.The man of a thousand voices

lostharpy

New member
שנה טובה ../images/Emo74.gif

פורום זיהוי שירים מאחל לכם
שנה נפלאה
וחג שמח
מי יתן שהשנה הזאת תהיה שנה פוריה
מלאה במוסיקה טובה
שלכם מאיה ועטר מנהלות פורום זיהוי שירים

3:../images/Emo55.gif

שיר השבוע של פוב: Dance, Dance Sugar, we're going down שיר השבוע של פוב: Welcome to the black parade- MCR To the end- MCR קליפ השבוע: - אלבום השבוע: Three cheers for sweet revenge להקת השבוע: MCR ציטוט השבוע: "את כוסיט." לא, פשוט יש לי בגדים יפים3:" תוכנית השבוע: עכשיו טורי3: מצברוח נוכחי: סביר. איפה חוגגים את החג? דודים? המלצת השבוע: Three cheers for sweet revenge תמונה: >>>>

מותק13

New member
../images/Emo80.gifשנה טובעע D; ../images/Emo70.gif

שיר השבוע של פוב: saturday
שיר השבוע לא של פוב: p!atd = build god... green day = good ridance aar = it ends tonight aar = dirty little secrats fergie = london bridge cassie = me&u דנידין = מחזיק מעמד קליפ השבוע: aar = it ends tonight fergie = london bridge aar = dirty little secrats אלבום השבוע: אין להקת השבוע: פאניק ציטוט השבוע: אני סתם בום תוכנית השבוע: זואי101
[?] מצברוח נוכחי: חרא :\ איפה חוגגים את החג? אצל סבתא המלצת השבוע: eat חסה
תמונה: לא מצליחה להעלות :\ חג שמח לכולכם:)

../images/Emo80.gif שנה טובה.

שיר השבוע של פוב: Yule Shoot Your Eye Out [השיר השני שהכרתי שלהם.. אחרי שוגר, לפני שנה וחצי בערך.] שיר השבוע של פוב: The Fake Sound Of Progress - Lostprophets קליפ השבוע: Paramore - Presure אלבום השבוע: - להקת השבוע: Paramore ציטוט השבוע: - תוכנית השבוע: האלופה וורוניקה מארס2 באסה שזה נגמר.. שניהם >: מצברוח נוכחי: חביב+
איפה חוגגים את החג? סתם בבית או עם המשפחה. לא יצאתי לשום מקום נורמלי :S המלצת השבוע: לאכול שוקולד D: תמונה: ->

Rose131

New member
להלהלהD:

איזה מוצף פה באמאשליD: אהמבואולקומונהשליאהמ הממ..כןD: שיר השבוע של פוב:pretty in punk? אני ממש מחדשת הא? שיר השבוע של פוב:אני מניחה שזה לא של פוב
אין לי מושג!D: קליפ השבוע:לאראיתי אלבום השבוע:אומ. שאלה מצויינת! להקת השבוע:MCR אולי?
ציטוט השבוע:"אני אוהבת לרוץ על המסועים, אני מרגישה כמו מזוודה!" תוכנית השבוע:אע. מצברוח נוכחי:אע? איפה חוגגים את החג?כרתים המלצת השבוע:קולה תמונה:איןליכוח

מי

שיר השבוע של פוב: איי סלפט וויד סומוואן אין פולאאוט בוי אנד אול איי גוט איז דיס סטופיד סונג ריטן אבאוט מי
שיר השבוע של פוב: שירלי לילו - לך איתה ברי סחרוף - עוד חוזר הניגון הראל סקעת (לאן התדרדרתי?
) - ואת קליפ השבוע: ביונסה - דז'ה וו [אומייגד
] ואוונסנס - קול מי וון יור סובר אלבום השבוע: סמייל אמפטי סול ניראלי להקת השבוע: אוונסנס ציטוט השבוע: "וובוובוובוובוובווב" [קאיה, הכלבה של בת דודה שלי, נובחת על מישהו זר
] תוכנית השבוע: מעמקים, האוס, השיר שלנו3, משפחה בהשאלה, וקצת מישנן בנות ;( מצברוח נוכחי: עהההההההה חרא איפה חוגגים את החג? סבתא
המלצת השבוע: ישנן בנותתתתתתתת
תמונה:

בלהבלהבלה

שיר השבוע של פוב: שיר השבוע של פוב: שוב, א ליטל לסס סיקסטין קנדלס! קליפ השבוע: החדש של אוונסנס אלבום השבוע: אממ אממ אממ לאדעת להקת השבוע: שוב, רד הוט צ'ילי פפרס ציטוט השבוע: "אריה, איך כותבים מכרות?" "מ.כ.ר.ו.ת אפשר גם מ.ח.ר.ו.ט מלשון חרטה." תוכנית השבוע: דירת המצויירים 2! מצברוח נוכחי: שמייח איפה חוגגים את החג? באשקלון, אשדוד ירושלים וגבעת זאב המלצת השבוע: אל תצומו ביומכיפור. תמונה: פטריק.
בעלה של גלי.

למעלה