The Making of Harry Potter

hollypop girl

New member
אז למה לא לתת לאורחים להיכנס לשם?

מודלים

יש חדר ומסדרון שמוקדשים רק למודלים. זה גן עדן לחובבי ארכיטקטורה וזה מאוד מעניין לראות את המודלים ששימשו כבסיס לבניית הסטים. יש שם דברים מדהימים לחלוטין כמו ה-Burrow או חדר האמבטיה של המדריכים בקומה החמישית

המסדרון מקושט בציורי קונספט מהממים של סצינות מהסרט. זה ממש תענוג לראות את זה.

צירפתי תמונה של המודלים של סמטת דיאגון והוגוורטס (כהכנה לתמונות הבאות
)

הוגוורטס

המודל היפיפיה הזה תפס אותי לחלוטין לא מוכנה. זה לא שלא ידעתי שהוא קיים (ידעתי עליו לפני שידעתי שעושים את הסטודיו) אבל לא ידעתי בדיוק מתי הוא יבוא ולא ציפיתי לו.
המודל מרשים ביותר ואי אפשר שלא להתפעל מהפרטים הקטנים וכמות העבודה (ובטח האהבה) שהושקעה בזה. כתבתי כבר הודעה שכשהלכתי לעבר המודל עברה מולי עובדת של המקום וחייכה אליי. לא הבנתי למה היא מחייכת ספיציפית אליי ואז קלטתי שמרוח לי חיוך ענקי על הפנים, בלי אפילו לשים לב. הוגוורטס, זה לחלוטין בית.
יש לי מודל קטן של הטירה בבית, וזה גרם לי להעריך אותו אפילו יותר כי הם דומים ממש.

עוד קצת הוגוורטס,

כדי שתעריכו את זה כמו שצריך

היה שינוי התאורה בהתאם לשעות היממה, אז זכינו לראות את הוגוורטס בבוקר, צהריים, ערב ולילה. הייתי כל כך בהלם שאפילו לא שמתי לב לזה, חבר שלי אמר לי את זה אח"כ ובדיעבד ראיתי את זה בתמונות.

TheGoldenSnitch

New member
אחלה תמונות!!!

מעבר כמובן למה שרואים בהם, שזה גדול בפני עצמו!
הצילום ממש איכותי! כייף לראות שמישהו יודע לצלם ככה טוב (ועוד דברים שאני אוהב:)

Ayelet 363

New member
תמונות אדירות! +השרשור נמצא בראשי!

ראיתי את השרשור כבר קודם, אבל סתם רציתי להראות.

Galuush

New member
ואוו!!! פשוט ואוו...

זה כ"כ מדהים!!

תמונות מדהימות :)

אני חייבת לשאול, לכמה זמן זה מוצג ואיך אני יכולה ללכת לשם וכמה זה עולה?

תודה

לא כתוב עד מתי זה מציג, אבל לדעתי זה יהיה הרבה מאוד זמן. הבניין מקודש אך ורק לסיור, לא עושים דבר כזה רק לזמן קצר. בגלל שהאתר מאפשר לקנות כרטיסים רק למס' קטן של חודשים מראש, אני לא יודעת בדיוק עד מתי אפשר לקנות כרטיסים, אבל האופציה ל-2013 קיימת, גם אם הכרטיסים עדיין לא נפתחו לקניה.

כרטיס עולה £28, אפשר לקנות כל מיני חבילות שעולות יותר. חובה לקנות כרטיסים מראש כי אי אפשר לקנות במקום עצמו.

הסטודיו ממוקם כשעה-שעה וחצי נסיעה מלונדון ברכבת (תלוי מאיפה בלונדון יוצאים וכמה רכבות צריך להחליף).

Galuush

New member
קוולל תודה!!

בא לי לטוס ממש ללונדון, ועכשיו עשית לי עוד יותר חשק :))

למעלה