נרהא לי אמרו להנהלת תפוז, לעשות לך בכוונה סתם
ז זiהרים New member 14/6/06 #28 ואה! אמרתי מה נהיה על הילדה הזאת שחשבה שעברי הלחין ת'שיר [בולי י] לא על תפוז
מ מאוריצה New member 14/6/06 #15 כמו שכבר אמרתי../images/Emo3.gif השיר ממש יפה, ממש אהבתי אותו אני כבר מחכה ל-29 שאני אוכל ללכת לראות את הסרט כבר בקולנוע! וזיהו..
כמו שכבר אמרתי../images/Emo3.gif השיר ממש יפה, ממש אהבתי אותו אני כבר מחכה ל-29 שאני אוכל ללכת לראות את הסרט כבר בקולנוע! וזיהו..
P palola New member 14/6/06 #17 ואוו שיר ממש יפה.... לפחות המילים... אני מקווה לשמוע את זה בביצוע של עברי בקרוב... זה בטח מוסיף עוד קצת
ואוו שיר ממש יפה.... לפחות המילים... אני מקווה לשמוע את זה בביצוע של עברי בקרוב... זה בטח מוסיף עוד קצת
M MaaYanGa New member 14/6/06 #31 יהיה אפשר לראות בשידור החוזר של ערב טוב עם גיא פינס מאתמול, 21:00 בהוט בידור ישראלי או בקטגוריה של ערב טוב עם גיא פינס בV.O.D אבל לא בטוח שהתכנית של אתמול עלתה כבר.
יהיה אפשר לראות בשידור החוזר של ערב טוב עם גיא פינס מאתמול, 21:00 בהוט בידור ישראלי או בקטגוריה של ערב טוב עם גיא פינס בV.O.D אבל לא בטוח שהתכנית של אתמול עלתה כבר.
D dabnir15 New member 14/6/06 #34 שמעתי היום ו.. למרות שעברי לא כתב או הלחין את השיר- זה שיר כל כל עברי. מאוד מתאים לו השיר
R red moon in the sky New member 14/6/06 #35 חלש. לא להרוג אותי, אבל לא מתאים לו לבצע את בילי הולידייO: