מיאומיאומיאו../images/Emo109.gif
אוף התחלתי לעשות את זה מקודם ואז אמא קראה לי לעזור לה להכין עוגות ומרק אז עצרתי באמצע והשארתי פתוח ואז אבא שלי רצה לתקן לי משו במחשב ובטעות יצא:////// אז מחדש. שיר השבוע של פוב: דאנס דאנס דאאאאהההה שיר השבוע ל.א של פוב: ~מעתיקה מפאניק~ The Academy Is - Seasons The Academy Is - Black Mamba The Academy Is - Skeptics and True Believers The Academy Is - The Phrase That Pays UNFAITHFULL הרמיקס - ריהאנה סקסי באק - ג'סטין טימברלייק
דה קיל - 30 סקנדס טו מארס קליפ השבוע: The Academy Is - The Phrase That Pays UNFAITHFULL הרמיקס - ריהאנה סקסי באק - ג'סטין טימברלייק
דה קיל - 30 סקנדס טו מארס [חחח עם הדובי שמוצץ למישהו XDD] אלבום השבוע: אולמוסט היר - TAI להקת השבוע: TAI
ציטוט השבוע: פיייייי יש מלאאאאא תתכוננו לחפירה:]]] אני: "וויליאם בקט מדבר למזוודות ולברנדון יורי יש טראומה מבקבוקים מעופפים!" - אני: "חחחחחח הוא מדבר למזוודה! חחחחחח הוא מנשק אותה!!!" - לידור: "הוא חשב שזאת אני
" - שיעור מדעים ~מדברים בכיתה על רבייה בבע"ח וצמחים~ ~אני צובעת תפוח בטיפקסXD~ אריה[המורה]: "הגר תביאי לי את התפוח!!!!" ~כעבור 5 דק'~ אני: "אריה איך תפוח מתרבה? D:" ~שקט בכיתה~ - אני: "מיאו מיאו מיאו" - זמירה[המורה ללשון]: "תפסיקו ליילל!" - אני: מיאו:]" - אריה[נו המורה למדעים]: "אופאל את המחברת שלך לא בדקתי אני לא מכיר אותה!!!" - אני: "המחברת של אופאל כוסית!!!!!!!!!" תוכנית השבוע: געגועים לעקרות בית נואשות
מצברוח נוכחי: מ ע ו ל ה
איפה חוגגים את החג? בבית חח עם סבתא המלצת השבוע: סושי! תמונה: אה. אני כזאת אימו!