.The man of a thousand voices

every me

New member
.The man of a thousand voices

is talking perfectly loud, But nobody ever hears him שלום לכם יקירים^^ שיר השבוע של פוב: שיר השבוע של פוב: קליפ השבוע: אלבום השבוע: להקת השבוע: ציטוט השבוע: תוכנית השבוע: מצברוח נוכחי: איפה חוגגים את החג? המלצת השבוע: תמונה: חג שמח לכולכם:)

DeniDen

New member
חג שמח :)

שיר השבוע של פוב: dance dance שיר השבוע *לא* של פוב: wellcome to the black parade- mcr קליפ השבוע: the gohst of you -mcr אלבום השבוע: life on the murder scene- mcr להקת השבוע: mcr ציטוט השבוע: איסי פיסי פמפקין פיסי פמפקין פאי מאדר פאקר [ מקווה שאמרתי נכון]
תוכנית השבוע: כלומו'ש מצברוח נוכחי: זוועת עולם
איפה חוגגים את החג? בית :) המלצת השבוע: דה מיסרי אנד הייט וויל קיל אס אול תמונה:

orw93

New member
שנה טובה!../images/Emo205.gif

שיר השבוע של פוב: get busy living or get busy dying שיר לא השבוע של פוב: californication-rhcp red flag-bili tallent muse-starlight aar-its ends tonight last train home-lostprophets קליפ השבוע:aar-its ends tonight אלבום השבוע:של פאניק להקת השבוע:פאניק, AAR, FOB ציטוט השבוע: תוכנית השבוע:סאמרלנד מצברוח נוכחי:עצבנית איפה חוגגים את החג?את סבאסבתא המלצת השבוע:תשמעו פאניק בבוקר תמונה:הוא עדיין בן->לא בת

B F M V

New member
מימימיD:

שיר השבוע של פוב: dance dance :] שיר השבוע לא של פוב: Panic! At The Disco - Build God The Academy Is - Checkmarks The Academy Is - Seasons The Academy Is - Black Mamba The Academy Is - Skeptics and True Believers The Academy Is - The Phrase That Pays The Academy Is... - The Author קליפ השבוע: The Academy Is - The Phrase That Pays אלבום השבוע: אולמוסט היר של דה אקדמי איז.. להקת השבוע: TAI ציטוט השבוע: אין לי כוח לחשוב
תוכנית השבוע: אמאמאמ...לא דעת מצברוח נוכחי: שעימום
איפה חוגגים את החג? סבתא המלצת השבוע: לכו תלמדו
תמונה:

Gali4697

New member
:'(

שיר השבוע של פוב: SSOCOTY:'( שיר השבוע לא של פוב: סמלי קט:'( קליפ השבוע: לא יודעת:'( אלבום השבוע: לא יודעת:'( להקת השבוע: לא יודעת:'( ציטוט השבוע: האאאאאאאע:'( אמ *אישה מדברת בטלפון*: "אני מצטערת שאני אומרת את זה ככה.." לינוי: "לא, זה בסדר"
תוכנית השבוע: פרנדספרנדספרנדספרנדס:'( מצברוח נוכחי: :'( איפה חוגגים את החג? בבית:'( המלצת השבוע: פרנדספרנדספרנדס!11:'( תמונה: ווווווווואעעעעעעעעהההההההה:'(

הגרו

New member
מיאומיאומיאו../images/Emo109.gif

אוף התחלתי לעשות את זה מקודם ואז אמא קראה לי לעזור לה להכין עוגות ומרק אז עצרתי באמצע והשארתי פתוח ואז אבא שלי רצה לתקן לי משו במחשב ובטעות יצא:////// אז מחדש. שיר השבוע של פוב: דאנס דאנס דאאאאהההה שיר השבוע ל.א של פוב: ~מעתיקה מפאניק~ The Academy Is - Seasons The Academy Is - Black Mamba The Academy Is - Skeptics and True Believers The Academy Is - The Phrase That Pays UNFAITHFULL הרמיקס - ריהאנה סקסי באק - ג'סטין טימברלייק
דה קיל - 30 סקנדס טו מארס קליפ השבוע: The Academy Is - The Phrase That Pays UNFAITHFULL הרמיקס - ריהאנה סקסי באק - ג'סטין טימברלייק
דה קיל - 30 סקנדס טו מארס [חחח עם הדובי שמוצץ למישהו XDD] אלבום השבוע: אולמוסט היר - TAI להקת השבוע: TAI
ציטוט השבוע: פיייייי יש מלאאאאא תתכוננו לחפירה:]]] אני: "וויליאם בקט מדבר למזוודות ולברנדון יורי יש טראומה מבקבוקים מעופפים!" - אני: "חחחחחח הוא מדבר למזוודה! חחחחחח הוא מנשק אותה!!!" - לידור: "הוא חשב שזאת אני
" - שיעור מדעים ~מדברים בכיתה על רבייה בבע"ח וצמחים~ ~אני צובעת תפוח בטיפקסXD~ אריה[המורה]: "הגר תביאי לי את התפוח!!!!" ~כעבור 5 דק'~ אני: "אריה איך תפוח מתרבה? D:" ~שקט בכיתה~ - אני: "מיאו מיאו מיאו" - זמירה[המורה ללשון]: "תפסיקו ליילל!" - אני: מיאו:]" - אריה[נו המורה למדעים]: "אופאל את המחברת שלך לא בדקתי אני לא מכיר אותה!!!" - אני: "המחברת של אופאל כוסית!!!!!!!!!" תוכנית השבוע: געגועים לעקרות בית נואשות
מצברוח נוכחי: מ ע ו ל ה
איפה חוגגים את החג? בבית חח עם סבתא המלצת השבוע: סושי! תמונה: אה. אני כזאת אימו!

רק.לא.לנטוש.../images/Emo9.gif ../images/Emo115.gif

שיר השבוע של פוב:where is your boy tonight שיר השבוע של פוב:נמנמנמ..שיהיה the reson-hoobastsnk קליפ השבוע:call me whan you're sober-evanescence אלבום השבוע:sing the worrow-AFI וגם libertation transmition-lostprophets להקת השבוע:AFI ציטוט השבוע:X: תוכנית השבוע:כמעט שלא ראיתי TV. מצברוח נוכחי:בסדר גמור. איפה חוגגים את החג?בבית המלצת השבוע:לכו לטיולגיבוש.XP תמונה:סתם כי אני אוהבת את הצילום הזהP:

Nittle Grasper

New member
שנטובה :]

שיר השבוע של פוב: nobody puts a baby... שיר השבוע לא של פוב: כרגע דווקא אני לא מצליחה להיזכר בפלייליסט המוצף שלי השבוע
אני זוכרת רק ששמעתי קצת teddy geiger ^^ קליפ השבוע: - אלבום השבוע: from under the cork tree כמובן ^^ להקת השבוע: פוב ציטוט השבוע: בוחע אני אכתוב את כולו, בתקווה שלא תבעטו בי [אחותי צרחה עליי מרוב שחרשתי את הציטוט XD] From day one I talked about getting out, But not forgetting about, How all my worst fears are letting out. He said why put a new address, On the same old loneliness? When breathing just passes the time, Until we all just get old and die. Now talking's just a waste of breath, And living's just a waste of death. And why put a new address, On the same old loneliness? And this is you and me, And me and you, Until we've got nothing left.
*_* תוכנית השבוע: *מתייחסת אל תוכנית כאל plan* יום ראשון משמרת מדא ראשונה :))) סופסוף
ותוכנית טלויזיה אממ מה שיצא X3 מצברוח נוכחי: חביב, עם נטיות למינוסים ופלוסים מידי כמה דקות >.< איפה חוגגים את החג? מארחים משפחה בבית המלצת השבוע: אם אתם מתלבטים בין עוגיית אוראו לעוגת ספוג של קינדר, תקחו את הקינדר, יותר משמין ב7-8 קלוריות אבל הרבה יותר גדול וכך גם משביע :ם פאקינג ערך קלורי כמעט שווה לעוגייה בודדה של אוראו @_@; [ואיך הגעתי למסקנה הזאת? עזבו, חישובים של אמצע הלילה בהשפעת תרופות @.@"..] תמונה: אההההההההה!!!!111

Nittle Grasper

New member
פאק שמתי תתמונה הלא נכונה XDDD

הנה, עכשיו הסיבה שכתבתי "אההה!!!!11" יותר ברורה #_# אבל גם התמונה בהודעה מגניבה X3

liramta

New member
שנה טובה

שיר השבוע של פוב: dance dance שיר השבוע *לא* של פוב: story of the year - until the day i'll die קליפ השבוע: rhcp - dani california כי זה אחד הקליפים היחידים שאני מכיר אני לא ממש נוהג לצפות בערוצי המוזיקה מה גם שרוב הזמן הקליפים שם לא משהו אלבום השבוע: סינרגיה - מרגיש אחר להקת השבוע: Yellow Card מצברוח נוכחי: משועמם רצח איפה חוגגים את החג? סבתא המלצת השבוע: תעשו משהו עם החיים כי הם משעממים מדי כשאין מסגרת

MyTearsDontFall

New member
חג שמח ושנהטובה:]

שיר השבוע של פוב: get busy living or get busy dying שיר השבוע של פוב: נממ..billy talent-red flag קליפ השבוע: red flag אלבום השבוע: נממממ של פאניק ופוב כמובן^^ להקת השבוע: billy talent ציטוט השבוע:נמ..אין תוכנית השבוע: סאמרלנד מצברוח נוכחי: אחלהבחלהאגוזים איפה חוגגים את החג?בבית חגגנו המלצת השבוע: ללבוש חצאית סקוטית זה יאמ^^ תמונה: וואי היה כזה מצחיק אתם קולטים את דודד שלי אבא שלי וסבא שלי כזה עומדים עם הספר הזה שקוראים ממנ ואת הברכות ושניהם לא רואים כלום והם כזה מדפדפים וכולם נקרעים מצחוק וגם אמא שלי שמה ניירות כאלה על השולחן ועליהם נר והנר הדליק את כל הניירות ואתם קולטים השולחן מתחיל לעלות באש!!זה היה קורעעע

m a y a 333

New member
חג שמייייח D:

שיר השבוע של פוב: אממ א ליטל לס סיקסטין... שיר השבוע לא של פוב: אביב גפן- אל תדאג. זה רק בגלל הביצוע המאאגניב שהוא דפק בקוקה קולה XD קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: אין להקת השבוע: FOB
ציטוט השבוע: "קרין לא יכולה לענות עכשיו. -למה? -היא מזדיינת." [ראו בלוג] תוכנית השבוע: אממ לנסוע לכינרת D: מצברוח נוכחי: מעולה D: איפה חוגגים את החג? חגגנו בבית, היה מגניב :) המלצת השבוע: תראו את דירת המצויירים. תמיד יורדים שם על יהודים אבל זה פשוט קורע XD [ערוץ 13 יום שני נראלי ב21:30.] תמונה: לפתוח בגדול XDD

Charmed Gal

New member
עונה עונה עונה.

שיר השבוע של פוב: A Little Less Sixteen Candles, A Little More 'Touch Me'. (ואיזה קליפ!
) שיר השבוע של פוב: Rihanna-SOS ו- Avril Lavigne - Forgotten. קליפ השבוע: המפ, Evanescence-Call Me When You're Sober. איימי.
אלבום השבוע: Simple Plan - Still not getting any.
להקת השבוע: סימפל. ציטוט השבוע: Relationships are fascinating to me.You pour your heart into someone, share everything, and it feels so good at first. But then you realize, “I am completely vulnerable. This person can destroy me.’ That inspires me.” - Amy Lee . תוכנית השבוע: באפי.
מצברוח נוכחי: חראגיל?
איפה חוגגים את החג? חחגנו אצל סבתא וסבא. המלצת השבוע: Simple Plan - Crazy. תמונה: אני שם אותה בכל פורומים כי אני חולה תגובות ליצירות שלי.

למעלה