיברתי על כישורי העבודה שלו(?), דיברתי על ההתנהגות שלו.

YuGirlOh

New member
התנהגות , אישיות, כריזמה(?) וואטאבר

אין לי אוצר מילים טוב :[

SofyTofy

New member
יש לו שם ממש מיוחד../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

מעניין מאיפה המקור...

../images/Emo79.gif../images/Emo142.gifאני שונאת אותו../images/Emo3.gif../images/Emo136.gif

ז"א, מה זה שונאת אותו - לא ממש מחבבת אותו, הוא די סנוב מתנשא כל הזמן עם ה- Can Deliver שלו
גם כן..

YuGirlOh

New member
../images/Emo45.gifיפה , אני רואה שהכתבה שלי לא

רחוקה מהמציאות...

למעלה